عصر کرد
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان:
کانون‌های مساجد جبهه‌های فرهنگی پیشگیری از وقوع جرم هستند
پنجشنبه 7 آذر 1398 - 17:47:43
عصر کرد - ایسنا/کردستان مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان،با اشاره به جایگاه کانون های مساجد در پیگشیری از وقوع جرم، گفت: کانون های مساجد به عنوان جبهه های فرهنگی می توانند با راهکار و برنامه مدون، جامعه را از وقوع جرم کمتر مصون دارند.

کامل گلباغی امروز(6آذر) در جلسه هم اندیشی مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با مدیران پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان در سنندج، اظهار کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ترویج فضایل اخلاقی یکی از ماموریت‌های ستاد کانون های مساجد (فهما) بوده و لازم است مدیران مسئول کانون های مساجد به عنوان پیش قراولان حوزه فرهنگ و مسجد در راستای اجرایی شدن این ماموریت گام بردارند.
وی با بیان اینکه مسجد به عنوان اولین بیت مسلمین نقش تاثیرگذاری در بخش‌های مختلف جامعه دارد، عنوان داد: مدیران مسئول کانون‌های مساجد نیز به عنوان پایگاه‌های مردمی در شهرها و روستاها در این تاثیرگذاری نقش و جایگاه قابل توجهی دارند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با تاکید بر توسعه و ترویج ارزش‌های اسلامی و فضایل اخلاقی در جامعه امروز، بیان کرد: هیچ تغییر و تحولی بدون نقش روحانیت در جامعه امکان پذیر نیست و روحانیون و مدیران مسئول کانون های مساجد می‌توانند با ترویج فضایل اخلاقی و ارزش های اجتماعی، جامعه را به سمت رشد و توسعه پیش ببرند.
گلباغی همچنین گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد به منظور احیای نقش واقعی مساجد در ترویج فرهنگ دینی، توانمندسازی و هدایت ظرفیت‌های موجود مردمی به سمت استقرار ارزش‌های دینی فعالیت می کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد کردستان، با اشاره به جایگاه کانون های مساجد در پیگشیری از وقوع جرم، ذکر کرد: کانون های مساجد به عنوان جبهه‌های فرهنگی می توانند با راهکار و برنامه مدون، جامعه را از وقوع جرم کمتر مصون دارند و این جلسه نیز با هدف توجیه مدیران مسئول و اجرایی شدن این مسئولیت برگزار شد.
در ادامه محمد حسین محمدی، مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان، اظهار کرد: وضعیت آسیب های اجتماعی در جامعه ما مناسب نیست و مسائلی همچون طلاق، بیکاری، اعتیاد، فقر متاسفانه امروز تعدادی زیادی از افراد جامعه را درگیر خود کرده است.
وی ادامه داد: زمانی که ارزش‌های جامعه دچار تحول می‌شود، جامعه از شکل سنتی به سمت جامعه مدرن تغییر می کند و ارزش های دیگری جایگزین آن می شود.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان، با بیان اینکه جامعه ما دچار مسائل اجتماعی است، عنوان کرد: شاخص های توسعه با وقوع جرم و آسیب های اجتماعی ارتباط مستقیم دارد و هر چه جامعه ای توسعه یافته تر باشد، وقوع جرم در آن جامعه به نسبت کمتر است.
محمدی با بیان اینکه استان کردستان در تعدادی از شاخص ها از جمله توسعه بهداشتی، امکانات و خدمات فرهنگی، خدمات شهری جز استان‌های آخر است، افزود: مسئله فرهنگ در استان کردستان باعث شده که با وجود پایین بودن شاخص های اجتماعی در آن، از نظر وقوع جرم وضعیت بهتری نسبت داشته باشد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان، اضافه کرد: فرهنگ مردم کردستان مانند یک حائل عمل کرده و نشان می‌دهد پایین بودن شاخص ها و زیرساخت‌های توسعه با بروز جرم ارتباط کمتری دارد و وجود هنرمندان، ادیبان، آموزه‌های دینی و دینداری باطنی مردم کردستان باعث شده که فرهنگ به مثابه یک مانع در پیشگیری از وقوع جرم عمل کند
وی خاطر نشان کرد: آسیب های اجتماعی به تنهایی از عهده دستگاه قضایی برنمی‌آید و نیازمند کمک مردم، مساجد و کانون ها فرهنکی و هنری دذر اجرایی شدن طرح تحول قضایی هستیم.
سند تحول قضایی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و در راستای اعتمادسازی در بخش‌های مختلف جامعه و افزایش اعتماد عمومی، کاهش حجم زیاد پرونده‌های قضایی و اتخاذ تدبیر مناسب برای کاهش ورودی پرونده‌ها، کاهش چشمگیر جمعیت کیفری، برخورد قاطعانه با مفاسد درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، احیای حقوق عامه، تکریم مراجعان و ... در دستور کار قوه قضایی قرار گرفت.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/95221/کانون‌های-مساجد-جبهه‌های-فرهنگی-پیشگیری-از-وقوع-جرم-هستند
بستن   چاپ