عصر کرد
اماکن اقامتی دستگاه‌های اجرایی کردستان نقاهتگاه می‌شود
سه شنبه 4 آذر 1399 - 07:28:00
عصر کرد - سنندج - معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به لزوم ایجاد نقاهتگاه ویژه قرنطینه کرونایی گفت: اماکن اقامتی و دیگر امکانات دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی و نظامی این استان، نقاهتگاه می‌شود.

محمدابراهیم زارعی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به رشد شیوع ویروس کرونا، مقرر شده با مشارکت و همکاری یگان‌های نظامی و انتظامی از جمله سپاه بیت المقدس کردستان، قرارگاه عملیاتی لشگر 28 پیاده ارتش، فرماندهی انتظامی و مرزبانی، میراث فرهنگی و گردشگری، از ظرفیت نقاهتگاه‌های پیش بینی شده ماه‌های قبل، مهمانپذیرها و مسافرخانه‌ها، استفاده شود.
وی اضافه کرد: اماکن این نهادها و دستگاه‌ها هم اکنون آماده شده و در صورت عدم فروکش شیوع ابتلا به بیماری کووید 19 در استان و کمبود تخت‌های بیمارستانی از این نقاهتگاه‌ها طبق درخواست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی برای استقرار بیماران استفاده خواهد شد.
زارعی یادآور شد: ستاد استانی کرونا در نظر دارد در صورت عدم پاسخگویی امکانات درمانی استان برای درمان بیماران کرونایی، از امکانات و تجهیزات بیمارستانی در اختیار سپاه بیت المقدس و پادگان ارتش جمهوری اسلامی و دیگر نهادها استفاده کند.
معاون استاندار سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: در پیک اول بیماری (اسفند 1398 تا اواخر اردیبهشت 1399) 9 نقاهتگاه جهت بستری بیماران کرونایی اختصاص یافت که خوشبختانه با توجه به کنترل این ویروس، بیماری در آنها بستری نشد.
وی تاکید کرد: ستاد استانی کرونا تاکید دارد اعمال مقررات و ضوابط ابلاغی از جانب ستاد ملی و قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا دقیقا و بصورت همزمان در همه بخش‌ها و برای همه گروه‌های هدف پیگیری و اجرا شود.
به گزارش ایرنا، طرح جامع اعمال محدویت‌های پویا ستاد ملی کرونا، از روز شنبه گذشته یکم آذر با ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی و خروج خودروهای بومی به شهرهای نارنجی و قرمز از نظر وضعیت شیوع ابتلا اجرا شده است.
هم اکنون چهار شهرستان استان شامل سنندج، کامیاران، مریوان و قروه در وضعیت قرمز و 6 شهرستان استان شامل سروآباد، دیواندره، سقز، بیجار، دهگلان و بانه نیز در وضعیت نارنجی از نظر شیوع ویروس کرونا هستند.
در تمام شهرستان‌های استان در 2 هفته اول آذر مشاغل گروه‌های 2، سه و چهار تعطیل است و در شهرهای سنندج، کامیاران، مریوان و قروه ادارات خدماتی با 50 درصد و سایر اداره‌ها با 30 درصد نیرو و بقیه به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.
فعالیت دستگاه‌های خدماتی با 70 درصد در شهرهای وضعیت نارنجی شامل سقز، بانه، سروآباد، بیجار و دیواندره و سایر اداره‌ها با 50 درصد نیرو و بقیه به صورت دورکاری کار می‌کنند.
در حال حاضر 690بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند و از این تعداد 419 نفر در سنندج، 54 نفر در سقز، 68 نفر در مریوان، 44 نفر در قروه، 35 نفر در کامیاران، 25 نفر در بانه، نفر در بیجار، 16 نفر در دیواندره، چهار نفر در دهگلان و 3 نفر در سروآباد تحت درمان قرار دارند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر دوشنبه دوم آذر در مجموع 12 هزار و 460 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و 453 بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
از اسفند پارسال تاکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به 866 هزار و 821 نفر رسیده و 45 هزار و 255 نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.
برچسب‌ها
دانشگاه علوم پزشکی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استانداری کردستان محدودیت های کرونا
پروندهٔ خبری
کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/160467/اماکن-اقامتی-دستگاه‌های-اجرایی-کردستان-نقاهتگاه-می‌شود
بستن   چاپ