عصر کرد
رشد 32 درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کرمانشاه
دوشنبه 27 فروردين 1403 - 20:46:35
عصر کرد - سیروس نوروزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به رشد قابل توجه جوجه‌ریزی در واحد‌های تولید مرغ استان کرمانشاه در سال گذشته، گفت : میزان در واحد‌های تولید مرغ استان در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن رشد 32.3 درصدی داشته و استان کرمانشاه رتبه پنجم کشور را از حیث افزایش جوجه‌ریزی در سالن‌های تولید مرغ در کشور در سال 1402 به خود اختصاص داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نوروزی افزود: در حالی که سال 1401 در مجموع حدود 24 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه‌ریزی در سالن‌های تولید مرغ استان صورت گرفته بود، این آمار در سال 1402 به بیش از 32 میلیون و 560 هزار قطعه رسید.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به افزایش 52 درصدی جوجه‌ریزی صورت گرفته در سالن‌های تولید مرغ استان در فروردین امسال در مقایسه با فروردین سال گذشته داشت و گفت: فروردین امسال شاهد جوجه‌ریزی 1.4 میلیون قطعه‌ای در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان هستیم.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تسهیل صادرات مرغ از استان کرمانشاه به کشور عراق و به طور خاص به اقلیم کردستان عراق، گفت: توجه به صادرات مرغ زمینه ساز توسعه و رونق صنعت مرغداری در استان کرمانشاه خواهد شد. کرمانشاه به دلیل هم‌مرز بودن با کشور عراق و نیز فاصله مسافتی کم با اقلیم کردستان عراق ظرفیت‌های خیلی خوبی برای صادرات مرغ دارد که تاکنون مغفول مانده است.
نوروزی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای صادرات مرغ با استاندارد‌های لازم به کشور عراق نداریم، افزود: سردخانه‌های مخصوص کشتار صادرات محور در استان وجود دارد و امکان صادرات مرغ منجمد را هم به کشور عراق داریم.
وی افزود: گرچه اولویت ما، تامین مرغ مورد نیاز مردم استان و استان‌های داخلی است، اما محدودیتی هم برای صادرات مرغ به کشور عراق نداریم.
وی یادآور شد: هم‌اکنون امکان صادرات مرغ از مرز‌های استان کرمانشاه به کشور عراق وجود دارد و سال گذشته نیز مواردی از صادرات مرغ دیگر استان‌ها از طریق مرز‌های استان کرمانشاه را به کشور عراق داشتیم، اما تاکنون هیچ صادراتی از تولیدات استان به کشور عراق نداشته ایم.
نوروزی با بیان اینکه به دنبال توسعه واحد‌های پرورش مرغ گوشتی در استان هستیم، گفت: بدون هیچ محدودیتی هرگونه طرح توسعه و احداث واحد‌های پرورش مرغ گوشتی در استان پذیرفته می‌شود و ضمن تسهیلگری در صدور مجوز برای متقاضیان، تسهیلات بانکی با شرایط ویژه نیز در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
نوروزی اشاره‌ای هم به تولیدات مرغ استان کرمانشاه داشت و گفت: روزانه به طور متوسط 250 تن مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود، در حالی که نیاز روزانه استان به مرغ بین 140 تا 150 تن است و به طور متوسط روزانه حدود 70 تن مازاد تولید مرغ در استان داریم.
نوروزی گفت: استان کرمانشاه 555 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه‌ریزی حدود 10 میلیون قطعه با تولید سالانه 70 هزار تن گوشت مرغ دارد .
باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/820365/رشد-32-درصدی-جوجه‌ریزی-در-مرغداری‌های-کرمانشاه
بستن   چاپ