عصر کرد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:
سالانه 4300 تن قارچ در استان کردستان تولید می‌شود
چهارشنبه 18 تير 1399 - 08:37:27
عصر کرد - سنندج - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در حال حاضر 14 واحد صنعتی با تولید سالانه چهار هزار تن قارچ در سطح استان فعال هستند.

محمدفرید سپری در گفت و گو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه 25 واحد خانگی و معیشتی دیگر نیز در سطح شهر و روستا، با ظرفیت تولید 450 تن قارچ در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: در مجموع سالانه چهار هزار و 300 تن قارچ در واحدهای تولیدی کل استان تولید و به مصرف می‌رسد.
وی با تأکید بر ظرفیت شهرستان دهگلان در تولید و پرورش قارچ، افزود: دهگلان از جمله قطب‌های تولید محصولات کشاورزی و غلات در سطح استان است که به همین جهت ظرفیتی بالقوه جهت توسعه بیشتر واحدهای تولید قارچ در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: به ازای تولید هر تن قارچ در یک واحد تولیدی برای یک نفر به صورت مستقیم و برای دو نفر دیگر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.
سپری با اشاره به اینکه سرانه مصرف قارچ در جهان چهار تا پنج کیلوگرم به ازای هر نفر است، یادآور شد: در کشور ما با توجه به شرایط مناسب و به دلیل توسعه واحدهای تولیدی، میزان سرانه مصرف قارچ یک کیلو و 600 گرم است که این میزان در استان کمتر و برابر با یک کیلو و 200 گرم است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/134212/سالانه-4300-تن-قارچ-در-استان-کردستان-تولید-می‌شود
بستن   چاپ