عصر کرد

آخرين مطالب

مزه میکروب

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند علمي

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشه‌های گیاه به ویژه میکروب‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند نیز بستگی داشته باشد.

آیا راز یک فنجان چای عالی می تواند در زیر زمین پنهان شده باشد. طعم های پیچیده در یک فنجان چای با کیفیت اغلب به برگ های گیاه نسبت داده می شود. با این وجود، نتایج تحقیقات جدید نشان می ‌دهد که طعم یک فنجان باکیفیت ممکن است به ریشه های گیاه به ویژه میکروب هایی که در آنجا زندگی می کنند نیز بستگی داشته باشد.
به نقل از نیوزویک؛ پرورش دهندگان چای در چین قرن های متمادی وقت خود را صرف پرورش محتویات لازم برای یک فنجان چای کامل کرده اند. با این وجود، علیرغم فناوری ‌های اصلاحی مدرن بهبود طعم چای از طریق انتخاب ژنتیکی به تنهایی یک چالش است. با این وجود، نتیجه مطالعه ای تازه که در نشریه Current Biology منتشر شده نشان داده که DNA تنها چیزی نیست که بر طعم چای تاثیر می گذارد. "تونگا شو" محقق دانشگاه کشاورزی و جنگلداری فوجیان در چین یکی از نویسندگان مقاله ذکر شده می گوید:"تفاوت های قابل توجهی در جوامع میکروبی به ویژه میکروارگانیسم های مرتبط با متابولیسم نیتروژن در ریشه گیاهان چای با کیفیت های متفاوت از طریق میکروبیومی شناسایی شد".
مطالعات قبلی نشان داده اند که این میکروب ها می توانند بر توانایی گیاه در جذب مواد مغذی از خاک اطراف خود تاثیر بگذارند. به نظر می رسد این مواد مغذی می توانند بر تولید برخی از مواد شیمیایی توسط گیاه تاثیر بگذارند که ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشد.
تیمی که تحقیق اخیر را انجام داده به طور خاص متوجه شد که گیاهان دارای میکروب‌ هایی که جذب آمونیاک را تشویق می ‌کنند ترکیب بیش تری به نام تیانین تولید می‌ کنند که تعیین ‌کننده کلیدی طعم چای است. آن تیم با علم به این موضوع یک جامعه میکروبی مصنوعی را بر اساس مواردی که در انواع چای با تیانین بالا یافت می شود به وجود آوردند. با استفاده از این کلونی های مصنوعی قرار رفته بر روی ریشه های سایر گیاهان چای محققان دریافتند که می ‌توانند سطح تیانین را در انواع با تیانین پایین نیز افزایش دهند. "ونشین تانگ" یکی دیگر از نویسندگان آن مقاله می گوید: "با این وجود، در کمال شگفتی ما کشف کردیم که جامعه میکروبی مصنوعی نه تنها کیفیت گیاهان چای با کیفیت پایین را افزایش می ‌دهد بلکه بر روی برخی از انواع چای با کیفیت بالا نیز اثر ارتقاء دهنده قابل توجهی دارد. علاوه بر این، این اثر به ویژه در شرایط خاک با نیتروژن کم مشخص است".
این یافته ها نشان می دهند که جوامع میکروبی تولید شده مصنوعی می توانند برای بهبود طعم و مزه گیاهان چای مورد استفاده قرار گیرند به ویژه زمانی که خاک اطراف آن ها فاقد مواد مغذی کلیدی گیاهی باشد. این کلونی ها هم چنین ممکن است از جذب مواد مغذی در سایر گونه‌ های گیاهی حمایت نمایند و به کشاورزان این امکان را می‌دهند که کمتر به کودهای مصنوعی تکیه کنند.
نویسندگان آن مقاله می افزایند: "مطالعه ما شواهد قانع کننده ای از استفاده از میکروارگانیسم های ریشه به عنوان کودهای میکروبی کاربردی برای افزایش کیفیت چای ارائه می دهد".

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/797125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تدارک نمایشگاه کتاب در روز دوم

واکنش جالب زیدان به گل دوم خوسلو

قاتل اشتوتگارتی رئال، نسخه آلمان را پیچید!

پیروزی کشتی‌گیر ایرانی در استانبول

نبرد سوارز با مسی برای کفش طلا جدی می‌شود؟

وقت تلف کردن وینیسیوس در بازی دیشب مقابل بایرن مونیخ

عصبانیت توخل از عملکرد کیمیش در دیدار مقابل رئال مادرید

مهاجم استقلالی در کنار زکی‌پور

بی‌توجهی پیکان به جنگ استقلال و پرسپولیس

واکنش آلفونسو دیویس به احتمال حضورش در رئال مادرید

رونمایی از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس

« این صحنه خانه ماست»

46 کاروان از کردستان به عتبات عالیات اعزام شد

برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان

درگذشت یکی از مدیران و فعالان عرصه فرهنگ و هنر گیلان

کردستان به عنوان مرکز شوافع جهان اسلام معرفی می‌شود

ماموریت بازرسان املاک برای شناسایی خانه‌های خالی در کرمانشاه

1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

تاثیر هوش مصنوعی در روایت یک رستاخیز

فرلان مندی: این کامبک هم خوب بود اما نه در حد بازی سیتی!

سرنوشت بازیکنان دورتموند پس از فینال 2012

چرا گل دلیخت با VAR بازبینی نشد؟

مراسم برترین‌های فوتبال تهران برگزار می‌شود

آغاز بلیت‌ فروشی دیدار تراکتور و گل‌گهر

گل‌های برتر بوندسلیگای آلمان در ماه آوریل

مدیر بایرن: هدف ما فینال مونیخ است!

فوتبال ایران در انتظار سورپرایز بزرگ عنایتی

انتقاد تند حنیف از داماد افشاریان

آماری دردناک برای غول‌های بوندسلیگا

نایب قهرمانی از تراکتور گرفته شد

1145 زائر حج تمتع از کردستان به سرزمین وحی مشرف می‌شوند

615 ورزشگاه ورزشی در کردستان ثبت شد

تجلیل مدیرکل بنیاد کرمانشاه از خانواده شهید «کریمی»

دیدار مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

حدود 1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

جانبازان گرانقدر در صف اول ترویج فرهنگ متعالی ایثار و شهادت هستند

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز معزز حمید گلچی در قم

ادای احترام معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مقام والای شهدای بیجار

ثبت 615 ورزشگاه ورزشی در کردستان

حضور مرکز اسناد انقلاب اسلامی با 40 عنوان تازه در نمایشگاه کتاب

ناکامی دو رکابزن ایران در فینال دانهیل قهرمانی آسیا

رستمیان در تپانچه 25 متر فینالیست شد

دیدار مربی تیم ملی ایران با برانکو ایوانکوویچ

4 پاس گل برتر هفته سی و پنجم لیگ برتر ایران

تصویر دیده نشده از قهرمانی مهدی قایدی در جام محلات!

مدافع سپاهان در اتاق عمل

اشکش: نه به زد و بند اعتقاد داریم نه به جادوگر!

ابلاغیه جدید کمیته اخلاق برای سرمربی نفت مسجدسلیمان

پاری‌سن‌ژرمن در تدارک مراسم خداحافظی برای امباپه

درس‌های گران‌بهای اوسمار ویرا از پیروزی ده نفره