عصر کرد
معاون آموزش ابتدایی استان کردستان:
آموزش تعطیل شدنی نیست
چهارشنبه 14 اسفند 1398 - 15:08:32
عصر کرد - ایسنا/کردستان معاون آموزش ابتدایی استان، وضعیت کنونی جامعه را فرصتی برای ایجاد حس همدلی و همکاری بین فرهنگیان و دانش آموزان دانست و گفت: فرهنگیان می‌توانند در فضایی تعاملی، جریان آموزش و یادگیری دانش آموزان را با استفاده از رسانه های آموزشی مناسب و معتبر و صداوسیما دنبال کرده و ثابت کنند که اگر مدرسه تعطیل است؛ آموزش تعطیل شدنی نیست و از این طریق نسبت به ایجاد جو مثبت روانی و امید بخش در دانش آموزان و جامعه نقش آفرینی کنند.

صدیقه عبدالهی امروز(14 اسفند) در نشست مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق تابعه استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تشکر از اقدامات ارزنده برخی از شهرستان ها و مناطق در راستای استمرار آموزش دانش آموزان در شرایط کنونی، اظهار کرد: ما هم به عنوان خانواده آموزش و پرورش باید تلاش خود را به کار گیریم که جریان آموزش تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا بار روانی فراوانی برای دانش آموزان ایجاد کرده است، افزود: یکی از محورهای مورد تاکید این است که حس نا امیدی و یاس را به امیدواری در دانش آموزان تبدیل کنیم.
معاون آموزش ابتدایی استان، وضعیت کنونی جامعه را فرصتی برای ایجاد حس همدلی و همکاری بین فرهنگیان و دانش آموزان دانست و بیان کرد: فرهنگیان می‌توانند در فضایی تعاملی، جریان آموزش و یادگیری دانش آموزان را با استفاده از رسانه های آموزشی مناسب و معتبر و صداوسیما دنبال کرده و ثابت کنند که اگر مدرسه تعطیل است؛ آموزش تعطیل شدنی نیست و از این طریق نسبت به ایجاد جو مثبت روانی و امید بخش در دانش آموزان و جامعه نقش آفرینی کنند.
عبدالهی با تاکید بر اینکه در وضعیت کنونی اقدامات آموزش و پرورش در چهار سطح ملی، استانی، شهرستانی و مدرسه ای مدیریت شود؛ پخش برنامه آموزشی از طریق شبکه آموزش را یکی از برنامه های ملی عنوان کرد و گفت: روز گذشته فراخوان شرکت در جهاد آموزشی در سطح کشور در بین معلمان با در نظر گرفتن شرایط اختصاصی معلمان نیز ابلاغ شد که شهرستان ها و مناطق باید اطلاع رسانی لازم در این زمینه را به معلمان انجام داده تا معلمان خلاق و توانمند با ارائه تدریس جذاب در این زمینه نقش آفرینی کنند.
وی از راه اندازی شبکه اجتماعی از طریق وزارت ظرف چند روز آینده خبر داد و عنوان کرد: مدیران و معلمان می‌توانند در فضایی مشخص اقدامات مدرسه محوری خویش را بارگذاری کنند.
معاون آموزش ابتدایی استان، با بیان اینکه دستورالعملی در خصوص تعیین نقش مدیران، معلمان، مشاوران و اولیای محترم به زودی اعلام خواهد شد، ذکر کرد: با توجه به مکاتبات صورت گرفته، واحد های آموزشی ضرورت دارد با برنامه ریزی مناسب و بهره گیری از طرق مختلف ارتباطی در بستر های ایمن مجازی با والدین و دانش آموزان نسبت به استمرار فرآیند یاددهی و یادگیری بر اساس بودجه بندی کتاب های درسی اقدام کنند.
عبدالهی هدف و سیاست اصلی استان را مدرسه محوری عنوان و خاطرنشان کرد: مدیران و عوامل اجرایی و آموزشی مدارس باید به شیوه های ممکن زمینه آموزش دانش آموزان را با لحاظ شرایط و بستر های موجود فراهم نمایند تا روند آموزش استمرار داشته باشد و این امر مستلزم برنامه ریزی مدیران و نظارت و پیگیری حوزه ستادی است.
وی افزود: در همین راستا سرگروه های آموزشی استان نیز برای معلمان هر پایه مشغول تولید محتوای آموزشی هستند و محتواهای تولید را در کانال معلمان بارگذاری می کنند .
معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت رسانه استانی در دستور کار قرار دارد، گفت: تا حصول نتیجه با همکاری جمعی از معلمان توانمند و علاقه مند شهرستان سنندج در حال تولید فیلم های آموزشی بر اساس بودجه بندی اسفند و فروردین ماه هستیم تا برای دانش آموزانی که دسترسی به اینترنت ندارند سعی خواهیم کرد که این تولیدات به صورت آنلاین و آفلاین در قالب CD و فلش در اختیار دانش آموزان استان قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از ابلاغ شیوه نامه عید و داستان خبر داد و بیان کرد: انتظار داریم که هر شهرستان و منطقه یک برنامه منظم برای تداوم آموزش داشته باشند و با توجه به پتانسیل های موجود برای استمرار آموزش برنامه ها را با قوت پیش ببرد .
عبدالهی از سرگروه های آموزشی شهرستان ها و مناطق خواست نسبت به تولید محتوای آموزشی و بارگذاری آن در کانال معلمان پایه های مربوطه اقدام کنند.
معاون آموزش ابتدایی استان، نقش راهبران آموزشی و تربیتی را در این شرایط مهم دانست و افزود: باید با هماهنگی سرگروه های آموزشی از طریق گروه مدیر آموزگاران و آموزگاران مدارس روستایی زمینه استمرار آموزش را با تعامل با دهیاران فراهم کنند.
وی اقدام آموزش و پرورش مریوان با همکاری سرگروه های آموزشی، مدیران و معلمان فعال شهرستان را کاری مطلوب عنوان و خاطرنشان کرد: این شهرستان در قالب سه کارگروه، مدیران علاقه مند، همکاران فن آور و آموزگاران توانمند با مدیریت سرگروه های آموزشی هر پایه جریان تداوم آموزش را به خوبی استمرار داده اند، که در همین راستا، مدیران به شش گروه تقسیم شده اند و هر گروه مسئول بررسی و تنظیم و آماده سازی آموزش و تدوین محتوای مجازی در یکی از پایه های تحصیلی است و آن را به کانال مدیران به منظور انتقال و بهره برداری دانش آموزان و اولیای آنان ارسال نموده اند و کارگروه فناوری هم فیلمبرداری و ویرایش و آماده سازی و بارگذاری محتوا در کانال مدیران شهر و روستا را بر عهده دارد که می توان به عنوان تجربه موفق از این اقدام استفاده کرد .
عبدالهی با تاکید بر اطلاع رسانی برنامه های شبکه آموزش، گفت: معلمان می توانند بازخورد برنامه شبکه آموزش را به استان بفرستند لذا این موضوع در سطح شهرستان و مناطق رصد شود تا همه دانش آموزان از آن بهره مند شوند.
نظارت بر عملکرد مدارس و ارزیابی از فعالیت واحد های آموزشی در اجرای برنامه های ابلاغی و توجیه اولیای محترم جهت همراهی با برنامه های آموزشی از توصیه های پایانی معاون آموزش ابتدایی استان بود.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/110530/آموزش-تعطیل-شدنی-نیست
بستن   چاپ