عصر کرد

آخرين مطالب

مزه میکروب

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند علمي

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشه‌های گیاه به ویژه میکروب‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند نیز بستگی داشته باشد.

آیا راز یک فنجان چای عالی می تواند در زیر زمین پنهان شده باشد. طعم های پیچیده در یک فنجان چای با کیفیت اغلب به برگ های گیاه نسبت داده می شود. با این وجود، نتایج تحقیقات جدید نشان می ‌دهد که طعم یک فنجان باکیفیت ممکن است به ریشه های گیاه به ویژه میکروب هایی که در آنجا زندگی می کنند نیز بستگی داشته باشد.
به نقل از نیوزویک؛ پرورش دهندگان چای در چین قرن های متمادی وقت خود را صرف پرورش محتویات لازم برای یک فنجان چای کامل کرده اند. با این وجود، علیرغم فناوری ‌های اصلاحی مدرن بهبود طعم چای از طریق انتخاب ژنتیکی به تنهایی یک چالش است. با این وجود، نتیجه مطالعه ای تازه که در نشریه Current Biology منتشر شده نشان داده که DNA تنها چیزی نیست که بر طعم چای تاثیر می گذارد. "تونگا شو" محقق دانشگاه کشاورزی و جنگلداری فوجیان در چین یکی از نویسندگان مقاله ذکر شده می گوید:"تفاوت های قابل توجهی در جوامع میکروبی به ویژه میکروارگانیسم های مرتبط با متابولیسم نیتروژن در ریشه گیاهان چای با کیفیت های متفاوت از طریق میکروبیومی شناسایی شد".
مطالعات قبلی نشان داده اند که این میکروب ها می توانند بر توانایی گیاه در جذب مواد مغذی از خاک اطراف خود تاثیر بگذارند. به نظر می رسد این مواد مغذی می توانند بر تولید برخی از مواد شیمیایی توسط گیاه تاثیر بگذارند که ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشد.
تیمی که تحقیق اخیر را انجام داده به طور خاص متوجه شد که گیاهان دارای میکروب‌ هایی که جذب آمونیاک را تشویق می ‌کنند ترکیب بیش تری به نام تیانین تولید می‌ کنند که تعیین ‌کننده کلیدی طعم چای است. آن تیم با علم به این موضوع یک جامعه میکروبی مصنوعی را بر اساس مواردی که در انواع چای با تیانین بالا یافت می شود به وجود آوردند. با استفاده از این کلونی های مصنوعی قرار رفته بر روی ریشه های سایر گیاهان چای محققان دریافتند که می ‌توانند سطح تیانین را در انواع با تیانین پایین نیز افزایش دهند. "ونشین تانگ" یکی دیگر از نویسندگان آن مقاله می گوید: "با این وجود، در کمال شگفتی ما کشف کردیم که جامعه میکروبی مصنوعی نه تنها کیفیت گیاهان چای با کیفیت پایین را افزایش می ‌دهد بلکه بر روی برخی از انواع چای با کیفیت بالا نیز اثر ارتقاء دهنده قابل توجهی دارد. علاوه بر این، این اثر به ویژه در شرایط خاک با نیتروژن کم مشخص است".
این یافته ها نشان می دهند که جوامع میکروبی تولید شده مصنوعی می توانند برای بهبود طعم و مزه گیاهان چای مورد استفاده قرار گیرند به ویژه زمانی که خاک اطراف آن ها فاقد مواد مغذی کلیدی گیاهی باشد. این کلونی ها هم چنین ممکن است از جذب مواد مغذی در سایر گونه‌ های گیاهی حمایت نمایند و به کشاورزان این امکان را می‌دهند که کمتر به کودهای مصنوعی تکیه کنند.
نویسندگان آن مقاله می افزایند: "مطالعه ما شواهد قانع کننده ای از استفاده از میکروارگانیسم های ریشه به عنوان کودهای میکروبی کاربردی برای افزایش کیفیت چای ارائه می دهد".

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/797125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر مورد علاقه دکتر کاکاوند

ترکیب استقلال مقابل سپاهان برای بقا

دست ربیعی در بازی با استقلال بسته شد

امباپه به سریعترین مرد دنیا؛ قبول، بیا مسابقه بدیم!‏

غیبت حجازی روی نیمکت استقلال مقابل ذوب آهن

توده بدخیم در زبان قهرمان پارادوومیدانی

جای خالی‌ بهترین گلزن استقلال مقابل ذوب‌آهن

ترکیب شاگردان مسعود شجاعی برای بازی در انزلی

عثمان دمبله؛ جلوی بارسا شیر، جلوی بقیه گربه!‏

ترکیب تراکتور برای بازی حساس فولاد

گزارش زنده؛ نساجی 0-1 پرسپولیس

یازده بازیکن فولاد برای تقابل با تراکتور

3 جمله مهم از دیدار بارزانی با رئیس‌جمهور

شعر خوانی دلنشین باران نیکراه

درخشش ملی پوش ایرانی در لیگ بسکتبال فرانسه

ستاره رم به بازی حساس مقابل لورکوزن می‌رسد

کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس در قلعه وطنی

امیدواری سروش به تکرار درخشش در وطنی

ترکیب پرسپولیس برای دیدار حساس با نساجی

در ستایش لیگ برتر؛ هیجان هفته آخر فقط اینجا

نگرانی بزرگ پرسپولیس رفع شد

بازگشت دانیال بعد از جریمه انضباطی

طلای بوکس آسیا، دور‌گردن سنگین وزن تیم ملی جوانان

هافبک محروم یوونتوس بازیگر شد!

کسب 3 مدال طلا توسط بانوی وزنه‌بردار کردستانی

اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد

دیدار رییس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب

مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند

استقرار 18 تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه

چرا کسی دربارۀ ماجرای تلخ کتابخانۀ صائب پاسخگو نیست؟

آ اِس: ماندن ژاوی در بارسلونا تضمین شده نیست

اتفاق عجیب در فینال لیگ والیبال قهرمانان اروپا

یازده بازیکن آلومینیوم آماده برای شکست دادن پیکان

بدرقه بازی خاص را از دست داد

وقتی مسی را بیرون می‌کنید، این اتفاق می‌افتد

جو سنگین وطنی علیه پرسپولیس

غایب بزرگ در بازی مقابل پرسپولیس

آقایی بازی با پرسپولیس را از دست داد

یزد میزبان اردوی نسل آینده والیبال ایران

تجلیل باشگاه پیکان از حسینی در نقش یک مرد بازیکن‌ساز

رنکینگ فوتسال جهان؛ مردان ایران در رده چهارم، زنان هشتم

«سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود

رابرت دنیرو حمایتش از صهیونیست‌ها را تکذیب کرد

دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب

رئیس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب دیدار کرد

جزئیات برگزاری مراسم سالروز عملیات «بازی دراز» اعلام شد

معنای این همه سکوت چیست؟

19 رباط صلیبی پاره! هدیه برنامه منظم لیگ

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

برتری 4 نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی