بیش از سه هزار مرکز تهیه و عرضه فرآورده دامی در کردستان فعال است
سياسي
بزرگنمايي:
عصر کرد - سنندج - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان گفت: سه هزار و 70 مرکز عرضه فرآوردههای دام و طیور شامل رستورانها، اماکن تهیه غذای آماده، قصابی، مرغ و ماهی فروشی به در این استان به مردم خدمات ارائه میدهند که در سال جاری 75 هزار و 824 بار توسط بازرسان مورد بازدید قرار گرفتهاند.
ناصر مخدوم روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جریان این بازدیدها بیش از 60 تُن فرآورده غیر قابل مصرف و فاسد از این واحدها و مراکز عرضه کشف و معدوم سازی شده است.
وی با اشاره به اینکه ماهانه 36 مورد بازدید از کشتارگاههای طیور استان انجام میشود، اضافه کرد: توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی کردستان در سال جاری 182 مورد بازدید سر زده از کشتارگاههای طیور استان انجام دادند.
مخدوم یادآور شد: استان کردستان دارای پنج کشتارگاه فعال طیور در شهرستانهای بانه، دهگلان، سقز، سنندج و مریوان با ظرفیت اسمی 10 هزار قطعه در ساعت است که در تمام این کشتارگاهها، مسئولین فنی و بازرسان مقیم با مدارک تحصیلی دکترای دامپزشکی، لیسانس و کاردان مستقر و بر مراحل کشتار نظارت کامل دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از 10 میلیون قطعه مرغ به وزن 25 هزار ُتن استحصال شد، افزود: توسط بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاهها 240 تُن گوشت مرغ غیر قابل عرضه به بازار نیز ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
معاون سلامت دامپزشکی کردستان تاکید کرد: مردم در مواجه با هرگونه موارد مشکوک در خصوص فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق سامانه پیغام گیر 1512 و یا تماس با شبکه های دامپزشکی شهرستانها موضوع را اطلاع رسانی کنند تا در کوتاه ترین زمان بررسی و اقدام لازم از سوی بازرسان صورت گیرد.
برچسبها
کردستان بهداشت محیط دام و طیور دامپزشکی بهداشت و سلامت
-
جمعه ۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۱:۵۸
-
۱۱۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/94924/