عصر کرد
محدودیت کرونایی یا مصونیت؟
يکشنبه 2 آذر 1399 - 14:19:55
عصر کرد - به گزارش خبرنگار ایرنا، بحران کرونا علاوه بر تحمیل هزینه های بسیار برکشور به نوعی سبک زندگی همه افراد را نیز دستخوش تغییراتی قرار داده که اگر هرکس به سهم خود به رعایت اصول بهداشتی پایبند باشد به یک مصونیت دسته جمعی می رسیم و راه جولان این ویروس را خواهیم بست.
تقسیم بندی استان ها و مناطق مختلف کشور به قرمز، نارنجی و زرد می تواند نشان دهد که ما چقدر در برابر خود و عزیزانمان احساس مسوولیت می کنیم و در واقع ابتدایی ترین حقوق خودمان را می شناسیم.
با اجرای محدودیت ها از روز گذشته مشاهده شد که عده ای که برای سلامتی خود و دیگران ارزش قایل هستند ستاد ملی کرونا را برای اجرای موفق این طرح و مشاهده آثار مثبت آن یاری کردند اما متاسفانه عده بسیار کمی بازهم بی توجه هستند و خود را به بیخیالی می زنند.
روز اول اجرای محدودیت ها در قصرشیرین در حالی سپری شد که خیابان های قصرشیرین خلوت بود و باتوجه به تقسیم بندی انجام شده مشاغل گروه یک و 2 با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت می کردند و به نوعی قصرشیرینی ها شروعی خوب را برای همراهی با ستاد کرونا که در راستای صیانت از سلامت مردم نسبت به اعمال محدودیت ها اقدام کرده رقم زدند.
هرچند هنوز هم عده کمی از افراد هستند که بی توجه به قانون و در واقع بی توجه به سلامتی خود و عزیزانشان بر طبل بی عاری و بیخیالی زده و هنوز هم بدون ماسک که در واقع ساده ترین و مهم ترین راه پیشگیری از بیماری کرونا است در خیابان های شهر حضور دارند اما به طور کلی می توان گفت بالای 90 درصد مردم به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی پایبندند.
سراغ عده ای از مرزنشینان قصرشیرین رفتم و در خصوص اجرای محدودیت ها با آن ها سخن گفتیم که همگی از اجرای طرح راضی بودند و خواستار تداوم آن برای کاهش آمار مبتلایان و مهار بحران کرونا شدند.
حیدری خانم خانه داری که در حال خرید میوه فروشی بود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اگر از همان ابتدا قرنطینه اجباری اجرایی می شد شاید امروز شاهد تلفات سنگین بیماری کرونا نبودیم.
وی اظهار داشت: از ستاد کرونا و مسوولان تشکر می کنم که با تدابیری که اندیشیده اند می خواهند کمک کنند تا کمتر شاهد مرگ عزیزانمان باشیم.
او گفت: همسرم کارگر است اما به خدا راضی هستم همسرم در خانه بماند تا ویروس ریشه کن شود هرچند زندگی ما به سختی می گذرد اما این‌ طور خیالم راحت است که خود، همسرم و فرزندانم از شر این ویروس در امان هستیم.
محمدی دیگر شهروند قصرشیرینی نیز در ادامه صحبت های خانم حیدری گفت: من یک کاسبم و حاضرم نان شب نخورم ولی زن و بچه ام سلامت باشند ما روزهای سختی را در زمان زلزله و زمان جنگ و آوارگی کشیده ایم دیگر تحمل داغ دیدن نداریم.
او ادامه داد: درست است که سفره های ما خالی باشد شرمنده زن و بچه می شویم ولی بحرانی است که همه باید کمک کنیم تا بیشتر از این خانواده های ما را عزادار نکند.
وی گفت: اگر همه مردم همراهی کنند و برای یکی 2 هفته در خانه هایشان بمانند ما هم می توانیم ویروس کرونا را شکست دهیم.
وی از مسوولان به دلیل اجرای محدودیت ها و بستن ورودی و خروجی شهرها تشکر کرد کرد و گفت: کاش این قانون که برای سلامتی مردم وضع شده تا زمانی که ویروس کاملا از همه جا ریشه کن شود ادامه یابد.
او گفت: همه ما می دانیم که اکنون وقت مناسبی برای سفر، گردش، تفریح، دورهمی و شب نشینی و جشن و عروسی نیست و برای همین خوب است که در خانه بمانیم و ستاد کرونا و مسوولان را برای قطع زنجیره انتقال کرونا یاری کنیم.
چند تن دیگر از مرزنشینان نیز با بیان اینکه همه باید در خانه بمانیم دیگران به دعوت به خانه نشینی کردند و از مردم خواستند یک نفر مسوول خریدهای ضروری باشد و خانوادگی در شهر تردد نکنند تا شاهد آثار مثبت اجرای محدودیت ها و در واقع به بیان دیگر مصونیت ها برای مهار کرونا باشیم.

عصر کرد


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/159965/محدودیت-کرونایی-یا-مصونیت؟
بستن   چاپ