عصر کرد
وظیفه اجتماعی دانشگاه علاوه بر علم اشتغال و کارآفرینی است
شنبه 19 بهمن 1398 - 18:21:39
عصر کرد - ایسنا/کردستان رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه وظیفه اجتماعی دانشگاه علاوه بر علم، اشتغال و کارآفرینی است، گفت: میزان درآمدزایی دانش و صنعت در رنکینگ های بین المللی مهم ارزیابی شده است.

رحمت صادقی امروز ( 19بهمن) در جلسه هم‌اندیشی اشتغال محرومین که با حضور اساتید دانشگاه کردستان برگزار شد، اشتغال‌زایی را یکی از شاخص‌های مهم موفقیت دولت‌ها دانست و اظهار کرد: امروز نیز دانشگاه‌ها در این حوزه به‌ویژه در زمینهٔ اشتغال دانش‌ بنیان برای تبدیل دانش دانشگاه به ثروت حضور پیدا کرده اند.
وی افزود: برای رسیدن به سطوح بالا لازم است میزان فروش دانش که یکی از شاخص‌های اصلی است را گسترش دهیم و دفاتر تولید فناوری را افتتاح کنیم.
رئیس دانشگاه کردستان، به ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره و بیان کرد: برای تقویت این ارتباط نیازمند راه‌اندازی دفاتر انتقال فناوری و نوآوری که نقش فعالی را در اقتصاد به وجود می اورد هستیم.
صادقی با اشاره به تفاهم‌نامه و همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه کردستان، ذکر کرد: پژوهش‌های دانشگاهی مبتنی بر کارآفرینی و پاسخ‌گویی باید با نیاز جامعه مطابقت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه وظیفه اجتماعی دانشگاه علاوه بر علم، اشتغال و کارآفرینی است، عنوان کرد: میزان درآمدزایی دانش و صنعت در رنکینگ های بین المللی مهم ارزیابی شده است.
در ادامه حامد قادر زاده، استاد دانشگاه کردستان، با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی ما بالا بودن سهم هزینه‌های ثابت بر واحدهای کوچک است، اظهار کرد: واحدهای کوچک در روستا توانایی واحدهای اقتصادی را ندارند در این راستا باید بانک اطلاعاتی را جهت مشخص کردن فعالیت واحدها ایجاد کنیم.
وی ذکر کرد: هدف اصلی ما در کنار کاهش فقر، کاهش جمعیت حاشیه‌های شهر است چراکه امروز بحث هزینه‌های اجتماعی یکی از مسائل جدی در کشور است که در این راستا کمیته امداد علاوه بر کمک به مددجویان یاری گر محرومین جامعه نیز است.
این مدرس دانشگاه بیان کرد: اگر بتوانیم در روستاها فعالیت‌هایی با هزینه‌های کم ایجاد کنیم در حوزه اشتغال کمک شایانی کرده‌ایم.
به گفته قادر زاده باید به مشاغلی که رو به افول است توجه کنیم چراکه بسیاری از مشاغل در آینده کاربردی ندارند و فعالیت‌های اقتصادی‌شان از بین می‌رود.
در ادامه امیر صادقی، رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان، گفت: راهبرد مشاغل باید متناسب با پتانسیل هر استانی باشد و با توجه به اینکه ظرفیت استان کردستان دامپروری و کشاورزی است باید در بحث کشت موسیر و 11 گیاه دارویی شناخته‌شده در مقیاس‌های کوچک در روستاها اشتغال ایجاد شود.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/107515/وظیفه-اجتماعی-دانشگاه-علاوه-بر-علم-اشتغال-و-کارآفرینی-است
بستن   چاپ