عصر کرد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان:
فعال شدن کلینیک های ویژه درمانی در تمام شهرستان های کردستان/50 درصد درمانگاه های خصوصی در ایام تعطیلات نوروز فعال هستند
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 00:21:51
عصر کرد - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه در سال 97 تمام شهرستان های استان از کلینیک های ویژه درمانی برخوردار شدند و خدمات تخصصی را به مردم ارائه می‌دهند، گفت: در سال جاری 70نفر پزشک متخصص و 5 نفر نیروی فوق تخصص جذب شده و بین تمام بیمارستان های استان توزیع شدند.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، هومن قصری امروز (19 اسفند) در نشست خبری با محوریت دستاوردهای دانشگاه در سال جاری و اطلاع رسانی در مورد به حداقل رساندن آسیب های چهارشنبه سوری، که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: بیمارستان رازی بانه بعد از گذشت 23 سال در اردیبهشت ماه سال 97 به بهرداری رسید و احداث این بیمارستان با توجه به توریستی بودن شهرستان بانه یکی از نیازهای اساسی بود.
وی با اشاره به اینکه در سال 97 تمام شهرستان های استان از کلینیک های ویژه درمانی برخوردار شدند و خدمات تخصصی را به مردم ارائه می‌دهند، افزود: در سال جاری 70نفر پزشک متخصص و 5 نفر نیروی فوق تخصص جذب شده و بین تمام بیمارستان های استان توزیع شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، افزود: سال ‌ های گذشته در زمینه پذیرش نوزادان در بخش‌ ICU نوزادان مشکل داشتیم که امسال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی بخش‌های ICU نوزادان و ICU کودکان در بیمارستان بعثت سنندج راه‌اندازی شد و در حال حاضر بخش نوزادان با 35 تخت و با بالاترین استانداردها در بیمارستان بعثت سنندج فعال است.
قصری با اشاره به ایجاد مرکز غربالگری سرطان در دو شهرستان سنندج و سقز در سال 97، گفت: تجهیزات مختلفی از جمله دو دستگاه پیشرفته ماموگرافی از طریق وزارت بهداشت به دانشگاه تحویل داده شد که در این دو مرکز تست غربالگری سرطان در حال انجام است.
وی عنوان کرد: استان کردستان در زمینه کاهش سزارین در بین استان ها رتبه نخست را دارد که این میزان در سال 97 د ر سزارین کل 33.6 دهم درصد بوده و در آمارسزارین های زایمان های بار اول 16 درصد است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ذکر کرد: هدف گذاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال 98 این است که آمار سزارین را به زیر 30 درصد برساند و بتواند مرگ و میر مادران باردار و نوزادان را کاهش دهد.
قصری با اشاره به افزایش تخت‌های بیمارستان های استان، بیان کرد: در سال گذشته آمار تخت فعال بیمارستانی دو هزار و 78 بود که امسال به دو هزار و 220 تخت فعال افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: تخت های ویژه بیمارستان های استان کردستان شامل سی سی یو، آی سی یو و ان آی سی یو نوزادان بوده که که از 215 مورد در سال گذشته به 245 مورد در سال 97 افزایش یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: بازدیدهای نظارتی با حضور یک تیم نظارتی هم از دانشگاه و هم از طرف وزارتخانه انجام شد که از 90 درصد مطب‌ها، مراکز خصوصی و دولتی در سال جاری بازدید به عمل آمد و در سال جاری از بین 15 بیمارستان دانشگاهی، 14 بیمارستان ما درجه یک شناخته شدند.
وی عنوان کرد: در بحث نظارت بر تعرفه شاید به خاطر حفظ حرمت همکاران آن ها را رسانه‌ای نکردیم اما نظارت کاملی بر تعرفه ها شده و حتی تعدادی از مطب های پزشکان شهرستان های استان نیز تعطیل شده است و از طرف وزارت در این بخش نیز مقام اول را کسب کرده ایم.
قصری با اشاره به حوادث شب چهارشنبه سوری و شب عید نوروز، خاطرنشان کرد: پزشکان متخصص در حوزه چشم پزشکی، جراحی، گوش و حلق و بینی از ساعت 13 ظهر سه شنبه تا ساعت 12 شب در بیمارستان های استان حضور دارند.
وی یادآور شد: نظارت بر عملکرد واحدهای درمانی، حضور متخصصان پایه در بیمارستان‌های مادر، تاکید بر فعالیت درمانگاه های خصوصی، فعالیت 50 مراکز خصوصی و ... از برنامه های اجرایی دانشگاه علوم پزشکی در ایام تعطیلات نوروز است.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/76262/فعال-شدن-کلینیک-های-ویژه-درمانی-در-تمام-شهرستان-های-کردستان-50-درصد-درمانگاه-های-خصوصی-در-ایام-تعطیلات-نوروز-فعال-هستند
بستن   چاپ