عصر کرد
یدک کش مدرک دانشگاهی نباشیم!
شنبه 12 مرداد 1398 - 1:04:17 PM
ایسنا

عصرکرد- در سال‌های اخیر با افزایش جمعیت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، به تعداد جویدگان کار جامعه افزوده شده است. فارغ‌التحصیلان به دلیل نداشتن تجربه کافی و گاه انگیزه، برای ایجاد کسب‌وکار در بازار اقدام عملی انجام نمی‌دهند و بیشتر انتظار استخدام در ادارات دولتی را می‌کشند.

الگوبرداری و دیدن کارآفرینان موفق جامعه به خصوص در استان کردستان می‌تواند نقطه عطفی برای جرقه انجام کارهای نوآورانه باشد، همان کارهایی که ابتدا به صورت فکری خام به ذهن جوانان می‌آید و به علت دید منفی به آینده و کارآفرینی از پرورش آن صرف نظر می‌کنند.

زاهد رحمانی، یکی از کارآفرینان موفق سنندجی است که شغل های دولتی را برای ایجاد کسب‌وکار خود رها کرده و اکنون صاحب شرکت می‌باشد.

وی در ابتدا مدرس دانشگاه بوده و سپس به عنوان کارشناس اعتبارات صنعتی یکی از بانک ها مشغول فعالیت بوده و همین امر موجب جرقه‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکار شده است.

این کار آفرین موفق اظهار کرد: در بانک به عنوان کارشناس اعتبارات صنعتی به واحدهای تولیدی نوپا مشاوره می‌دادم که بعدها این مسئله تلنگری برای خودم شد تا به دنبال کارآفرینی بروم.

رحمانی همیشه فردی طالب کار بوده و مدتی به نقاشی ساختمان پرداخته و دانشجوی رشته مدیریت صنعتی در دانشگاه صنعتی شریف بوده است که این امر پیش زمینه‌های زیادی برای ورود به بازار کار در وی به وجود آورد.

وی درخصوص ایجاد انگیزه اولیه برای ساخت نرم‌افزار حسابداری افزود: در جامعه ما به شدت احتیاج به یک نرم افزار حسابداری احساس می‌شد که با خواندن چند کتاب، تصمیم به طراحی نرم افزار حسابداری کردم.

این کارآفرین ادامه داد: با همکاری چند دوست دوران دانشگاه که به برنامه نویسی مسلط بودند کار درست کردن نرم افزار را شروع کردیم.

وی تصریح کرد: جامعه در زمینه حسابداری و کامپیوتر نیازمند افراد خبره است ما نباید تنها یدک کش مدرک دانشگاهی باشیم بلکه باید مهارت های تخصصی خود را در زمینه تحصیلی خود افزایش دهیم.

رحمانی، اعتقاد دارد حتی اگر تعدادی شرکت ورشکسته شوند بازهم نظام مالی جامعه سرپا خواهد بود و به یک حسابدار و مدیر صنعتی با تجربه نیاز خواهد داشت.

وی با بیان اینکه رکود شغلی در کارهای مالی وجود ندارد عنوان کرد: فعالیت در بورس و در زمینه ارزهای دیجیتال در شرایط حاضر می‌تواند بسیار سودآور باشد جوانان با داشتن اطلاعاتی در خصوص رفتار بورس می‌توانند جرات سرمایه‌گذاری را پیدا کنند.

این کارآفرین یادآور شد: سازمان ورزش و جوانان، جهاددانشگاهی و مرکز رشد این سازمان با برگزاری رویدادهای نوآورانه نقش بسیار مهمی در هدایت استعدادهای جوانان ایفا می‌کند که جای تقدیر دارد.

جهاددانشگاهی با اجرای تفاهم نامه‌ای مشترک همراه با سازمان ورزش و جوانان استان کردستان اقدام به برگزاری رویداهای نوآورانه با هدف تشویق جوانان برای ایجاد کسب‌وکار خودشان کرده است. این کلاس ها در سه مرحله ترویج، نوآوری و شکوفایی با هدف تجاری‌سازی ایده‌های جوانان برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این کلاس‌ها با جهاددانشگاهی و سازمان ورزش و جوانان ارتباط برقرار کنند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/87397/یدک-کش-مدرک-دانشگاهی-نباشیم!
بستن   چاپ