عصر کرد
فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان:
معتادان هم به کرونا مبتلا می‌شوند
يکشنبه 21 دي 1399 - 07:39:23
عصر کرد - ایسنا/کردستان فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان گفت: افراد معتاد نیز همچون افراد عادی به کرونا مبتلا می شوند اما آن ها علائم کمتری دارند.

صباح حسنی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اینکه آیا معتادان به کرونا مبتلا می‌شوند یا نه، اظهار کرد: افراد معتاد نیز همچون افراد دیگر به کرونا ویروس مبتلا می‌شوند اما به دلیل اینکه آن‌ها خود مشکلات ریوی دارند و بدنشان عادت کرده که اکسیژن پایین تحمل کنند اگر مبتلا شوند علائمشان نسبت به افراد دیگر کمتر است.
وی افزود: اکثر افراد معتادی که به کرونا مبتلا می‌شوند علائم بسیار خفیفی دارند و این موجب شده که خودشان ندانند که مبتلا هستند.
فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان با اشاره به اینکه بیماری آسم و آلرژی در استان شایع است، بیان کرد: اگر فردی از اعضای خانواده مبتلابه آسم باشد ریسک احتمال ابتلا به کرونا را دارد لذا محیط و سبک زندگی فاکتور بسیار مهمی در مبتلا شدن به بیماری است.
حسنی با اشاره به راه‌های پیشگیری از بیماری تنفسی، ذکر کرد: بیماری باکتریال و ویرال به‌وسیله قطره ریز ویروس به وجود می‌آید که می‌تواند منبع عفونت باشد و در میان مردم منتشر شود درواقع سرعت انتشار این بیمارها آن‌قدر زیاد است که فرد آلوده در یک محیط می‌تواند به افراد دیگر بیماری را انتقال دهد.
وی با اشاره به اینکه خلط خونی یکی از خطرناک‌ترین علائم کرونا به‌حساب می‌آید، ذکر کرد: مهم‌ترین علائم کرونا به‌صورت ضعف و تب در افراد است که همراه با اسهال، استفراغ، سردرد، بدن‌درد و پا درد شدید بوده و بعد از یک هفته علائم تنفسی به‌صورت سرفه یا درد قفسه سینه که گاها با خلط خونی گلو است خود را نشان می دهد.

عصر کرد


به گفته فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان، اگر 50 درصد ریه فرد مبتلا به کرونا درگیر شود با توجه به سی‌تی‌اسکن، تشخیص می‌دهیم که این فرد درگیری شدیدی پیداکرده است.
حسنی عنوان کرد: کرونا در کودکان می‌تواند طی دو روز به شکل تب و اسهال باشد و دیگر علائمی نداشته و بهبود یابند اما در سنین بالا به‌صورت ضعف بدن خود را نشان می‌دهد و امکان دارد فرد بی‌هوش شود.
وی تغییر رنگ بدن، کبودی، کاهش هوشیاری، حالت خواب‌آلود، استفراغ و اسهال شدید در افراد مبتلابه کرونا را بسیار خطرناک ارزیابی کرد.
فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان گفت: زنان باردار، افراد مبتلا به دیابت تپ یک یا دو، بیماران قلبی و عروقی، بیماران نارسایی مزمن کلیوی و کبدی جزء افراد ریسک‌پذیر و خطرناک هستند که در صورت مشاهده علائم کرونا باید به مراکز بهداشتی جهت درمان مراجعه کنند.
حسنی گفت: افرادی که مبتلا به کرونا شده اند به دلیل حساس شدن ریه احتمال دارد مجدد به این بیماری مبتلا شوند و طبق مشاهده بیماران بستری شده بسیاری از آن ها در اپیدمی بار اول به طور خفیف مبتلا شده اما در اپیدمی بار دوم در آی سی یو بستری و شدیدتر درگیر بیماری بودند.
وی به تزریق واکسن اشاره کرد و افزود: فردی که واکسن کرونا تزریق کرده باید بعد از 21 روز واکسیناسیون مجدد تزریق کند که به طور کامل ایمنی بدن بالا رود.
فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان، خاطرنشان کرد: استرس بر روی سیستم ایمنی بدن بسیار تاثیر منفی می گذارد و باعث شده که فرد مبتلا به بیمارهای مختلف شود.
حسنی توصیه کرد که افراد بالای 18 سال در هفته 150 ساعت ورزش کنند و کودکان نیز در روز 60 دقیقه نیاز به ورزش دارند که سیستم بندی قوی داشته باشند.
وی ذکر کرد: افراد مبتلا به کرونا نباید ورزش کنند اما در فضای خلوت می توانند پیاده روی داشته باشند.
حسنی همچنین به دمنوش‌های گیاهی اشاره کرد و یادآور شد: دمنوش ها بسیار می توانند در درمان کرونا موثر واقع شوند. 
فوق تخصص ریه،آسم و الرژی در استان کردستان از مردم استان در خواست کرد برای قطع زنجیره کرونا از ماسک استفاده کنند چراکه برای احترام گذاشتن به حقوق افراد باید این مهم را در اولویت قرار داد همچنین رعایت فاصله اجتماعی و دوری از تجمعات می تواند کاهش چشم گیری در ابتلا به کرونا داشته باشد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/172672/معتادان-هم-به-کرونا-مبتلا-می‌شوند
بستن   چاپ