عصر کرد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان:
منابع آبی جدید برای 100 هزار هکتار به کردستان تخصیص داده شده است
پنجشنبه 14 شهريور 1398 - 08:42:05
عصر کرد - سنندج - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: با تلاش و پیگیری مسئولان استانی و حمایت مسئولان کشوری منابع آبی برای 100 هزار هکتار به استان تخصیص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بهرام نصراللهی زاده در جلسه شورای اداری شهرستان دیواندره، اظهار داشت: در طرح مهار آب‎های مرزی سهمیه استان ابتدا دو هزار و 930 هکتار بود، اما به حدود 17 هزار هکتار افزایش یافت، در مرحله بعد و با تلاش و پیگیری مسئولان استانی و حمایت مسئولان کشوری منابع آبی برای 100 هزار هکتار به استان تخصیص داده شده است که در کنار طرح توسعه 50 هکتاری باغات و نیز طرح افزایش گوشت قرمز که انقلابی در حوزه کشاورزی محسوب می‎شود، تولید، ثروت و اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه هفته دولت فرصتی است تا مسئولان دولتی فراتر از روزهای معمول کاری در خدمت مردم باشند و خدمات دولت را به مردم معرفی کنند، افزود: امروز کسی نمی تواند شرایط سخت اقتصادی مردم را انکار کند اما موضوعات امید بخش کم نیستند و وظیفه ما بعنوان خدمتگزاران مردم نه تزریق یاس و سرخوردگی و ناامیدی بلکه تزریق امید به جامعه است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به ایام جنگ تحمیلی، ادامه داد: روزی همه دنیا بسیج شدند و صدام حسین را تحریک و یاری کردند که انقلاب ایران را ساقط کند اما فرزندان و جوانان این مملکت با تقدیم خون خود از کیان نظام و انقلاب دفاع کردند و اگر امروز کشور در جنگ اقتصادی ظالمانه به سر می برد ما بعنوان مسئولان دولتی موظفیم تحت هر شرایطی برای رضایت مردم و توسعه استان و کشورمان تلاشمان را بیشتر و با ایمان و اعتقاد بیشتری به مردم خدمت کنیم.
نصراللهی زاده یادآور شد: آنانی که تلاش می کنند مردم را نا امید کنند در واقع در زمین دشمن بازی می کنند و کسانی که در ورای جنگ دل مردم را از امید تهی می کنند باید بدانند که تاریخ آنها را نمی بخشد.
وی بیان کرد: در طول 40 سال پس از پیروزی انقلاب، دشمنان اسلام و انقلاب از هر حربه ای برای برخورد با ملت ایران استفاده کردند و امروز نیز چنان تحریم های ظالمانه ای علیه مردم ایران اعمال کرده اند که سردمداران فعلی آمریکا در این خباثت به بلوغ شیطانی رسیده اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: امروز کینه توزترین و بدخواه ترین دشمنان ملت ایران در کاخ سیاه آمریکا متمرکز شده اند و برای دشمنی با ملت ایران تمام تلاش خود را به کار گرفته اند که البته این نشان از قدرتمندی و عزتمندی مردم ایران است.
نصراللهی زاده اظهار داشت: نظام اسلامی ما با قطره قطره خون شهیدان به ثمر رسیده و به برکت رهبری عالمانه رهبر معظم انقلاب سکان کشور بخوبی اداره می شود و آنانی که بعد از وضع تحریم های کینه توزانه و بستن همه راه های درآمدی ملت ایران، انتظار داشتند انقلاب اسلامی سه ماه دوام نیاورد امروز مقاومت و پایداری ملت ایران را دیدند و برای مذاکره با ایران دست و پا می زنند.
وی افزود: دیپلماسی فعال و ارزشمند دولت ثابت کرد که ایران اهل تعامل و مدارا در نظام بین الملل است و اقتدار نظامی ایران در منطقه نیز این حقیقت را نمایان ساخت که اگر منافع ملی ما مورد تهدید واقع شود نیروهای مسلح در صحنه اند و اجازه تعدی و تعرض به دشمنان ملت ایران نمی دهند و پاسخ کوبنده در انتظار متجاوزان است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: بسیاری تلاش می کنند کردستان را استانی نفرین شده جلوه دهند و به ناحق بر طبل ناامید کردن مردم می کوبند در حالی که در سالیان جاری در این استان کارهای بزرگ عمرانی و اقتصادی زیادی انجام شده که مردم ثمره آنها را خواهند چشید.
نصراللهی زاده یادآور شد: آب یکی از این موضوعات مهم استان است که در چند بخش در این حوزه تلاش های زیادی صورت گرفته است و در حال حاضر نظر به اینکه 70 درصد جمعیت استان در مناطق شهری زندگی می‎کنند و جای بسی خوشحالی ا‎ست که تا افق 1425 برای مناطق شهری آب شُرب پایدار تعریف و تثبیت شده است.
وی بیان کرد: در طرح مهار آب‎های مرزی سهمیه استان ابتدا دو هزار و 930 هکتار بود، اما به حدود 17 هزار هکتار افزایش یافت، در مرحله بعد و با تلاش و پیگیری مسئولان استانی و حمایت مسئولان کشوری منابع آبی برای 100 هزار هکتار به استان تخصیص داده شده است که در کنار طرح توسعه 50 هکتاری باغات و نیز طرح افزایش گوشت قرمز که انقلابی در حوزه کشاورزی محسوب می‎شود، تولید، ثروت و اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت.
توسعه زیرساخت های حمل و نقل در چند سال اخیر شتاب بیشتری داشته است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: گرچه از نظر زیرساخت های ارتباطی جزو استان‌های آخر کشور هستیم، اما توسعه زیرساخت های حمل و نقل در چند سال اخیر شتاب بیشتری داشته است و قریب به 320 کیلومتر از کریدور شمال غرب به جنوب با کارکرد فرا ملی در حوزه استان کردستان است که حدود 100 کیلومتر آن زیر بار رفته و بیش از 100 کیلومتر دیگر در آستانه تکمیل و بهره برداری قرار دارد و کلیه قطعات باقیمانده به پیمانکار واگذار شده است.
نصراللهی زاده اظهار داشت: همچنین تاکنون بیش از 325 میلیارد تومان هزینه برای جاده ترانزیتی سنندج - مریوان صرف شده است و انشاالله در پایان سال مالی 1398 به بهره برداری می رسد و راه بیجار – همدان نیز به زودی به اتمام می رسد.
وی افزود: ساماندهی گردنه صلوات‎ آباد سنندج و فرودگاه سقز به عنوان دومین فرودگاه استان کردستان از مهمترین پروژه های مهم زیرساختی استان هستند که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسند و پروژه ریلی قطار تهران - همدان - سنندج در چند سال اخیر پیشرفت فیزیکی و اعتباری قابل توجهی داشته است که مردم استان ثمره آن را در آینده نزدیک لمس خواهند کرد.
100 درصد نقاط شهری و حدود 90 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش گازرسانی هستند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به موضوع توسعه گازرسانی در استان اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه گازرسانی نیز با وجود شرایط و توپوگرافی سخت و صعب‎العبور منطقه، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است که میانگین پوشش جمعیتی استان را از میانگین کشوری بالاتر برده است، بطوریکه در حال حاضر 100 درصد نقاط شهری و حدود 90 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش گازرسانی هستند و در پایان سال جاری جمعیت روستایی تحت پوشش به بیش از 95 درصد خواهد رسید که بسیار بیشتر از میانگین کشوری است.
نصراللهی زاده به موضوع آموزش نیز اشاره کرد و یادآور شد: در کردستان در مقطع ابتدایی و دانش آموزان لازم التعلیم پوشش آموزشی به 100 درصد رسیده و کردستان در این موضوع که اتفاقاً از زیرساخت های مهم توسعه است، جزو استان های شاخص کشور محسوب می شود.
وی در مورد توسعه آموزش عالی استان نیز بیان کرد: بین المللی شدن دانشگاه کردستان و پذیریش دانشجوی خارجی و افزایش آن تا سقف 700 نفر در مهر ماه سال جاری از جمله اقدامات مناسب و درخور در حوزه آموزش عالی استان است که علاوه بر تعاملات فرهنگی، ارز‎ آوری به داخل استان را به دنبال خواهد داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به موضوع توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان استان اشاره کرد و گفت: افزایش حدود هزار تخت بیمارستانی و افتتاح چند بیمارستان در سطح استان یکی دیگر از پیشرفت‎های چشم‎گیر استان در حوزه بهداشت بوده است به گونه ای که سرانه تخت بیمارستانی و بهره مندی از امکانات بیمارستانی در استان کردستان در آستانه میانگین کشوری و پیشی گرفتن از آن است.
منطقه ویژه اقتصادی آماده سرمایه گذاری سرمایه گذاران است
نصراللهی زاده افزود: در این میان صنعت نیز مانند سایر حوزه‎ها شامل پیشرفت‎هایی بوده که در میان آنها می‎توان به پروژه‎های اساسی و زیرساختی از جمله ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه و توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی استان به منظور تسهیل سرمایه گذاری در استان اشاره کرد و علاوه بر آن کردستان، اولین تولید کننده طلای کشور محسوب می‎شود، همچنین مقدمات کار احداث پتروشیمی دوم استان نیز فراهم شده است که با این اقدامات، شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و افزایش تولید ثروت در این بخش خواهیم بود.
وی اظهار داشت: مسئولان استانی و شهرستانی باید موضوعات توسعه ای استان و شهرستان ها را با جدیت هر چه تمام تر پیگیری و به نتیجه برسانند و خوشبختانه در سال جاری با اولویت بندی پروژه های عمرانی در همه شهرستان های استان شاهد اتمام و به بهره برداری رسیدن بسیاری از پروژه های عمرانی در استان خواهیم بود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/91540/منابع-آبی-جدید-برای-100-هزار-هکتار-به-کردستان-تخصیص-داده-شده-است
بستن   چاپ