عصر کرد
در شورای پدافند غیرعامل عنوان شد:
خطر کمبود آب در قروه/بحران با کم کاری مدیریت نمی شود
یکشنبه 22 دی 1398 - 8:46:26 AM
مهر
عصر کرد - قروه- تأکید بر لزوم تهیه بانک اطلاعاتی و هشدار در خصوص افزایش کمبود آب در کنار بیان این مهم که مدیریت بحران با کم کاری ممکن نیست، از جمله موارد مطرح شده در شورای پدافند غیرعامل قروه بود.

 نشست شورای پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شهرستان قروه با تأکید بر آماده باش کامل در زمان بحران و به حداقل رساندن آسیب ها برگزار شد.
در ابتدای این نشست فرماندار قروه با بیان اینکه باید برای بعضی از موارد مسئله سازی شود، اظهار داشت: می شود بسیاری از کارها در شهرستان را با مسئله سازی مطرح کرد و در خصوص آنها برنامه ریزی صورت گیرد.
«حسین الماسی» به مشکل کمبود آب در شهرستان اشاره کرد و گفت که برای این معضل داشتن برنامه مهم است چرا که خطر فرونشست زمین طوری نیست که ساده گرفته شود.
لزوم آمادگی برای مقابله با بحران
در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار قروه هم با بیان اینکه هدف پدافند غیرعامل کاهش و یا به حداقل رساندن خسارت در صورت حمله یا عملیات تروریستی است، اظهار داشت: باتوجه به حمله سپاه به پایگاه آمریکا در عراق و اتفاقات اخیری که در کشور رخ داده نیاز است همه دستگاه های اداری و اجرایی در حالت آماده باش کامل باشند.
به گفته «علیرضا عبدی» باید تدابیر لازم برای محافظت از اماکن عمومی و حساس در راستای کاهش خسارت اندیشیده شود.
وی در ادامه به بحث بیوترورسیم و آلودگی مواد غذایی با قرص اشاره کرد و افزود: باید در این زمینه هم اقداماتی صورت گیرد و با اطلاع رسانی دقیق به مردم حساسیت ها برای کاهش آسیب افزایش یابد.
«عبدی» همچنین خواستار تهیه بانک اطلاعاتی از امکانات و تجهیزات موجود در شهرستان شد و گفت که تهدیدات همیشه و در هر مقعطی وجود دارد لذا باید با آمادگی کامل برنامه ها را پیش برد.
کمبود آب بیشتر می شود
رئیس آب و فاضلاب روستایی قروه هم در این نشست از افزایش مشکلات مربوط به حوزه آب در شهرستان خبر داد. مطابق گفته های «فرهاد باقری» سال گذشته 42 روستای شهرستان با کمبود آب مواجه شدند و احتمال دارد این تعداد بیشتر هم شود.
وی همچنین از کمبود اعتبار برای بخش آب و فاضلاب روستایی در قروه گفت و تصریح کرد: باید شرایط برای مردم توضیح داده شود، در حال حاضر بسیاری از ایستگاه ها مشکل دارند و در واقع داریم تبدیل به بحران می شویم.
کم کاری با پول جبران نمی شود
در ادامه این معاون عمرانی فرماندار قروه بود که از پایداری جامعه به شرط داشتن انرژی سخن گفت. «چنگیز اردلان» با بیان اینکه امروز ثابت شد سرمایه ها ماندگار هستند، افزود: در گذشته بسیاری از مسئولان بودند که در اعتمادسازی موفق نبودند لذا باید از این موارد درس گرفت و با اقدامات درست در این راستا حرکت کرد.
به گفته وی بسیاری از اماکن عمومی مانند تالارها فاقد کمترین استانداردها ایمنی هستند لذا لازم است هر اداره ای خود ستاد بحران بوده و بحران را مدیریت کند.
بنا به اظهارات «اردلان» باید به صورت شبکه ای بحران تبدیل به فرصت شود و آمادگی فکری و روحی که مهمترین گزینه در مدیریت بحران است، شکل گیرد.
وی در ادامه نسبت به کمبود اعتبارات هم واکنش نشان داد و بیان کرد: پول نداریم درست است اما مردم را که داریم؛ مردم برای ما سرمایه های مهمی هستند که باید ارتباط با آنان به صورت نرم افزای، فکری و ارتباطی بیشتر کرد.
«اردلان» بر پای کار آوردن مردم برای مدیریت مشکلات تأکید کرد و یادآور شد: کم کاری با پول جبران نمی شود و با کم کاری هم نمی توان وارد کار شد و اقدامی داشت.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/103376/خطر-کمبود-آب-در-قروه-بحران-با-کم-کاری-مدیریت-نمی-شود
بستن   چاپ