عصر کرد
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان:
نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است
دوشنبه 4 آذر 1398 - 13:47:44
عصر کرد - ایسنا/کردستان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان گفت: نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای یکی از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است که در تلاشیم تا این کمبودها جبران شود.

محمد عبدالملکی امروز، 4 آذرماه در آیین گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی با اشاره به اینکه دسترسی آسان اقشار مختلف مردم به کتاب و کتابخوانی از سیاست‌های اصلی نهاد کتابخانه‌ها است، اظهار کرد: نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای یکی از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است که در تلاشیم تا این کمبودها جبران شود.
وی از راه‌اندازی کتابخانه سیار در استان کردستان خبر داد و افزود: اقدامات اولیه برای راه‌اندازی این کتابخانه انجام شده و از طرف شورا و شهرداری سنندج نیز یک دستگاه اتوبوس به این امر اختصاص داده شد و با راه اندازی این کتابخانه روستاهای اطراف سنندج می‌توانند از نعمت کتابخانه بهره‌مند شوند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان بیان کرد: همت جمعی مردم ‌و مسئولان لازمه نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که در صورت فراهم شدن این مهم، بی‌شک اتفاقات بسیار مهمی در سایرحوزه‌ها روی خواهد داد.
وی با تأکید بر اینکه فرهنگ کتاب و کتابخوانی به یک گفتمان و هنجار عمومی تبدیل شود، اعلام کرد: اگر انرژی، سرمایه و هزینه مادی و معنوی به سمت توسعه کتابخانه‌ها و فرهنگ کتاب و کتابخوانی نرود بی شک این سرمایه‌ها در آینده خرج توسعه بازداشتگاه، کمپ‌های ترک اعتیاد و بسیاری آسیب‌های دیگر می‌شود.
عبدالملکی افزود: گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی واکسیناسیون فرهنگی یک جامعه است و در دراز مدت از بسیاری آسیب‌های اجتماعی پیشگیری خواهد کرد.
وی تأکید کرد: مسئولان دستگاه‌های مختلف به ویژه نهادهای فرهنگی و خیرین زمینه گسترش هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای را در استان فراهم کنند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان در ادامه به عملکرد کتابخانه های عمومی استان اشاره کرد و افزود: در طول یکسال گذشته 985 برنامه مبتنی بر کتاب از جمله نقد و بررسی کتاب، رونمایی از کتاب و برگزاری جلسات مشاوره جمع‌خوانی‌در استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت در حوزه کاربران ثبت‌نامی با 15درصد و در حوزه تمدیدی با 97 درصد رشد روبرو شده‌ایم، اعلام کرد: در حوزه امانت کتاب30 درصد و تعداد کل نسخ و منابع نیز رشد پنج درصدی داشته ایم.
عبدالملکی یادآور شد: سال گذشته تعداد اعضای فعال کتابخانه‌های استان 44هزار و63 نفر بود که امروز این آمار از مرز 50 هزار عضو گذشته است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/95053/نبود-زیرساخت‌های-کتابخانه‌ای-از-مشکلات-اصلی-بخش-کتاب-و-کتابخوانی-است
بستن   چاپ