عصر کرد
کاشت 130 اصله نهال در حاشیه تالاب بین المللی زریوار
يکشنبه 9 آذر 1399 - 16:39:49
عصر کرد - خبرگزاری آریا - به مناسبت گرامیداشت هفته مبارک بسیج با همکاری بسیج ادارات سپاه مریوان و اداره حفاظت محیط زیست مریوان 130 اصله نهال در حاشیه تالاب بین المللی زریوار کاشته شد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان؛ رییس اداره شهرستان مریوان بیان کرد: در راستای اجرای برنامه های مدیریت زیست بومی تالاب زریبار و بومی سازی و غنی سازی جنگلهای محدوده تالاب و پناهگاه حیات وحش زریوار، تعداد 130 اصله نهال از درختان بومی شامل انواع بلوط و زالزالک که توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان تامین شده بود در جنگل های محدوده گردشگری تالاب غرس شد .
ابراهیم همت بلند افزود: برابر طرح جامع غنی سازی و بازسازی جنگل های محدوده این تالاب، از طریق کشت گونه های بومی متناسب با ترکیب گونه ای جنگلهای اطراف و احیای ترکیب گونه ای با درختان بومی ادامه خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: طبق طرح جامع و تصمیم کارگروه تنوع زیستی زریوار(زریبار)، گونه ی درختی پألونیای موجود نیز، که یکی از گونه های غیر بومی و مهاجم می باشد باید با گونه های بومی جایگزین شود.
گفتنی است، در آبان ماه سال جاری نیز در اجرای برنامه های مدیریت زیست بومی تالاب زریوار(زریبار) و برابر مصوبات کارگروه تنوع زیستی و کمیته شهرستانی اجرای برنامه مزبور، درختان خشکیده اقاقیا و پألونیای موجود در محدوده این تالاب با هدف جلوگیری از سقوط درختان و ایجاد خسارت های جانی احتمالی، بهداشت جنگل، ممانعت از بروز آتش سوزی و جایگزینی با گونه های بومی حذف شده بودند.
منبع: خبرگزاری آریا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد 30144793 را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

عصر کرد

کیهان: به بندر حیفا حمله و به آنها تلفات سنگین انسانی وارد کنیم/ آمریکا و اسرائیل آمادگی جنگ را ندارند

عصر کرد

رییس سابق اداره امنیت حفاظت قوه قضائیه دستگیر شد

عصر کرد

بحران‌ اقتصادی را کش ندهید؛ مشکلات معیشتی حاصل از تحریم‌ها، امان مردم را بریده

عصر کرد

محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای و موشکی ایران ترور شد/فیلم و عکس

