سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

ثبت بیش از ۱۰۰ میلی‌متر بارش در شهر مریوان

ثبت بیش از ۱۰۰ میلی‌متر بارش در شهر مریوان
عصر کرد - ایمنا / رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: در سامانه بارشی اخیر تاکنون، بیشترین بارش استان کردستان در شهر مریوان با ۱۰۸ میلی‌متر گزارش شده ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایمنا / رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: در سامانه بارشی اخیر تاکنون، بیشترین بارش استان کردستان در شهر مریوان با 108 میلی‌متر گزارش شده است.
نشمیل احمدیانی، اظهار کرد: به دنبال بارش‌های سیستم سامانه بارشی اخیر، بیشترین بارش استان در شهر مریوان با 108 میلی‌متر گزارش شده است و پس از آن سلین با 91 میلی‌متر، سروآباد 76 میلی‌متر، بانه با 66 میلی‌متر، زرینه و سقز نیز هر کدام با 24 میلی‌متر قرار دارند.
وی افزود: شهرهای دیواندره نیز با 23 میلی‌متر، کامیاران با 18 میلی‌متر، سنندج با 9 میلی‌متر، بیجار پنج میلی‌متر، دهگلان سه و قروه یک میلی‌متر در رده‌های بعدی بیشترین بارش قرار دارند.
رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کردستان گفت: پیرو دو هشدار سطح نارنجی، با توجه به تشدید فعالیت سامانه بارشی و همراهی توده هوای سرد از امروز تا بعدازظهر فردا ریزش‌های جوی برای غالب نقاط استان به صورت بارش باران و برای ارتفاعات، گردنه‌ها و مناطق سردتر استان به صورت بارش برف و کولاک قابل توجه خواهد بود.
احمدیانی ادامه داد: همچنان شدت و مقدار بارش‌ها برای توابع شهرستان‌های بانه، مریوان، کامیاران، سروآباد، منطقه هورامان، شمال شهرستان‌های سقز، دیواندره بیجار و جنوب شهرستان سنندج بیشتر از سایر نقاط استان پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به مه آلود شدن هوا و پیش بینی کولاک برف انتظار می‌رود در ارتفاعات، گردنه‌ها و جاده‌های مواصلاتی دید افقی به صورت محسوس کاهش یابد، بنابراین اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه در رابطه با تمامی مخاطرات جوی و احتمال بروز اختلال جدی در تردد ضروری است.
رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کردستان گفت: دمای حداقل شبانه استان در روزهای پیش‌رو روند کاهشی خواهد داشت.
بازار


نظرات شما