عصر کرد
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان: با آموزش تخصص های مورد نیاز استان، دیگر نیازی به استخدام نیروی غیر بومی نداریم
چهارشنبه 19 شهريور 1399 - 13:52:22
وزارت رفاه
عصر کرد - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اطهار کرد: با آموزش تخصص های مورد نیاز استان، دیگر نیازی به استخدام نیروی غیر بومی نخواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان به مناسبت هفته تعاون با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان دیدار و گفت و گو کرد.
ارسلان غمگین در این دیدار در سخنانی گفت: همه باید با کمک به یکدیگر به سوی توسعه اشتغال پایدار گام برداریم و با نیازسنجی شغلی در نقاط مختلف استان به آموزش مهارت های مورد نیاز بپردازیم.
وی افزود: خوزستان چندین دانشگاه با خروجی های کارشناس، ارشد و دکترا در رشته های گوناگون دارد اما بدون در نظر گرفتن ظرفیت اشتغال در منطقه، نیروی دانش آموخته مازاد در استان وجود دارد که بیکار هستند.
غمگین تاکید کرد: درصدد هستیم کارگروهی برای ارایه آموزش های مبتنی بر مهارت ایجاد کنیم که منجر به اشتغال پایدار شود. همچنین با آموزش تخصص های مورد نیاز در استان دیگر نیاز به استخدام نیروی غیر بومی نداریم چرا که یک بخش از ادعاهای شرکت ها در جذب نیروهای غیر بومی، نبود نیروی متخصص مورد نیاز در استان است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تاکید کرد: تنها آموزش تئوری و داشتن مدرک، ملاک تشخیص مهارت مورد نیاز فرد نیست؛ لازم است شرایطی ایجاد شود که افراد بتوانند آموزش های مهارتی را یاد بگیرند و آماده ورود به بازار کار شوند.
تبدیل گفتمان ملی مهارت به باور ملی
در ادامه این نشست مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان گفت: تبدیل گفتمان ملی مهارت به باور ملی تلاش مضاعفی است که اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان برای توسعه مهارت‌ آموزی و تحقق نهضت مهارت افزایی در استان در دستور کار خود قرار داده است.
عبدالنبی سواعدی افزود: به‌کارگیری ظرفیت های مشترک ذی نفعان از آموزش های فنی و حرفه ای، الگوی جدید برای هم افزایی، جذب و ایجاد فرصت های جدید مهارت آموزی و تربیت نیروی کارآمد برای ورود به بازار کار استان است.
وی عنوان کرد: طراحی و بومی سازی مدل های مهارت‌آموزی هدفمند و معطوف به اشتغال و نوآوری در ارایه طرح های جدید مهارت آموزی یکی از مهم ترین و موثرترین روش های جذب جوانان به فراگیری مهارت و ایجاد روحیه امید و خودباوری است؛ به همین دلیل طرح جامع کارآفرینی و اشتغال پذیری دانشجویان با عنوان "طرح چاک" یکی از طرح‌ها و نوآوری در روش‌های مهارت آموزی است.
سواعدی، مطالعه و طراحی روش‌های نوین مهارت آموزی تعاملی را مبتنی بر ریز محتوا دانست و گفت: مدل جدید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، محصول محور مطالعه ظرفیت‌های مهارت آموزی و اشتغال در حوزه مشاغل زیست پایه از جمله نوآوری‌ها و خلاقیت برای تغییر در نظام آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است و زمینه‌ساز خروج از مدل آموزش‌های دارالفنونی و مهارت آموزی به سبک سنتی خواهد بود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/142555/مدیر-کل-تعاون،-کار-و-رفاه-اجتماعی-خوزستان--با-آموزش-تخصص-های-مورد-نیاز-استان،-دیگر-نیازی-به-استخدام-نیروی-غیر-بومی-نداریم
بستن   چاپ