عصر کرد
معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش کردستان:
ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و اولیای آنها در دستور کار قرار دارد
پنجشنبه 26 دي 1398 - 09:00:38
عصر کرد - سنندج - معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان گفت: آموزش و ارتقای سطح سلامت دانش آموزان، فرهنگیان و اولیای آنان یکی از مهمترین اولویت های کاری مراقبین سلامت در مدارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، افشین خوش گوار در دوره آموزشی دو روزه با عنوان «بیماری های منتقله از آب»، اظهار داشت: ارتقای سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده ها هدف نهایی برنامه های حوزه سلامت آموزش و پرورش استان است و باید توجه و تمرکز جامعه به حوزه سلامت و بهداشت در ابعاد فردی و جسمی متمرکز شود.
وی آموزش و ارتقای سطح سلامت دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا را یکی از مهمترین اولویت های کاری مراقبین سلامت در مدارس عنوان کرد و افزود: باید علم و دانش را در حوزه بهداشت و سلامت کسب و در مسیر زندگی به کار ببرد که در نهایت منجر به بهبود سبک زندگی افراد شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد از مردم جامعه محروم از سواد سلامت هستند، ادامه داد: مصرف زیاد مواد تراریخته و تغذیه ناسالم، کم تحرکی و پایین بودن سرانه فعالیت ورزشی و استعمال دخانیات و در دسترس بودن مواد دخانی از جمله دلایل پایین بودن سواد سلامت در جامعه است.
خوش گوار خود مراقبتی را اولین قدم ارتقای سواد سلامت عنوان کرد و یادآور شد: تمام برنامه ها و فعالیت های حوزه سلامت مبتنی بر مراقبت از خود است و در این راستا باید سطح دانش و مهارت دانش آموز را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه کار مراقبین سلامت در مدارس کار درمانی نیست، بیان کرد: آگاه سازی دانش آموزان در خصوص سلامت جسم و روح و روان مهمترین ماموریت مراقبین سلامت مدارس است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بوفه مدارس یکی از مراکز مهم و حساس در بحث سلامت دانش آموزان است، نظارت بر بوفه مدارس را یکی دیگر از وظایف مراقبین سلامت مدارس عنوان کرد و گفت: مراقبین سلامت تلاش کنند آنچه در بوفه مدارس عرضه می شود در راستای سلامت دانش آموزان باشد.
خوش گوار با بیان اینکه آموزش و پرورش همیشه مورد توجه همه دستگاه ها و نهادها قرار می گیرد، اظهارداشت: فراوانی مخاطبین، محقق شدن برنامه هایی که از کانال آموزش و پرورش عبور کنند، متعهد بودن نیروی انسانی در آموزش و پرورش، شرایط سنی مخاطبین در آموزش و پرورش و امکان بوجود آوردن تشکل های مختلف در مدارس را از دلایل مورد توجه بودن آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی با اشاره به ضرورت ارتقای سطح سلامت دانش آموزان و تحقق اهداف پیش بینی شده، افزود: عدم اعتقاد و باورمندی برخی از مدیران مدارس به برنامه های حوزه سلامت و بهداشت، کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه سلامت، ناهماهنگی و موازی کاری در حوزه سلامت و تعارضات در جامعه از مهمترین چالش ها این حوزه است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/103750/ارتقاء-سطح-سلامت-دانش-آموزان-و-اولیای-آنها-در-دستور-کار-قرار-دارد
بستن   چاپ