عصر کرد
احداث ساختمان اورژانس و زایشگاه بیمارستان بوعلی مریوان پایان یافت
سه شنبه 30 مهر 1398 - 11:23:42
عصر کرد - سنندج - عملیات احداث ساختمان‌ بخش‎های اورژانس و زایشگاه بیمارستان بوعلی مریوان با صرف اعتباری بیش از 60 میلیارد ریال اعتبار به پایان رسید.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این بخش‌ها بزودی پس از نصب تجهیزات لازم به بهره برداری می‌رسد اظهار داشت: وسایل و تجهیزات پزشکی مورد نیاز و لازم بخش اورژانس و بخش زایشگاه بیمارستان بوعلی تحویل گرفته شده است.
ایوب غلامی اضافه کرد: ساختمان اورژانس و ساختمان زایشگاه بیمارستان بوعلی در زمینی به مساحت 2 هزار و 200 متر مربع احداث شده اند و اعتبار 60 میلیارد ریالی ساخت این ساختمان‌ها از محل اعتبارات ملی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان تامین شده است.
وی یادآور شد: بخش اورژانس شامل 18 تخت و زایشگاه نیز شامل 11 تخت LDR است و تجهیزات و وسایل این ساختمان ها توسط دانشگاه علوم پزشکی خریداری و تامین شده است.
غلامی افزود: باتوجه به اینکه جمعیت شهرستان مریوان باتوجه به مرزی بودن آن روز به روز افزایش پیدا می‌کند و تنها 2 بیمارستان در سطح این شهرستان فعال است که افتتاح و راه اندازی بخش اورژانس و زایشگاه بیمارستان بوعلی که نسبت به بیمارستان فجر بیمارستان جدیدتری است، یک ضرورت و نیاز است.
وی اضافه کرد: در طی یک ماه گذشته یکدستگاه آمبولانس ویژه نوزادان و یکدستگاه آمبولانس از محل اعتبارات ملی توسط دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان برای تجهیز پایگاه بهداشت و درمان شهر برده رشه به مجموعه بهداشت و درمان شهرستان مریوان اضافه شده است.
غلامی با بیان اینکه دستگاه رادیولوژی دیجیتال به زودی در بیمارستان فجر نیز نصب و به بهره‌برداری می رسد، گفت: این دستگاه قطعا باعث رضایتمندی و تسریع در امورات مراجعین می شود، ضمن اینکه دستگاه اکسیژن ساز و ساکشن این بیمارستان نصب، راه اندازی و تجهیز شده است.
وی از آغاز عملیات ساخت پروژه مرحله اول پایگاه فوریت‌های شهر جدید چناره (ویله) خبر داد و افزود: در نیمه دوم آبان ماه سال جاری فاز اول ساختمان فوریت بین جاده ای شهر برده رشه با صرف اعتبار 2 میلیارد ریال افتتاح و به بهره بردری می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان یادآور شد: مجوز استقرار فوریت های پزشکی شهر برده رشه نیز صادر شده است که به زودی فوریت های پزشکی این شهر در پایگاه فوریت آن استقرار خواهد یافت.
غلامی با بیان اینکه 46 متخصص در در حوزه های مختلف سلامت و درمان این شهرستان فعالیت می کنند، یادآور شد: تا پایان سالجاری سه متخصص قلب، ارتوپدی و مغز و اعصاب و همچنین پنج پزشک عمومی به حوزه درمان وسلامت شهرستان مریوان اضافه خواهند شد.
وی اضافه کرد: بیمارستان فجر که بیمارستان قدیمی تر است دارای 100 تخت و بیمارستان بوعلی نیز دارای 134 تخت درمانی بوده که به نسبت جمعیت شهرستان، مریوان نیازمند افزایش تختهای بیمارستانی است.
در شهرستان مریوان در بخش دولتی 14 مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی، 17 پایگاه سلامت، 2 بیمارستان، سه مرکز فوریت‌های پزشکی، پنج آزمایشگاه روستایی و شهری و یک مرکز تجمیعی دندانپزشکی شهری فعال است، این شهرستان با جمعیت 153 هزار نفری در فاصله 120 کیلومتر غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/93555/احداث-ساختمان-اورژانس-و-زایشگاه-بیمارستان-بوعلی-مریوان-پایان-یافت
بستن   چاپ