رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:
ضرورت توجه ویژه به پدافند غیر عامل زیستی و امنیت غذایی
اقتصادي
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: پدافند زیستی و نباتی به عنوان مهمترین عوامل تامین امنیت غذایی به شمار میرود .
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، خالد جعفری در اولین جلسه پدافند غیر عامل زیستی بخش کشاورزی که در سالن جلسات ستاد سازمان برگزار شد، اظهار کرد: پدافند زیستی و امنیت غذایی دو موضوع مهم است که باید با اجرای پدافند غیر عامل این دو حوزه را کامل حفظ و نگهداری کرد .
وی افزود :اقداماتی که در جهت تقویت پدافند غیر عامل زیستی در بخش کشاورزی استان انجام شده باید به شیوه های علمی و تحقیقاتی ادامه داشته باشد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، تصریح کرد: در امنیت غذایی، تولید، ذخیره و نگهداری بسیار مهم است انجام اقدامات پدافند غیر عامل در این مورد بسیار لازم و ضروری است .
جعفری تاکید کرد: تولید گندم به لحاظ تامین غذای کشور و اهمیت جایگاه استان کردستان در تولید این محصول بسیار حائز اهمیت است بر این اساس برای اجرای اقدامات لازم با فراهم کردن زیرساختهای خرید تضمینی گندم و نگهداری این محصول در حال انجام است که در مقایسه با سال گذشته تا کنون در سطح کشور 17درصد افزایش خرید تضمینی انجام شده است .
وی همچنین با اشاره به اهمیت ویژه محصولاتی چون گندم در تامین امنیت غذایی، بیان کرد: آموزش افراد مستقر در سیلوهای گندم به منظور جلوگیری از ورود گندم وارداتی به سیلوها در راستای حفظ و نگهداری از محصول استراتژیک گندم بسیار مهم بوده و هر ساله در بعضی از سیلوهای استان مانور پدافند غیر عامل برگزار میشود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، خاطرنشان کرد: دقت و اجرای اقدامات کارشناسی در نگهداری محصولاتی چون گندم، برنج، اقدامات مهم در تولید محصولات کشاورزی، پیشگیری از امراض و بیماری های دام و طیور،، در مراکز تولید ماهی، جنگل و مراتع برای جلوگیری از آتش سوزی و.... از اقدامات پدافند غیر عامل است .
جعفری بر تداوم ارائه عملکرد معاونت ها و مدیران جهاد کشاورزی مبنی بر انجام پدافند غیرعامل بخش کشاورزی تاکید کرد .
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳:۴۱
-
۳۴۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/79039/