عصر کرد
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان:
تغییر سبک زندگی در تغییر ذائقه نقش پیدا کرده است
شنبه 4 خرداد 1398 - 11:21:37 AM
ایسنا
عصر کرد - مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: تغییر سبک زندگی عامل دیگری است که جوانان کمتر به سمت و سوی روزه گرفتن می‌روند، خانواده‌ها اهمیت و توجه به انتقال مفاهیم دینی به فرزندانشان ندارند، متاسفانه امروزه دغدغه‌ خانواده‌ها تغییر کرده و تغییر سبک زندگی در تغییر ذائقه نقش پیدا کرده است. حجت السلام حسن عارضی، اظهار کرد: جوانان مومن، معتقد و روزه‌دار در جامعه‌ امروز ما نسبت به قبل از انقلاب از لحاظ کمی بیشتر و نظر کیفی قوی‌تر و کارآموزه تر شده‌اند.
وی تصریح کرد: دلیل اینکه جوانان کمتر در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند یک عاملی نیست و به چند عامل متعدد بستگی دارد، متاسفانه بخشی از جوانان نسبت به این مسائل کم اهمیت ظاهر شده و باور چندانی به روزه گرفتن ندارند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه عدم شناخت کافی جوانان عامل اصلی روزه نگرفتن است، بیان کرد: اگرچه دسترسی به منابع و اطلاعات راحت تر شده،اما این موضوع، دلیلی بر مطالعه جوانان در این زمینه نیست، در واقع دامنه اطلاعات زیاد اما عمق آن بسیار کم شده است.
حجت السلام عارضی افزود: دشمنان دین و دیانت با انجام تبلیغات گسترده در این زمینه نمی‌خواهند مومنین و جوانان با ایمان در دین اسلام افزایش پیدا کنند.
وی عنوان کرد: تغییر سبک زندگی عامل موثر دیگری بر رغبت کم جوانان به سمت و سوی روزه گرفتن است، خانواده‌ها به انتقال مفاهیم دینی به فرزندانشان توجه ندارند، متاسفانه امروزه دغدغه‌ خانواده‌ها تغییر کرده و تغییر سبک زندگی در تغییر ذائقه نقش پیدا کرده است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه فرزندان به حرف‌های والدین گوش نمی‌دهند، بلکه به اعمال و رفتار آنها نگاه می‌کنند، افزود: روزه گرفتن، رفتارهای واقعی مناسب فرد روزه دار، برنامه‌های منظم برای آگاهی بخشی و عمق بخشیدن به معارف دین و سبک زندگی اسلامی خانواده‌ها تاثیرگذار در امر روزه گرفتن جوانان است.
حجت السلام عارضی با اشاره به اینکه روزه گرفتن بعد فردی و اجتماعی دارد و فرد با روز گرفتن آثار و فواید آن را به دست می‌آورد، ذکر کرد: روزه داری یک سبک متفاوتی از زندگی است که موجب افزایش ایمان و حسن خلق فرد می‌شود.
وی ادامه داد: فرد روزه دار در این ایام حال و روز افراد گرسنه و تشنه و کسانی که در طول سال دسترسی به برخی از امکانات را ندارند درک خواهد کرد و موجب می شود که بیشتر به افراد بی بضاعت کمک ‌کند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، افزود: روزه گرفتن از نظر جامعه شناختی، کارکردهایی از جمله اتحاد و همدلی، نزدیک شدن دل‌ها به هم، رفت و آمد مومنان به مساجد و مراسم افطاری می‌شود.
حجت السلام عارضی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند در ماه مبارک رمضان افطاری بدهید حتی اگر یک دانه خرما باشد، چرا که در این ماه صله رحم بین مومنین افزایش پیدا می‌کند.
وی در پایان یادآور شد: در ماه مبارک رمضان دانشگاه علوم پزشکی برگزاری کلاس‌های تفسیر قرآن مختص به پرسنل و کارکنان، جزءخوانی برای دانشجویان، نماز جماعت، حضور مبلغین در خوابگاه‌ها، برگزاری نماز شب قدر و جلسات پرسش و پاسخ از برنامه‌های دانشگاه در ایام ماه رمضان بوده است.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/79049/تغییر-سبک-زندگی-در-تغییر-ذائقه-نقش-پیدا-کرده-است
بستن   چاپ