عصر کرد
استاندار کردستان:
خبازی‌ها برای افزایش کیفیت نان تلاش مضاعف کنند
سه شنبه 24 مهر 1397 - 13:25:19
عصر کرد - سنندج - استاندار کردستان گفت: خبازی‌ها برای افزایش کیفیت نان تلاش خود را مضاعف کنند تا نان با کیفیت و متناسب با استانداردهای تولیدی به دست مردم برسد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ بهمن مرادنیا در کارگروه اصلاح نظام یارانه گندم و آرد و نان کردستان اظهار داشت: نانوایی ها باید دقت کافی را در پخت نان داشته باشند چون هر مشکلی در نان ایجاد شود در سلامت خانواده ها تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: باید بر روی قیمت، وزن و کیفیت نان های تولیدی استان نظارت کافی صورت گیرد که در این راستا اتحادیه نانوایان و خبازی ها باید همکاری لازم را داشته باشند.
استاندار کردستان با تاکید بر ضرورت توجه به کیفیت نان و نیز تامین معیشت کارگران خبازی ها یادآور شد: قیمت های جدیدی که امروز در این کارگروه مصوب شد برای یک سال پیش رو است ولی سال بعد هم باید در آنها بازنگری شود.
وی ادامه داد: وضعیت معیشت کارگران خبازی ها برای ما بسیار مهم است و آنها در جلسات قبلی دغدغه هایی را مطرح کردند که جای نگرانی داشت.
مرادنیا همچنین با اشاره به اینکه از سال 93 قیمت نان تغییری نکرده است، تاکید کرد: اگر از همان سال 93 هر سال در قیمت ها بازنگری می شد این نگرانی و حساسیت ها وجود نداشت.
استاندار کردستان گفت: باید افزایش قیمت نان به گونه ای باشد که فشار روانی را بر مردم ایجاد نکند.
وی خواستار نظارت بیشتر بر مبالغی که برای صدور کارت های بهداشتی و جواز پروانه کسب از خبازی ها و نانوایان دریافت می شود، شد.
** بهره‌مندی از تکنولوژی نوین پخت موجب ارتقا کیفیت نان مصرفی جامعه می‌شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این کارگروه گفت: بهره مندی از تکنولوژی نوین پخت موجب ارتقای کیفیت نان مصرفی جامعه می شود.
حسین فیروزی اضافه کرد: در حال حاضر تکنولوژی و تجهیزات برخی از خبازی ها هم از رده خارج شده که باید با کمک بانک های عامل استان نسبت به نوسازی تجهیزات خود اقدام کنند
وی با تاکید بر لزوم آموزش کارگران خبازی های استان، با بیان این مطلب اظهار داشت: برای افزایش سطح کیفیت نان تولید شده در استان آرد با کیفیت در اختیار خبازی ها قرار می گیرد پس باید نان با کیفیت و بهداشتی هم به مردم تحویل داده شود.
فیروزی افزود: در چند سال اخیر با تلاش های صورت گرفته عدم انطباق نان با استانداردها در استان کمتر و کیفیت نان هم روز به روز بهتر شده است.
وی با بیان این نکته که به صورت میانگین قیمت نان 22 درصد در استان کردستان افزایش یافته است، گفت: قیمت نان لواش با وزن چانه 165 گرم به 200 تومان، نان سنگک با وزن چانه 450 گرم به 700 تومان و نان بربری با وزن چانه 450 گرم به 650 تومان افزایش می یابد که این افزایش قیمت ها از روز چهارشنبه 25 مهر در استان اعمال می شود.
فیروزی گفت: نان در مناطق کم برخوردار کشور بسیار با اهمیت است به همین دلیل افزایش قیمت آن بار روانی بر مردم دارد که نباید بگذاریم این افزایش قیمت به گونه ای باشد که تاثیر منفی بر روان مردم داشته باشد.
3034/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/56469/خبازی‌ها-برای-افزایش-کیفیت-نان-تلاش-مضاعف-کنند
بستن   چاپ