عصر کرد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان،
مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع برای تمام مدیران لازم الاجرا است
شنبه 26 مرداد 1398 - 18:53:10
عصر کرد - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، گفت: مصوبات برای تمام مدیران استان لازم الاجرا است و اداراتی که به هر نحوی آن را اجرایی نکنند، ظرف زمان کوتاه و بعد از 10 روز به هیات رسیدگی به تخلفات اداری معرفی خواهند شد.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، حسین فیروزی امروز( 26 مرداد) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به مصوبه بخشودگی واحدهای تولیدی، اظهار کرد: اجرایی کردن این مصوبه برای حمایت از رونق تولید و مشوقی برای واحدهای خوش حساب است.
وی تصریح کرد: در این راستا باید سازمان تامین اجتماعی کردستان هر واحد تولید و بنگاهی که به نام خوش حساب را می‌شناسد بررسی و به کارگروه معرفی کنند که شامل این مصوبه شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، با اشاره به اینکه هدف از اجرایی کردن این مصوبه تشویق کردن واحدهای تولید است، افزود: دستگاه و ارگان هایی که درخواست مودیان خود را دریافت کرده‌اند می‌توانند به کارگروه جهت بررسی معرفی شوند.
فیروزی عنوان کرد: مدیران و مسئولان استان باید بتوانند از تمام ظرفیت های قانونی استفاده کنند در واقع بازه زمانی سازمان تامین اجتماعی برای استفاده بیشتر واحدهای تولید است و برای حذف برخی از کارفرمایان نیست.
وی بیان کرد: مصوبات برای تمام مدیران استان لازم الاجرا است و اداراتی که به هر نحوی آن اجرا نکنند ظرف زمان کوتاه بعد از 10 روز به هیات رسیدگی به تخلفات اداری معرفی خواهند شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، ادامه داد: مصوبات کار گروه مقدم به رویه دوران سازمانی است در واقع نمی‌توانند مانع رفع موانع تولید در استان باشند، لذا دبیرخانه با حساسیت کامل باید برخورد کند و آمار مدیرانی که در این زمینه مانع تراشی و کوتاهی کرده اند را معرفی کند.
در ادامه محمد دره‌وزمی ، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، گفت: با مصوب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، جرائم مشتریان سازمان تامین اجتماعی که با توجه به تعریف این سازمان خوش حساب هستند طبق قانون بخشیده می‌شود.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی یا کارگاه به تعریف سازمان تامین اجتماعی محلی است که بیمه افراد را رد می‌کند که می‌تواند از واحد تولیدی در بخش صنعت، کشاورزی، خدمات، صنف و شرکت پیمانکاری باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، بیان کرد:در حوزه صنعت و معدن کارگاه دارای مشخصات فیزیکی خاصی است و پروانه بهره برداری تولید را دارد.
دره‌وزمی افزود: سازمان تامین اجتماعی به عنوان متولی اصلی قانون در بخشودگی هر کارگاهی، تمام مسئولیت را قبول و مورد بررسی قرار می‌دهد و با توجه به اینکه این سازمان خود ذی‌نفع است این مسئولیت را نیز می‌پذیرد.
وی عنوان کرد: این یک فرصت برای واحدهای تولیدی است که اگر به درستی استفاده نشود آن را از دست می دهند و این واحدها نمی‌توانند از طرح بهره‌مند شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، ذکر کرد: بخشودگی شامل کارگاه هایی است که در بخش کشاورزی و خدمات، بیمه را پرداخت کرده باشند در این راستا هدف اصلی از اجرای این مصوب حمایت از تولید است.
دره‌وزمی در ادامه گفت: با توجه به اینکه شعار سال رونق تولید و تاکید آن توسط مقام معظم رهبری است هیچ واحد اشتغال زا و تولیدی در استان کردستان به دلیل بدهکاری بانکی و بدهی به دستگاه های خدمات رسان دچار رکود و تعطیلی نمی‌شوند چرا که این دستور دولت جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: دستگاه هایی که برای واحدهای تولیدی اجرایه صادر می کنند و این واحد ها را در تنگنا قرار داده از توجه به شعار سال غافل مانده اند.
در ادامه سیدصلاح قریشی ، مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان، بیان کرد: واحدها و بنگاه ها در صورت بدهی می توانند تا 13 شهریور سال جاری برای بخشودگی جرائم اقدام کنند.
وی ذکر کرد: بیش از 270 واحد تولیدی به این کارگروه برای بهره مندی از این مصوبه معرفی شده اند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان، افزود: کارگاه هایی که تعطیل و ورشکسته هستند مشمول این مصوبه نمی‌شوند اما کارگاه های تعطیل در صورت داشتن اجاره و یا صاحب ملک، می‌توانند درخواست بخشودگی جرائم را ارائه دهند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/87846/مصوبات-کارگروه-تسهیل-و-رفع-موانع-برای-تمام-مدیران-لازم-الاجرا-است
بستن   چاپ