عصر کرد
اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار توسط جهاد دانشگاهی در زنجان
چهارشنبه 30 بهمن 1398 - 13:42:27
وزارت رفاه
عصر کرد - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان محمد رضا یوسفی در تکمیل این خبر افزود: در راستای اجرای موفق طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در سال گذشته که در 9 استان کشور به صورت پایلوت توسط جهاددانشگاهی اجرا شد امسال نیز با هدف اشتغال شش هزار زن سرپرست خانوار در 23 استان کشور به این نهاد واگذار شده است. طرح مذکور به کارفرمایی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با نظارت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی توسط جهاددانشگاهی اجرا می‌شود.
یوسفی گفت: سهمیه استان زنجان برای ایجاد زمینه اشتغال، 81 نفر است که در مرحله اول شناسایی مشاغل خانگی مزیت دار به صورت علمی و تخصصی انجام می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس الگوی مشاغل خانگی اجرا می‌شود، اضافه کرد: مشمولین این طرح زنان سرپرست خانوار که با کمتر از 55 سال سن و واجد شرایط اولیه برای فراگیری و آموزش بوده و از گروههای 4 گانه زنان سرپرست خانوار ( همسر فوت کرده ، مطلقه ، دختران مجرد به سن قطعی رسیده ( فاصله سنی 45 تا 55 سال ) دارای همسر بدون درآمد به دلایل زندانی بودن ، سرباز بودن ، از کار افتاده بودن و... زنان سرپرست خانوار معرفی شده از طرف بهزیستی و کمیته امداد که در پشت نوبت برای دریافت خدمات حمایتی و توانمندی باشند برگزیده می شوند . افرادی که در این مرحله استعدادیابی و شناسایی شوند متناسب با نیاز از خدمات مشاوره‌ای بهره مند شده و آموزش‌های لازم را برای شروع یک شغل خانگی فرا می‌گیرند.
وی در ادامه افزود: این افراد به پشتیبانان که معمولاً فعالان واحدهای تولیدی هستند معرفی شده و متناسب با ملاک‌های مد نظر فرد پشتیبان، محصول خانگی را تولید می‌کنند.
یوسفی با اشاره به نظارت مستمر اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان بر مراحل اجرای این طرح گفت: برندسازی ویژه از مزیت‌های طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است به طوری که آنها دغدغه فروش محصول و عرضه به بازار را نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه در این طرح تسهیلات مالی وجود ندارد اظهار کرد: یکی از اهداف طرح توانمندسازی این است که افراد وابسته به تسهیلات نشوند و آن دسته از مشاغل خانگی که نیاز به سرمایه پایین دارند در این طرح شناسایی می‌شوند.
وی بیان کرد در این طرح که در چهار فاز اصلی اجرا خواهد شد، پشتیبان‌ها از طریق قرارداد سفارش به این افراد وصل می‌شوند و این امر بدون تعهد استخدامی و درگیری با نیروی انسانی برای کارفرما موجب توسعه فضای کسب و کار وی خواهد شد. مشاوره و آموزش، اتصال به بازار و شبکه‌سازی سه دستاورد این طرح برای زنان سرپرست خانوار است که نتیجه آن درآمد پایدار و کسب‌وکار مستقل برای فرد است.
یوسفی در پایان افزود: در این راستا از فعالان بازار و پشتیبانان و تسهیلگران این عرصه جهت بهره مندی و تجمیع توان مشارکتی متقاضیان توانمند ثبت نام کننده این طرح در استان دعوت بعمل می آید تا با مراجعه به سامانه طرح مشاغل خانگی به آدرس www.inhb.ir در بخش ثبت نام پشتیبانان در رسته شغلی قالیبافی ، خیاطی ، قلم زنی ، فیروزه کوبی روی مس اقدام نمایند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/109400/اجرای-طرح-ملی-توانمندسازی-اقتصادی-زنان-سرپرست-خانوار-توسط-جهاد-دانشگاهی-در-زنجان
بستن   چاپ