عصر کرد

آخرين مطالب

پشت صحنه شیرین‌کاری مقالات

پشت صحنه شیرین‌کاری
  بزرگنمايي:

عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش جام جم آنلاین، از کیک‌های فوندانت گرفته تا ساده هرکدام مشتری خودشان را در این فضا‌دارند. صفحه‌های خوش‌آب‌ورنگی که حتی اگر مشتری‌شان هم نبودیم حتما چندباری آن‌ها را مرور کرده‌ایم و حتی خیلی از ما تلاش کردیم تا کیک و شیرینی شبیه آن‌ها درست کنیم. واقعیت پنهان پشت این صفحات نشان می‌دهد انگار دوره‌ای که همه دنبال کارمندشدن بودند سرآمده و خیلی‌ها به دنبال کسب و کار خودشان هستند.
راه‌افتادن استارت‌آپ‌های کوچک و بزرگ و رشد کار‌های خانگی مثل شیرینی‌پزی هم این موضوع را تایید می‌کند. از بین انبوه صفحات مربوط به شیرینی‌پزی رفتیم سراغ نجمه پریدری که با تغییر شغل به سمت این کسب‌وکار آمده. از او خواستیم تا از تجربه‌اش در این راه بنویسد. تجربه‌ای که شاید به کار خیلی‌ها بیاید.
آب خوردن هم سخت است!
شروع کار من از بیکاری شروع شد. من آدمی نبودم که بیکار توی خانه بمانم. زمانی که باردار شدم، تا ماه هفتم بارداری سر کار می‌رفتم. آن موقع مدیر روابط‌عمومی بودم در جهاددانشگاهی. بعد دیگر رفت‌وآمد برایم سخت شد و نتوانستم ادامه بدهم و دیگر سر کار نرفتم. تا این‌که دخترم به دنیا آمد و 9 ماهه شد.
آن زمان واقعا از خانه‌ماندن کلافه شده بودم. از طرفی هنری هم بلد نبودم که بتوانم از طریق آن کسب درآمد کنم. چون استقبال خانواده‌ا‌م از کیک و شیرینی‌هایی که تفننی درست می‌کردم خیلی خوب بود، تصمیم گرفتم وارد حوزه پخت کیک شوم. ولی خب، قطعا دانش خیلی‌خیلی کمی هم در این زمینه داشتم. در حد کیک‌های عصرانه و چیز‌هایی شبیه این.
این بود که تحقیق کردم و آموزشگاه فنی حرفه‌ای که اطراف محل سکونت‌مان بود را پیدا کردم. حالا مساله هزینه اش پیش آمده بود. وقتی ثبت‌نام کردم، از مدیر آموزشگاه خواستم هزینه آموزش را به‌صورت قسطی پرداخت کنم که خوشبختانه موافقت شد. من کم‌کم آموزش دیدم و از طرفی، چون خیلی مصمم بودم، سعی می‌کردم کمتر هزینه‌تراشی کنم و بخش زیادی از تکنیک‌ها و دستور‌ها را خودم به صورت تجربی یاد‌بگیرم.
از آن زمان تا الان 10 سال گذشته و در این مدت هر دقیقه و هر ساعت سعی کردم کار یاد بگیرم. مثلا سعی کردم اگر در اینستاگرام می‌چرخم، ویدئو‌هایی ببینم که به پیشرفتم کمک می‌کند. ایده بگیرم و سعی کنم ایده‌های جدید خلق کنم. من همیشه به هنرجوهایم می‌گویم برای شروع اصلا نیازی نیست هزینه زیادی کنید. اصلا همین که فکر کنید برای شروع نیاز دارید ابزار خاص یا مواد خاص یا فضای خاص داشته باشید شما را عقب می‌اندازد.
ساعت کاری من هر 24ساعت شبانه‌روز است! این یک واقعیت است که در این حوزه دست زیاد شده و فرصت برای آزمون و خطا کمتر. پس اگر قرار بر پیشرفت است باید خیلی تلاش کنیم. زمین می‌خوریم. شکست می‌خوریم. حساب بانکی‌مان خالی می‌شود، ولی با تلاش همه چیز درست خواهد شد. با تلاش و البته توکل.
روند سفارش‌ها معمولا به این نحو است که مشتری به من پیام می‌دهد و نمونه کاری که می‌خواهد را برایم می‌فرستد یا این‌که برایم توضیح می‌دهد چه مراسمی دارد و من مرتبط با همان مراسم نمونه کیک یا شیرینی برایش می‌فرستم.
معمولا چند ساعت وقت می‌گذارم که توی پینترست یا گوگل بگردم و نمونه مورد نظر مشتری را پیدا کنم. البته این وسط، چون دلم می‌خواهد خودم را به چالش بکشم، سعی می‌کنم نمونه کیک‌هایی پیدا کنم که هم نظر مشتری باشد هم خودم قبلا تجربه نکرده باشم که یک تجربه جدید هم داشته باشم.
و، اما سختی کار! روز‌هایی هست که من از شدت خستگی و استرس کار گریه‌ا‌م می‌گیرد، ولی امید داشتن به لحظه اتمام کار و تحویل به مشتری و رضایت مشتری باعث می‌شود جلو بروم. من همیشه به اطرافیانم می‌گویم «آب خوردن هم سخته! چون ممکنه بپره توی‌گلوی آدم.» پس هیچ کاری آسان نیست. ولی این ماییم که وقتی تلاش می‌کنیم خدا راه را برای ما آسان می‌کند. منبع : روزنامه جام جم/ ضمیمه چاردیواری

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/220180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

آغاز اردو از هجدهم

مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه

روزی به نام سنه / از قدمت شهر سنندج چه می‌دانید؟

خدایا زندگی رو زیر و رو کن

درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی

ممنون به خاطر همه چیز؛ خداحافظ برای همیشه!

درخشان: پرسپولیس شرایط خوبی برای پیروزی برابر آلومینیوم دارد

آشوبی: پرسپولیس در این بازی فرصت اشتباه ندارد

طلسم 2765 روزه پرسپولیس علیه صعود آلومینیوم!

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

همنام مدیر جدید پرسپولیس روی نیمکت و سکو!

شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی

دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک

بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج

نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه

برنامه‌ریزی برای گازرسانی به 50 روستای کرمانشاه

توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه

ربودن کودک 4 ساله از مقابل چشمان مادرش

کار سخت عقاب‌ها در فینال سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا

انریکه: تا امباپه حرف نزند چیزی نمی‌گویم!

علیرضا فغانی یکی مثل کولینا برای آسیایی‌ها

پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!

دانشگر بدون کتف‌بند در تمرینات

داوید رایا آرسنال را نجات می‌دهد

فرصت ویژه برای گرفتن دو انتقام «اوسمار» از گربه سیاه پرسپولیس

پیکان به دنبال اولین پیروزی برابر مس

پنج عامل سقوط الهلال در لیگ قهرمانان آسیا

برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی

تیم ملی یک مربی جدید می‌خواهد

دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران

برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان

حادثه تلخی که برای یک اتوبوس در اصفهان رخ داد

سیلاب برای قطار تهران-گرگان دردسرساز شد

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست