عصر کرد
در کارگروه رفع موانع تولید قروه عنوان شد:
ناله تولیدکنندگان از موانع تکراری/ بانک ها همچنان مشکل سازند
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 10:18:12 AM
مهر
عصر کرد - قروه- مسئولان در حالی از تلاش برای رفع موانع تولید می گویند که تولیدکنندگان از مشکلات تکراری در کنار وعده های عمل نشده می نالند و در این میان تعطیلی واحدهای تولیدی چشم گیرتر است.

 نشست کارگروه رفع موانع تولید در شهرستان قروه  در حالی برگزار شد که همچنان دغدغه تولیدکنندگان و صنعت گران از مشکلات بانکی گرفته تا محیط زیست و منابع آب و راه و حمل و نقل ادامه دارد و در این سال ها نه تنها رفع نشده اند بلکه روز به روز بر آن ها افزوده شده است.
ادامه وضعیت نابسامان واحدهای تولیدی به گونه ای است که هر سال در قروه یک فرماندار می آید و برنامه ای را عنوان می کند و روندی را در پیش می گیرد و در نهایت هم بدون هیچ اثری، می شود نقشی بر روی کاغذ و تمام.
در هر صورت گرچه متولیان امر همانند صنعت و معدن از تلاش و اقدامات خوب برای رفع موانع تولید می گویند اما آنچه در عمل دیده می شود رکود و تعطیلی است تا حرکت و توسعه!

برخوردی به دور از احساس
در این نشست سرپرست فرمانداری شهرستان قروه با بیان اینکه تولید در کنار مسائل مهمی مانند آب و کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد، اظهار داشت: بعضی از مسایل و مشکلات به صورت کلان بوده و دست شهرستان نیست اما مقوله ای مانند تولید بخش های بسیاری از آن دست مسئولان شهرستان است و می توان برای آن کار کرد.
به گفته «حسین الماسی» برای رفع مشکلات برخورد عقلانی به دور از احساس در کنار رعایت قوانین و مقررات مربوط به حوزه منابع طبیعی و محیط زیست از سوی معدن کاران لازم است.
او در ادامه نگاه مثبت به تولید به ویژه از طرف متولیان بانکی را در رفع موانع و مشکلات بسیار راهگشا دانست بر تعامل ادارات با یکدیگر در این زمینه تأکید کرد.
الماسی همچنین به دادن اختیارات لازم برای مدیران در شهرستان اشاره کرد و گفت: در خصوص استعلامات و برخی اقدامات باید اختیاراتی به مدیران شهرستان واگذار گردد تا در روند امور تسهیل ایجاد شود.

46 واحد تولیدی فعال در قروه
91 واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان قروه وجود دارند که از این تعداد بنا به گفته های رئیس صنعت، معدن و تجارت قروه 46 واحد فعال، 15 واحد غیرفعال و 27 واحد تعطیل هستند. «علی منتشلو» همچنین به تعلیق و جمع آوری 3 واحد صنعتی و تولیدی اشاره کرد.
به گفته او میزان اشتغالزایی این واحدها هزار و 43 نفر است و در شهرک های آونگان، دلبران، سنگ و خارج از نواحی صنعتی فعالیت دارند.
«منتشلو» از پرداخت تسهیلات فراگیر به میزان 6 میلیارد و 15 میلیون تومان برای 11 طرح در کنار پرداخت دو میلیارد و 58 میلیون تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای 23 طرح خبر داد. او همین طور از پرداخت 4 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلا رونق تولید در سال گذشته گفت.
رئیس صنعت، معدن و تجارت قروه در ادامه با بیان اینکه 28 واحد صنعتی در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند گفت که تا کنون هرچه تسهیلات پرداخت شده در محل مناسب و مرتبط به خود هزینه شده است.

مشکلاتی تکراری و تکراری
همیشه در نشست کارگروه رفع موانع تولید بیشتر تولیدکنندگان و صنعت گران حضور می یافتند اما مدتی است که تعداد کمی به این جلسات می آیند و علت این امر هم مربوط می شود به اینکه از بس شعارهای مسئولان را شنیده اند و میدان عمل را خالی دیده اند دیگر رغبتی ندارند و حتی به گفته خودشان آن قدر آمده اند و برای هر فرماندار مشکلات تکراری خود را گفته اند دیگر توانی برایشان نمانده است.
تولیدکنندگان اگر تا دیروز از نبود سرمایه در گردش و مشکلات بانکی می نالیدند امروز از گرانی و رکود در بازار فروش و خودمختاری بانک ها بیشتر گله دارند. با این وجود به نظر می رسد هنوز مسئولان برای برداشتن موانع تولید کاسه چه کنم چه کنم به دست دارند چرا که بعد از این همه سال مشکلات در جای خود باقی است.
نه اولتیماتوم مسئولان ارشد استانی به بانک ها مؤثر واقع شد و نه تمدید مهلت برای تسهیل در کار، نه پرداخت تسهیلات توسط دولت نقش خوبی ایفا کرد و نه تلاش برای تأمین زیرساخت شهرک های صنعتی به نتیجه رسید. با این وصف باید دید آیا مسئولان می توانند حداقل در سال رونق تولید واقعاً به این نامگذاری جامه عمل بپوشانند یا نه؟

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/92054/ناله-تولیدکنندگان-از-موانع-تکراری--بانک-ها-همچنان-مشکل-سازند
بستن   چاپ