عصر کرد
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان:
ساختارهای اداری باید پوست‌اندازی کند
چهارشنبه 8 آبان 1398 - 23:15:39
عصر کرد - ایسنا/کردستان معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، با اشاره به اینکه هدف کلان ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان است، گفت: در حال حاضر به دنبال تغییر و پوست‌اندازی در مورد ساختارهای اداری هستیم.

به گزارش ایسنا، حسین فیروزی شامگاه امروز(8 آبان) در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: بخشی از موضوع این جلسه ناظر بر کارآمدی و ارتقاء بهره‌وری کارگروه و جلسات اداری است.
وی افزود: کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری یکی از کارگروه‌های ذیل شورای برنامه‌ریزی استان بوده که اعضا و وظایف آن مشخص است، هدف از این کارگروه جلسات متعدد با عناوین مختلف است که جایگاه خود را بهتر در توسعه اقتصادی، اجتماعی و سرمایه‌گذاری استان روشن کند.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، با اشاره به افزایش کارایی و بهره‌وری در کارگروه و جلسات اداری، بیان کرد: کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری به این معنی است که هدف‌گذاری دقیق، منظم و شفاف، حذف موازی کاری و جلسات در تعداد کمتر و باکیفیت بهتر انجام بگیرد و هر کدام از اعضا نقشی برای خود انتخاب کنند که در توسعه اشتغال کردستان مفید واقع شوند.
فیروزی با اشاره به اینکه 2 درصد از جمعیت مردم کشور در کردستان زندگی می‌کنند، عنوان کرد: کردستان حدود 2 درصد از وسعت سرزمین کشور را دارا است و منابع خدادادی ازجمله آب‌وخاک، اقلیم، موقعیت مرزی و وضعیت جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی فاکتورها و مولفه های اقتصادی در استان است.
وی ذکر کرد: هر کدام از اعضای کارگروه و مدیران باید نقش و وظیفه خود را در ارتقاء شاخص‌های کلان اقتصادی استان بدانند و این سوال را از خود بپرسند که در طول یک سال چه نقش و جایگاهی در کاهش نرخ بیکاری در استان و همچنین منظومه فعالیت‌های اقتصادی استان برای افزایش درآمد سرانه مردم و کاهش فقر به عهده داشته است.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، افزود، معتقدم اگر قبل از برنامه‌ریزی و هر اقدامی سازمان‌ها این سوال را مطرح کنند به هدفمان که ساختار مناسب برای توسعه استان است خواهیم رسید.
فیروزی ذکر کرد: اما اگر سازمان‌ها، مدیران و کارشناسان و اعضا بدون هدف محوری جلسات و کارگروه را بر اساس روزمرگی تشکیل بدهند هدف‌های مهم در استان محقق نخواهد شد. لذا اولین مطالبه و درخواستم از اعضای کارگروه این است که برای ارتقاء بهره‌وری و توسعه باید نقش و جایگاه خود را در توسعه شاخص‌های کلان استان مشخص کنند.
وی در ادامه بیان کرد: از این به بعد در جلسات شورای اداری استان، یکی از مدیران اقتصادی برنامه‌های سازمان خود را در جهت ارتقاء و توسعه استان عنوان می‌کند.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، تصریح کرد: برای تحقق این هدف به ساختارهای مناسب سازمانی نیاز داریم درواقع باید تعداد و ساعات جلسات کارگروه کمتر و مؤثرتر برگزار شود.
فیروزی با اشاره به اینکه هدف کلان ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان است، گفت: در حال حاضر به دنبال تغییر و پوست‌اندازی در مورد ساختارهای اداری هستیم که ما را به اهداف کلان کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری برساند.
وی ادامه داد: برای رسیدن به هدف باید شکل و ساختار اداری را تغییر بدهیم از امروز تا پایان سال با یک نظم جدید کارگروه‌ها را برگزار می‌کنیم.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، با اشاره به اینکه مدیران باید در جلسات کارگروه حضور پیدا کنند، افزود: به جز مدیران هیچ‌کسی حق ورود به جلسات کارگروه را ندارد و جلسات غیر از ساعت اداری برگزار می‌شود.
فیروزی بیان کرد: مصوبات کارگروه امور اقتصادی به‌عنوان مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان پذیرفته‌شده و جایگاه قانونی دارد.
وی گفت: برای اینکه جلسات را کاهش بدهیم باید در شش گروه‌ کاری ازجمله صنعت، معدن، تجارت، تنظیم بازار، تسهیل و رفع موانع تولید، اشتغال، بازار کار، توسعه و صادرات ساماندهی مرز، اقتصاد کلان و سرمایه‌گذاری، کشاورزی، آب و منابع طبیعی تشکیل شود.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، افزود: با توجه به نقش و جایگاه و اهمیت وظایف بانک‌های استان، یک گروه کاری برای تأمین مالی تعریف می‌شود.
فیروزی با اشاره به اینکه شورای برنامه‌ریزی قوی بر شانه کارشناسان توانمند قرار می‌گیرد، ذکر کرد: کارشناسان بسیار خبره و توانا در دستگاه‌های اداری استان فعالیت می‌کنند در این راستا باید از توانایی آن‌ها استفاده کرد و اجازه داد خوراک فکری برای کارگروه فراهم شود.
وی عنوان کرد: مدیران تا آخر هفته آینده، ترکیب و شرح وظایف و اساس گروه‌های کاری را باید به دبیرخانه کارگروه اقتصادی و سرمایه‌گذاری ارسال کنند.
معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان، خاطرنشان کرد: همچنین 2 سازمان مردم‌نهاد مرتبط با اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری به‌عنوان عضو کارگروه اشتغال و 2 عضو حقیقی تا پایان هفته آینده معرفی شوند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/93907/ساختارهای-اداری-باید-پوست‌اندازی-کند
بستن   چاپ