عصر کرد
در کارگروه اشتغال استان کرمانشاه عنوان شد: تلاش برای اجرای سند توسعه اشتغال استان باید در راستای شعار جهش تولید باشد
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 - 15:02:15
وزارت رفاه
عصر کرد - چهارمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه به ریاست بازوند استاندار کرمانشاه و با حضور هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی، حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ، مدیران کل دستگاه های اجرایی، موسسات و بانک های عامل در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ابتدای این نشست گزارشی تحلیلی از موضوع تحریک اقتصاد و اشتغال با عنوان سیر ثبات اقتصادی در دوران شیوع کرونا از جمله سیاست های پولی، توجه به بخش های ویژه حمل و نقل هواپیمایی،صنعت گردشگری، بهداشت و حمایت های اجتماعی ازشرکت ها، مشاغل و درآمد به منظور حفظ اشتغال های موجود در کشور ترکیه ارائه کرد.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه در ادامه تعداد کل متقاضیان بیمه بیکاری ثبت شده در سامانه را 13 هزار و 240 نفر عنوان و تصریح کرد : از این تعداد فقط 7796 نفر مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری شناخته شده اند.
وی در خصوص تسهیلات ویژه کسب و کارهای متأثر از کرونا نیز بیان کرد: به ازای هر نفر از نیروی انسانی، کارگاه‌هایی که مستقیم از کرونا لطمه دیده اند مبلغ 160 میلیون ریال و به ازای هر کارگر در کارگاه‌هایی که غیر مستقیم لطمه خورده اند مبلغ 120 میلیون ریال تسهیلات با نرخ سود 12 درصد تعلق می‌گیرد که این واحدها باید پس از دریافت پیامک به سامانه کارا مراجعه و ثبت نام کنند.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان در ادامه گزارش آخرین وضعیت مانده اعتبارات اشتغالزای استان را ارائه کرد و در این خصوص، گفت: از محل اعتبارات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری 100 درصد تخصیصی به میزان 348میلیارد و 700 میلیون تومان با پیش بینی 5966 فرصت شغلی در استان جذب شده است.
وی در خصوص اعتبارات ویژه اشتغال در مناطق زلزله زده استان نیز گفت: از مبلغ 600 میلیارد تومان اعتبار تخصیصی، 99 درصد به میزان 591 میلیارد و 550 میلیون تومان با پیش بینی 19 هزار و 429 فرصت شغلی در مناطق زلزله زده استان جذب شده است.
بازوند استاندارکرمانشاه نیز در این نشست در خصوص تحقق پیش بینی کاهش 3 درصدی نرخ بیکاری در سال 98 بر اساس سند سه ساله اشتغال استان، گفت: اجرای سند اشتغال بایستی با تلاش مضاعف و در راستای شعار جهش تولید پیش برود .
رئیس شورای اشتغال استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه سند اجرایی اشتغال به معیشت و سفره مردم گره خورده است، تصریح کرد: لازمه کنترل نرخ بیکاری سرمایه گذاری، تلاش مضاعف و تثبیت اشتغال به عنوان یک راهبرد اصلی توسعه اقتصادی استان و اجرای آن بایستی در سند اشتغال سال 99 مورد توجه ویژه مدیران استانی قراربگیرد.
وی در ادامه ضمن تأکید بر برگزاری جلسات کارگروه مهارت در استان، مهارت و آموزش را از ابزار جهش تولید و پایه و اساس تثبیت اشتغال در استان دانست.
گفتنی است: گزارش تفاهم نامه منعقد شده فی ما بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری کرمانشاه توسط کلهر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان های کرمانشاه و ایلام و گزارش عملیاتی شدن فرآیند اجرایی در راستای شناسایی و توسعه ی زنجیره های اولویت دار توسط سیامک آزادی نماینده ی مرکز کسب و کارهای کوچک و خرد، گزارش برنامه های آموزشی مهارتی منجر به اشتغال در سال 99 توسط یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، گزارش تغییر رویکرد برنامه های اشتغالزای سال 99 سازمان بسیج سازندگی توسط هزارخانی رئیس سازمان بسیج سازندگی و شرح وظایف کمیته اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان ها مطابق دستورالعمل های ابلاغی توسط مختار احمدی معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در جلسه تشریح شد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/121438/در-کارگروه-اشتغال-استان-کرمانشاه-عنوان-شد--تلاش-برای-اجرای-سند-توسعه-اشتغال-استان-باید-در-راستای-شعار-جهش-تولید-باشد
بستن   چاپ