عصر کرد
پراکنده‌کاری چالش تحقق اهداف برنامه‌ کاهش آسیب اجتماعی است
دوشنبه 8 مهر 1398 - 14:29:46
عصر کرد - سنندج - استاندار کردستان گفت: کارهای خوبی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در این استان صورت گرفته اما در بسیاری موارد پراکنده کاری موجب چالش رسیدن به اهداف برنامه‌های کاهش آسیب اجتماعی می‌شود که برای جلوگیری از این اتفاق باید برنامه‌ریزی جدی داشت.

بهمن مرادنیا روز دوشنبه در کنفرانس تخصصی حقوق کودکان کردستان اقدامات بهزیستی در خصوص کودکان بی سرپرست، بدسرپرست را خوب اما ناکافی اعلام کرد و اظهار داشت: آموزش و پرورش، سمن‌ها، دستگاه‌ها و انجمن‌های مرتبط باید با همکاری یکدیگر در راستای احقاق حقوق کودکان اقدام کنند.
وی اضافه کرد: عدم توسعه یافتگی و رشد حاشیه نشینی در این استان مشکلات بسیاری را به وجود آورده که باید به در حوزه حقوق کودکان این استان توجه ویژه شود.
مرادنیا با اشاره به اینکه برخورد نسنجیده‌ با کودکان بر آینده آنها تاثیرات منفی دارد، افزود: داشتن جامعه سالم در آینده نیازمند برنامه ریزی مناسبی خانواده ها و مسئولان برای کودکان آینده ساز است.
وی با بیان اینکه نیازهای کودکان با بزرگسالان بسیار متفاوت است، یادآور شد: استفاده از تجربه کشورهایی که آسیبهای کمتری در حوزه کودکان دارند در این خصوص می تواند بسیار تاثیرگذار و راهگشا باشد.
استاندار کردستان گفت: روانشناسان، وکلا، انجمن‌های مردم نهاد و فعالان حوزه کودک می توانند در کنار دستگاه های دولتی اقدامات بسیار خوبی برای کاهش آسیب های اجتماعی انجام دهند.
مرادنیا با تاکید بر نقش بی بدیل و مهم کودکان بر آینده جوامع، اظهار داشت: رشد و بالندگی هر جامعه در گرو برنامه‌ریزی برای کودکان است.
وی علاوه بر این کنفرانس خواستار برگزاری نشست های تخصصی در راستای احقاق حقوق کودکان و کاهش آسیب های اجتماعی در استان شد و افزود: این وظیفه برعهده فعالان و دلسوزان این حوزه است.
کودکان کردستانی به صورت رایگان از خدمات مجموعه ورزشی کارگران استفاده می کنند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این کنفرانس گفت: تابستان سال جاری با توجه به تاکید استاندار مبنی بر اهمیت به حوزه کودکان مجموعه ورزشی کارگران سنندج در رشته‌های مختلف ورزشی به صورت رایگان در اختیار کودکان این استان قرار گرفته است.
برهان صلواتی اظهار داشت: قانون کار جمهوری اسلامی ایران نگاه ویژه‌ای به کار کودکان دارد و براساس این قانون، بکارگیری کودکان کمتر از 15 سال سن در کارگاه ها ممنوع است.
وی با بیان اینکه در قانون کار بین کار کودک و کودکان کار تفاوت وجود دارد، افزود: با توجه به اینکه کودکان کار در همه جوامع وجود دارند باید با تشکیل سمن‌ها و سازمان های مردم نهاد و کار فرهنگی و ترویجی، زیرساخت های لازم برای کاهش جمعیت کودکان کار و مصون نگاشتن آنها از آسیبهای اجتماعی فراهم شود.
صلواتی به بیش از چهار هزار و 500 مورد بازرسی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در 6 ماهه اول امسال از کارگاه‌های استان اشاره کرد و اظهار داشت: اگر چه ارجاع کار به کودکان بیشتر در کارگاه‌های خانوادگی اتفاق می افتد اما در این بازرسی ها، حساسیت ویژه نسبت به کار کودکان داشته‌اند.
7349/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/92592/پراکنده‌کاری-چالش-تحقق-اهداف-برنامه‌-کاهش-آسیب-اجتماعی-است
بستن   چاپ