عصر کرد
داوران بخش انتخاب آثار نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت معرفی شدند
يکشنبه 13 مرداد 1398 - 09:52:57
عصر کرد - داوران بخش انتخاب آثار نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت در دو بخش تک نوازی، گروه نوازی و مولودی خوانی معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، که‌ژوان ضیاءالدینی، مسئول کمیته علمی این دوره از جشنواره با اعلام این خبر اظهار کرد: براساس پیشنهاد داده شده و پذیرش مدیر جشنواره در توجه به هنرمندان جوان و پیشکسوت که رزومه مناسبی در زمینه فعالیت های موسیقایی را دارند جهت داوری در بخش انتخاب آثار، هنرمندان توانمندی را در این بخش معرفی می‌کنیم.
وی افزود: به منظور بالا بردن دقت نظر داوران، داوری در بخش تک نوازی توسط هیئتی از داوران و در بخش گروه نوازی و مولودی خوانی گروه دیگری انتخاب آثار را جهت معرفی به مرحله نهایی رقابت‌ها برعهده دارند.
مسئول کمیته علمی جشنواره دف نوای رحمت عنوان کرد: در بخش تکنوازی پرویز مندمی، آرام کیخسروی، مختار زندسلیمی و با توجه به حضور بانوان در این بخش خانم صبا صالحی داوری و انتخاب افراد را به مرحله نهایی برعهده دارند.
وی اعلام کرد: در بخش گروه نوازی و مولودی خوانی خلیفه ماشاء الله صفوتی، مهدی ارشدی، وریا عارفی و علیرضا فشیری انتخاب آثار را برعهده دارند.
ضیاءالدینی در ادامه به صورت مختصر داوران این مرحله را به شرح ذیل معرفی کرد :
پرویز مندمی، متولد 1363 سنندج، مدرس دف و سازهای کوبه‌ای. زیرنظر استاد محمدرضا دی‌پیر دوره نت‌خوانی و وزن‌خوانی را به پایان رساند. کسب عناوین متعدد گروه نوازی و تک نوازی در جشنواره‌های مختلف و همکاری با گروه‌های «دوتارنوازان خراسان»، «چهل دف تهران»، «فیلارمونیک سنندج»، «بارشت»، «په ژال» و گروه‌های آئینی محلی «یاسین»، «نوای رحمت» «اخوان» و «با قدسیان» را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
آرام کیخسروی متولد 1365 سنندج مدرس ساز دف است که تاکنون 22 عنوان برتر را در جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره فجر، موسیقی جوان، نواحی و دف نوای رحمت کسب کرده است.
وی از سال 1377 در کانون علامه اقبال لاهوری و حوزه هنری به آموزش دف نوازی به علاقه مندان پرداخته و تألیف کتاب "نوای دف در کردستان" برگرفته از 2100 درس مبتدی تا فوق عالی در سال 1382 را نیز در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است. وی در سال 1381 موفق به ابتکار ساز 2 دف شد که در چندین فستیوال هنری از این ساز استفاده شده است.
مختار زندسلیمی متولد 1362 سنندج، عضو خانه موسیقی ایران است که تاکنون بیش از 25 عنوان برتر تکنوازی در جشنواره های مختلف داخلی را کسب کرده است. همکاری با گروه‌های موسیقی کردستان و لرستان و اجراهای متعدد در جشنواره های داخلی و خارجی بخشی از فعالیت های این هنرمند محسوب می شود. وی هم اکنون به عنوان مدرس ساز دف در آموزشگاه‌های سنندج فعالیت می‌کند .
صبا صالحی متولد 1374 سنندج، کارشناس موسیقی و مؤسس اولین گروه کوبه‌ای بانوان سنندج و کسب مقام های برتر در جشنواره های دف نوای رحمت، زاگرس نشینان، کهن، آوای تنبور، موسیقی جوان، عضو ارکستر فیلارمونیک کردستان، عضو گروه موسیقی ساز و ژین است.
علیرضا (وریا) فشیری متولد1363 شهر سنندج، از پنج سالگی در خدمت پدرشان حاج حسین فشیری و سپس نزد اساتید حاج خلیفه میرزاآغه غوثی، سید محمد شمس قریشی، استاد علی نجار، حاج خلیفه کریم صفوتی و... تلمذ کرده است. کسب عناوین مختلف در جشنواره‌های متعدد داخل و خارج از کشور بخشی از سوابق این هنرمند محسوب می شود. وی هم اکنون مدیرموسسه فرهنگی هنری بوی وصال کردستان بوده و مشغول آموزش دف نوازی به علاقه مندان است.
خلیفه ماشاءالله صفوتی متولد 1340 از هشت سالگی دف نوازی را نزد پدر بزرگوارشان استاد خلیفه کریم صفوتی از بزرگان دف نوازی ایران زمین آغاز و 35 سال در محضر ایشان تلمذ کرد. وی اجراهای متعددی را در داخل و خارج از کشور داشته است و در حال حاضر در خانقاه مرکزی طریقت کسنزانی تکیه حاج سید عبدالکریم ضمن ارشاد جوانان به راه طریقت و تصوف آموزش دف نوازی را نیز برعهده دارد.
وریا عارفی متولد 1363 سنندج که مدت 25 سال است در زمینه دف نوازی و تدریس در سنندج مشغول به فعالیت بوده و جوایز متعددی را نیز کسب کرده است، از جمله کسب مقام اول و دوم جشنواره دف نوای رحمت در سال های 86 و 87، کسب مقام اول جشنواره موسیقی و ذاکرین جوان در غرب کشور در شهرستان ازنا، کسب مقام برگزیده جشنواره موسیقی غرب کشور، کسب مقام دوم و سوم جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در سال های 1390 و 1391 و بسیاری عناوین دیگر اشاره کرد.
مهدی ارشدی متولد1361 است که در جشنواره های مختلف در بخش تکنوازی و گروه نوازی از جمله موسیقی‌کردی، موسیقی جوان، موسیقی تئاتر، جشنواره مساجد، زاگرس نشینان، ذکروزاکرین، جشنواره موسیقی دلیجان اشاره کرد.
وی علاوه بر تدریس در سنندج در شهرهای اراک، کرج و تهران به علاقه مندان دف نوازی را آموزش می دهد. تولید یک آلبوم صوتی با عنوان مولانا و کتابی را با موضوع آموزش دف که در دست تألیف دارند از جمله دیگر فعالیت‌های این هنرمند محسوب می شود.
نهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت 22 تا 24 مرداد ماه 98 توسط حوزه هنری استان کردستان در سنندج برگزار می شود.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/87410/داوران-بخش-انتخاب-آثار-نهمین-جشنواره-بین-المللی-دف-نوای-رحمت-معرفی-شدند
بستن   چاپ