عصر کرد
مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی کردستان ویژه پیگیری می‌شود
پنجشنبه 27 شهريور 1399 - 14:05:08
عصر کرد - سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی این استان در جلسه‌ای بطور ویژه با حضور اصناف و بازاریان و مسوولان امور مالیاتی بررسی و بر طرف شدن آنها پیگیری می‌شود.

به گزارش ایرنا، خالد جعفری روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات اصناف و بازاریان استان اظهار داشت: تحریم و کرونا تاثیر مخرب زیادی بر درآمد و در مجموع بر اقتصاد کشور داشته است.
وی با اشاره به اینکه به ازای هر پنج خانوار در استان یک واحد صنفی وجود دارد، اضافه کرد: در استان‌های دیگر همچون تهران به ازای هر 20 خانوار یک واحد صنفی فعال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه فشار مضاعفی بر بازاریان استان وارد شده است، افزود: ملاک عمل و اخذ تصمیم‌های مدیران با در نظر گرفتن تمام شرایط ویژه بازار استان است.
جعفری با اشاره به اینکه ارتباط و تعامل خوبی بین بخش دولتی و اصناف استان برقرار شده است، تاکید کرد: وجود دستفروشان در سطح شهرهای استان بویژه سنندج که مالیاتی هم پرداخت نمی کنند موجب کاهش درآمد بازاریان دارای پروانه کسب شده است.
وی یادآور شد: مسوولان استان آگاه به همه واقعیت های موجود هستند و برای رسیدگی به موارد مالیاتی واحدهای صنفی و رفع ابهامات در این زمینه جلسه ویژه‌ای با حضور نمایندگان اصناف در استانداری تشکیل خواهند داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افرادی در بخش‌هایی فعالیت می‌کنند که رصد کار آنها به نوعی مشکل است و به شیوه‌های متعدد از پرداخت مالیات فرار می‌کنند.
جعفری افزود: بازار مرکز کردستان برخلاف دیگر استان‌های کشور تامین کننده نیاز مابقی شهرهای استان نیست و این یکی از دلایل پایین بودن درآمد بازاریان است.
وی یادآور شد: در مقاطع مختلفی بحث انتقال صنوف آلاینده از داخل شهر سنندج مطرح و در این رابطه هم اقداماتی همچون تهیه زمین انجام شد ولی بدلایلی تاکنون محقق نشده است که قطعا پیگیری این مهم را در دستور کار قرار خواهیم داد.
14 واحد صنفی در کردستان از محل تبصره 18 تسهیلات دریافت کردند
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: دستفروشی پدیده ای اجتماعی است و یک شبه ایجاد نشده که بتوان با یک دستور و مصوبه در یک روز آن را حل و ساماندهی کرد.
محمد دره وزمی با بیان اینکه دستفروشی خاص استان ما نیست و این مساله ناشی از پدیده بیکاری و فقر است، افزود: در برخی از خیابان های سنندج هم که محل تجمع دستفروشان شده تعدادی از مغازه داران در این خصوص نقش دارد.
وی اضافه کرد: حدود 85 هزار واحد صنفی در استان داریم که از این تعداد 30 هزار واحد در سنندج است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: 2 هزار و 500 نفر از اصناف و بازاریان استان به مبلغ 30 میلیارد تومان برای دریافت تسهیلات بانکی ثبت نام کردند که تاکنون به 50 درصد معرفی شدگان مبلغ 16 میلیارد تومان پرداخت شده است.
دره وزمی یادآور شد: 151 واحد صنفی تولیدی در استان برای دریافت 25 میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره 18 به بانک ها معرفی شدند که تاکنون 14 واحد 2 میلیارد تومان را دریافت کردند.
وی تاکید کرد: در پنج ماه منتهی به مرداد امسال بیش از 45 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی در استان انجام شد که در نتیجه آن یک هزار و 510 پرونده به ارزش 63 میلیارد ریال تشکیل شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: در این مدت یک هزار و 149 مورد گشت مشترک هم برگزار شده که موجب تشکیل 251 پرونده تخلف شده است.
وی گفت: چهار هزار و 616 مورد گزارش مردمی هم در این مدت ارائه شده که تز این تعداد 2 هزار و 308 مورد از این گزارش ها تلفنی و قابل پیگیری بوده و در این رابطه 510 مورد پرونده تشکیل شده است.
مدیر کل امور مالیاتی کردستان هم در این جلسه گفت: سازمان امور مالیاتی کشور تراکنش های واحدهای صنفی را استخراج و به استان ها اعلام کرده است و بی شک به دنبال ایجاد مشکل برای مودیان نیستیم و بحث اجرای قانون است.
حسن سجودی اضافه کرد: هر تراکنشی در دستگاه های پوز مغازه‌ها هم از نظر همکاران مالیاتی درآمد محسوب نمی شود و با تمام بازاریان در این راستا صحبت می‌شود تا حقی از آنها ضایع نشود.
برچسب‌ها
بازار محصولات مالیات اصناف سنندج استانداری کردستان

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/143557/مشکلات-مالیاتی-واحدهای-صنفی-کردستان-ویژه-پیگیری-می‌شود
بستن   چاپ