عصر کرد

انفجار و تخریب 2 واحد مسکونی در بجنورد / 10 خانه آسیب دیدند
خبر بعدی: روایت تسنیم از سردرگمی بیماران نطنزی؛ وقتی بیمار 130 کیلومتر برای درمان باید طی کند
گروه استان‌ها- بیمارستان شهرستان نطنز با کمبودهای مختلفی روبه‌رو است که یکی از آن نبود دستگاه سی تی اسکن است که بیماران مجبور هستند به اصفهان یا کاشان مراجعه کنند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز ، با شیوع ویروس کرونا شوک بزرگی به بخش بهداشت و درمان وارد شد و این حوزه با ویروسی ناشناخته و غیرقابل پیش‌بینی روبه‌رو بودند و در وهله اول حتی سلاح مبارزه با این ویروس منحوس نیز ناشناخته بود.
کادر بهداشت و درمان در شهرستان نطنز با وجود تمامی کمبودها اما تمام تلاش خود را برای بهبود بیماران کرونایی به‌کار گرفتند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند اما کمبود امکانات باعث شده است تا مسیر برای آنان و درمان بیماران سخت باشد و در این مسیر با مشکلاتی روبه‌رو هستند.
رحمت الله فیروزی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز در مورد رفع مشکلات و کمبودهای تجهیزات پزشکی دو بیمارستان نطنز و بادرود اظهار داشت: در ایام کرونا کادر درمانی دو بیمارستان‌ خاتم‌الانبیای نطنز و فاطمیه بادرود با حداقل امکانات پزشکی مشغول خدمات رسانی به مردم هستند و اغلب بیماران کرونایی و همراهانشان دغدغه تامین هزینه درمان را دارند.
نماینده مردم نطنز و بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به افزایش قیمت ملزومات حفاظتی کادر درمان گفت: متاسفانه هزینه لوازم شخصی و بهداشتی بالا رفته است و علی‌رغم همه پیگیری‌ها هنوز هم بیمارستان نطنز فاقد سی تی اسکن است و مردم برای معالجه در تنگنا قرار دارند.
وی گفت: در ماه‌های اخیر ملاقات‌هایی با جان بابایی معاون درمان وزیر و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت رفع دغدغه‌های مردم این شهرستان در حوزه درمان صورت گفته است و امیدواریم هر چه زودتر مسئولان وزارت خانه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نگرانی‌های مردم شهرهای نطنز و بادرود را در جهت تامین امکانات و تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه سی تی اسکن و ماموگرافی و دستگاه اکسیژن ساز ویژه بیمارستان فاطمیه بادرود اقدام عملی انجام دهند.
‌آغاز به کار بیمارستان تخصصی زنان و زایمان شریعتی بندرعباس+تصاویرتکمیل ظرفیت بیمارستان‌های نطنز در سایه بی‌توجهی به کرونا/کادر درمان فرسوده و خسته هستندبسیجیان کاشانی به کمک کادر درمان می‌شتابند/حضور بسیجیان در بیمارستان با عنوان "کمک‌پرستار" فرهاد بهمن زیاری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با تاکید بر ضرورت تجهیز بیمارستان شهرستان نطنز به منظور تسریع در روند بیماران کرونایی و غیروکرونایی افزود: در صورت نصب دستگاه سی تی اسکن، روزانه به طور میانگین 10 تا 20 نفر از بیماران ارائه خدمت می‌کنند.
رئیس بیمارستان خاتم‌الانبیای نطنز با اشاره به اینکه طرح توسعه بیمارستان نطنز از سال 1392 آغاز شد گفت: ساختمان توسعه بیمارستان نطنز با 75 تخت و زیربنای شش هزار و 500 مترمربع در سه طبقه شامل سه اتاق عمل، بخش مراقبت‌های ویژه آی سی یو، بخش‌های بستری زنان - مردان و اطفال، اورژانس، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و لندری است که در مهرماه سال جاری به صورت ویدئو کنفرانس توسط رئیس جمهور افتتاح شد.
محمد مرادی نیز به در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: در زمان نمایندگی مرحوم مرتضی صفاری نماینده فقید نطنز، پیگیری و مجوز اخذ دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس صورت گرفت ولی با گذشت حدود دو سال هنوز هم این دستگاه نصب نشده و مردم در بلاتکلیفی به سر می‌برند.
کرمانی یکی از بیماران مراجعه کننده به بیمارستان نطنز با ابراز ناخرسندی از نبود دستگاه سی تی اسکن در این بیمارستان اظهار داشت: بیماران برای سی تی اسکن مجبور به سفر به اصفهان یا کاشان هستند که این موضوع مستلزم هزینه سربار و اضافی است.
این شهروند نطنزی ضمن اشاره به مخاطرات در مسیر کاشان و یا اصفهان گفت: رفت و آمد برای استفاده از سی تی اسکن ضمن وقت‌گیر بودن، هزینه زیادی را در بر دارد که خیلی از بیماران توانایی پرداخت آن را ندارند و از این رو با مشکلات مختلفی روبه‌رو هستند.
به گزارش تسنیم بیمارستان نطنز با همت مردم و خیران و حمایت دولت بخش‌های مناسب و کادر پزشکی خوبی دارد ولی نبود دستگاه یاد شده مشکل اساسی برای بیماران است.
اسماعیل علیخانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم راجع به کمبودهای اضطراری بیمارستان فاطمیه بادرود اظهار داشت: بیماران کرونا اکسیژن بسیار زیادی مصرف می‌کنند و یک بیمار کرونا معادل 30 بیمار معمولی در بیمارستان مصرف اکسیژن دارد.
رئیس بیمارستان بادرود افزود: تعداد کمی از بیماران معمولی به مقدار خیلی ناچیز و در حدود سه تا پنج دقیقه به اکسیژن نیاز دارند، اما بیماران کرونا بالای 10 لیتر اکسیژن مصرف می‌کنند و لذا از مسئولان درخواست داریم هر چه سریع‌تر نسبت به تهیه و تامین دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان اقدام کنند.
وی ضمن اشاره به مشکلات پیش آمده اخیر در راستای تامین اکسیژن مورد نیاز ابراز داشت: در سالیان اخیر بیمارستان بادرود از کپسول‌های اکسیژن برای بیماران استفاده می‌کند که علاوه بر هزینه بالای شارژ به مرور مستهلک شده و ایمنی خود را از دست می‌دهند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/162685/کاشت-130-اصله-نهال-در-حاشیه-تالاب-بین-المللی-زریوار
بستن   چاپ