عصر کرد
معاون اجتماعی نیروی انتظامی کردستان خبر داد:
وقوع کمتر از یک درصد جرائم کشور در کردستان
سه شنبه 23 مهر 1398 - 14:23:32
عصر کرد - معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان کردستان از وقوع کمتر از یک درصد جرائم کشور در استان کردستان خبر داد و گفت: در تلاشیم تا این میزان جرائم را در استان به صفر برسانیم.

به گزارش ایسنا، سرهنگ عبدالله فاتحی، در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان کردستان با اشاره به فعالیت مرکز مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی نیروی انتظامی استان اظهار کرد: در شش ماه گذشته چهار هزار و 322 نفر از مردم استان کردستان به واحد مشاوره نیروی انتظامی مراجعه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه 89 درصد از جرائم به درمان و صلح منجر شده است، افزود: این مشاوره‌ها در زمینه های تحصیلی، خانوادگی و ترک اعتیاد بوده است.
فاتحی بیان کرد: آموزش همگانی یکی از اولویت‌های اجرایی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی بوده است چراکه بیشتر جرائم به وقوع پیوسته به دلیل نداشتن آگاهی مردم در محافظت از اموال‌شان بوده است.
وی افزود: نیروی انتظامی، در این راستا 786 جلسه برای جامعه هدف از مهدکودک تا مقاطع بالاتر دانشگاهی و ادارات برگزار کرده است تا سطح آگاهی مردم در زمینه های مختلف را ارتقا دهد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان کردستان از وقوع کمتر از یک درصد جرائم کشور در استان کردستان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه فرهنگ مردم کردستان به‌گونه‌ای است که مخالف جرم و طالب برقراری امنیت و آسایش هستند، بافرهنگ سازی و آگاهی بخشی بیشتر به مردم در تلاشیم این‌یک درصد را نیز به حداقل برسانیم.
وی عنوان کرد: پلیس‌های تخصصی نیروی انتظامی ازجمله پلیس فتا، آگاهی و مبارزه با مواد مخدر عملکرد خوبی در استان کردستان داشته است و در سطح کشور حرف برای گفتن دارد.
سرهنگ مهدی دانش پور، رئیس پلیس فتای استان کردستان در ادامه این نشست در مورد جرائم فضای مجاز به مردم استان کردستان هشدار داد و گفت: جرائم مالی 66 درصد جرائم فضای مجازی را به خود اختصاص داده است که در این راستا مردم باید سطح اطلاعات خود را در استفاده از فضای مجازی ارتقا دهند.
وی افزود: به منظور کاهش سوء استفاده از حساب مالی افراد تمام بانک‌های سطح استان رمز دوم یکبار مصرف خود را فعال کرده‌اند و باید مردم با مراجعه به بانک‌ها نسبت به فعال کردن این رمز اقدام کنند.
دانش پور عنوان کرد: با توجه به بالا بودن سطح برداشت‌های اینترنتی باید مردم به توصیه‌های پلیس فتا توجه ویژه‌ای داشته باشند تا امکان هرگونه سوءاستفاده از حساب‌های بانکی خود را کاهش دهند.
وی یادآور شد: یکی از توصیه‌های لازم در این زمینه این است که مردم در زمان خرید اینترنتی، رمز حساب خود را ابتدا اشتباه وارد کنند اگر پذیرفته شد در جعلی بودن سایت اطمینان داشته باشند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/93294/وقوع-کمتر-از-یک-درصد-جرائم-کشور-در-کردستان
بستن   چاپ