عصر کرد
خیرین سقزی‌ها یاریگر کادر درمانی شدند
سه شنبه 5 فروردين 1399 - 16:04:07
عصر کرد - سنندج - خیرین، بازاریان، پزشکان و صاحبان سرمایه در سقز و برخی از خیرین خارج از این شهرستان، برای مقابله با کرونا به میدان آمدند و توانستند با کمک بیش از یک میلیارد ریالی خود، ماسک فیلتردار و پیشرفته و دستکش مناسب برای کادر درمانی بیمارستان‌های این شهر خریداری و در اختیار ایشان قرار دهند.

بیمارستان های سقز در طول چند روز اخیر و با بستری های زیاد بیماران کرونایی با کمبود ماسک و لباس های مخصوص مواجه شده و مسوولان محلی در تعدادی از جلسات به این مورد اشاره و بر فراهم کردن این اقلام بهداشتی و پزشکی تاکید کردند ولی گویا این اقلام به اندازه کافی در دسترس کادر درمانی و پزشکی بیمارستان ها قرار نگرفته است.
بسیاری از فعالان مدنی و اجتماعی و همچنین افراد خیر، بازاریان، پزشکان و سرمایه‌داران سقزی و شهرهای دیگر در حرکتی خودجوش، انساندوستانه و دور از توجه رسانه ها، اقدام به تهیه ماسک و دستکش برای هر کادر درمانی و کارکنان هر دو بیمارستان ( امام خمینی (ره) و تامین اجتماعی سقز کردند.
یک پزشک متخصص کودکان در سقز در این ارتباط با اشاره به شیوع ویروس کرونا در شهرستان و لزوم تامین امکانات و تجهیزات برای کادر پزشکی، پرستاری و درمانی برای مقابله با این بیماری گفت: مهمترین نیاز کادر بیمارستان های سقز تامین ماسک مناسب و ویژه است.
دکتر بهروز مرادی افزود: با همکاری خیرین برای تهیه این اقلام بهداشتی اقدام و حساب مشترکی برای جمع آوری کمک های مردمی نزد یکی از بانک ها باز کردیم.
وی یادآور شد: این پیشنهاد ما با استقبال بسیاری از خیرین، بازاریان، پزشکان و صاحبان سرمایه در سقز و خارج از شهرستان همراه شد که در نهایت مبلغی بیش از یک میلیارد و 270 میلیون ریال کمک جمع آوری کرده و از آن برای تهیه ماسک فیلتر دار اقدام شد.
مرادی اضافه کرد: با این کمک ها برای پزشکان و پرسنل بخش قرنطینه و بستری کرونا در هر دو بیمارستان سقز ماسک های 3M با فیلتر مناسب تهیه و بین تعدادی از کارکنان (هر فرد یک ماسک مخصوص خود را دریافت کرده است) توزیع و مابقی هم بزودی توزیع خواهد شد.
این پزشک متخصص افزود: ایمنی و حفاظت بیشتر و مطمئن تر برای کادر درمان سقز، امکان استفاده طولانی مدت از این ماسک ها و صرفه جویی در هزینه ها از مزایای این ماسک ها است.
وی ضمن تشکر ویژه از خیرین و دست اندرکاران برای تهیه ماسک ها و اقلام مورد نیاز کادر پزشکی و درمانی و همچنین لوازم پزشکی، از شهروندان سقزی خواست همه در این اقدام جمعی و خیرخواهانه نقش آفرینی کرده و با توجه به شرایط موجود و تبعات منفی کرونا، به جز موارد ضروری، از خانه خارج نشوند.

عصر کرد


مرادی تاکید کرد: با توجه به شرایط بحرانی فعلی، خیرین و فعالان مدنی هر آنچه در زمینه تامین تجهیزات بیمارستانی و کادر درمان، کمک اقشار ضعیف و کم درآمد، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به سایر شهروندان می توانند، انجام دهند تا با همدلی و هم افزایی یکدیگر از این بحران عبور کنیم.
سقز در غربالگری و تهیه تجهیزات مناسب برای کادر درمانی پیشتاز است
رییس شبکه بهداشت و درمان سقز هم، این شهرستان را در اقدامات مدنی و خیریه، پیشتاز و الگو در منطقه معرفی کرد و گفت: اکثریت مردم در زمینه قرنطینه خانگی، تعطیلی بازار و مشاغل، تامین نیازهای کادر پزشکی و درمانی، کمک به نیازمندان و اطلاع رسانی در مورد کرونا همراهی مناسبی داشتند که جا دارد از همه اقشار مردم، ستاد مقابله با کرونا و مسوولان تشکر کنم.
دکتر انور بهرامی با اشاره به تامین ماسک M3 برای پرسنل بیمارستانی سقز اظهار داشت: این مساله مهمترین نیاز کادر مقابله با ویروس کرونا است و سقز را به الگویی برای سایر شهرها تبدیل کرد و آنها هم دنبال اقدام مشابه سقزی ها هستند.
رییس شبکه بهداشت و درمان سقز به آمار غربالگری کرونا و سلامت خانواده توسط عوامل زحمت کش بهداشت اشاره کرد و افزود: تاکنون 106 هزار نفر سقزی در طرح غربالگری شرکت کرده اند و از این لحاظ سقز رتبه اول استان را دارد.
حمایت مردم و خیرین باعث قوت قلب کادر درمانی شده است
هاله رشادی، مسوول نظام پرستاری شهرستان سقز هم تهیه ماسک های ویژه و سایر ملزومات بیمارستانی با همراهی خیرین و مردم را در امنیت خاطر و ایجاد انگیزه در پزشکان و پرستاران بسیار موثر خواند و همدلی و پشتبانی مردم و مسئولان از کادر درمانی را ستود.
محمد برومند مسوول شورای هماهنگی انجمن های مردمی سقز نیز ضمن قدردانی از زحمات پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستان ها برای مقابله با کرونا اظهار امیدواری کرد و افزود: با همراهی مردم و تلاش کادر درمانی، مسئولان و فعالان مدنی و خیرین، بزودی جشن پایان کرونا را در سقز برگزار می‌کنیم.
ماسک M3 از دو لایه فیلتر و یک حفاظ صورت برخوردار است که حتی می‌تواند در مقابل عوامل شیمیایی نیز از انسان محافظت کند و برای مدت طولانی قابل استفاده است.
سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
برچسب‌ها
جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ویروس کرونا کردستان سقز بهداشت و سلامت
پروندهٔ خبری
پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/111618/خیرین-سقزی‌ها-یاریگر-کادر-درمانی-شدند
بستن   چاپ