عصر کرد
تنها 7 درصد دانش آموزان کرمانشاه در شاد نیستند
شنبه 16 اسفند 1399 - 17:29:06
عصر کرد - ایسنا/کرمانشاه مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمانشاه گفت: تنها هفت درصد دانش‌آموزان استان به شبکه آموزش دانش‌آموزان(شاد) متصل نیستند.
مجید یزدان‌پناه امروز(16 اسفند) در نشست مشترک شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با اشاره به تاثیرگذاری بالای برنامه‌های صدا و سیما در دستیابی به اهداف تعلیم و تربیت، گفت: آموزش و پرورش برای موفقیت در اهداف خود به همکاری صدا و سیما نیاز دارد.
یزدان‌پناه اضافه کرد: از آنجایی که علم به تنهایی فساد می آورد و باید در کنار تعلیم، تربیت هم قرار داشته باشد، صدا و سیما می تواند نقش مهمی در دستیابی به اهداف پرورشی دستگاه تعلیم و تربیت داشته باشد.
مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمانشاه با اشاره به همراهی خوب صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با آموزش و پرورش در حوزه تولید محتوا در شرایط کرونایی، گفت: استان کرمانشاه در جریان کرونا جزو معدود استانهای کشور بود که با همکاری صدا و سیما توانست در حوزه تولید محتوا ورود کند. 
وی در ادامه با اشاره به حضور قریب 93 درصدی دانش آموزان استان کرمانشاه در شبکه آموزش دانش آموزان(شاد)، اظهار کرد: هم اکنون از مجموع بیش از 320 هزار دانش آموز استان 303 هزار نفر آنها به صورت روزانه در شاد حضور دارند و تنها نزدیک به هفت درصد دانش آموزان استان متصل به شاد نیستند.
یزدان پناه سپس با اشاره به تلاش‌های خوب صورت گرفته در استان پس از زلزله بزرگ سال 1396 در حوزه ساخت و ساز مدارس آسیب دیده، گفت: در این زلزله 78 مدرسه استان کرمانشاه دچار خسارت شد که امروز آمار مدارس ساخته شده در استان به 300 مدرسه، یعنی چهار برابر مدارس آسیب دیده رسیده است.
وی اضافه کرد: در حالی که هنوز 1300 روز از زلزله نگذشته در استان کرمانشاه 1300 کلاس درس ساخته شده که این یعنی به ازای هر یک روز بیش از یک کلاس درس در استان ساخته شده است.
وی با اشاره به بالا رفتن سرانه فضای آموزشی مدارس استان در پی ساخت و سازهای پس از زلزله، گفت: هم اکنون سرانه فضای آموزشی مدارس شهرستان های سرپلذهاب و قصرشیرین در حال نزدیک شدن به سرانه جهانی است، ضمن اینکه مدارس این مناطق از نظر برخورداری از سرانه فضای آموزشی در کشور رتبه اول را دارند.
وی یادآور شد : در جریان ساخت و سازهای پس از زلزله هفت صدم درصد به فضاهایی آموزشی استان اضافه شده که برای رسیدن به این عدد در شرایط معمول 12 سال زمان نیاز بود.
در حوزه آسیب‌های اجتماعی نگرانی‌های زیادی داریم
سید مجتبی موسوی معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه در حوزه آسیب های اجتماعی نگرانی های زیادی داریم، گفت: امیدواریم با همکاری صدا و سیما بتوانیم مانع از بروز آسیب های اجتماعی در پی دسترسی بیشتر دانش آموزان به فضای مجازی شویم.
وی اضافه کرد: برای توانمند کردن دانش آموزان در برابر آسیب های اجتماعی باید کارگاه‌های مهارت های زندگی را راه انداخته و دانش آموزان را برای مراقبت از خود در برابر آسیب های فضای مجازی توانمند کنیم.
وی خواستار استفاده صدا و سیما از ظرفیت دانش آموزان نخبه و مستعد به ‌ویژه در حوزه های قرآنی شد و گفت: صدا و سیما می تواند با معرفی این چهره های قرآنی نقش مهمی در قرآنی تر کردن فضای جامعه ایفا کند.
تشدید افزایش اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان
ماشالله پروین معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به بالا رفتن میزان چاقی و اضافه وزن در بین دانش‌آموزان به دلیل یکجانشینی‌و خانه نشینی های دوران کرونا، گفت: تا قبل از شیوع کرونا میزان چاقی و اضافه وزن در بین دانش آموزان 21 درصد بود که هم اکنون به 31 درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: تا قبل از کرونا دانش‌آموزان دختر ‌چاق‌تر از پسرها بودند که هم اکنون آمارها می گوید پسرها چاق‌تر از دخترها شده اند.
وی با اشاره با اجرای طرح کنترل وزن و چاقی(کوچ) برای جلوگیری از چاق‌تر شدن دانش‌آموزان در شرایط کرونایی گفت: از صدا و سیما انتظار داریم با توجه به در خانه بودن دانش آموزان خانواده ها را با طرح کوچ آشنا کرده و نگذارند آمار چاقی در بین دانش آموزان بالا برود.
به همراهی صدا و سیما برای هدایت تحصیلی درست دانش‌آموزان نیاز داریم
محمدرضا بسامی معاون آموزش متوسطه اداره کل اموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به ضرورت همراهی صدا و سیما برای دستیابی به اهداف آموزش و پرورش در حوزه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: تا قبل از مدیریت تیم فعلی آموزش و پرورش استان 67 درصد دانش‌آموزان استان در فرآیند هدایت تحصیلی به سمت رشته تجربی گرایش داشتند و همین موضوع جمعیت زیادی از دانش آموزان را پشت سد کنکور نگه می داشت که پیامدهای زیای مثل افسردگی داشت، در حالیکه این میزان با تلاش های صورت گرفته به 42 درصد رسیده و این یعنی از گرایش غیرعلمی و غیراصولی 25 درصد دانش‌ آموزان به سمت رشته های تجربی جلوگیری شده است.
بسامی اضافه کرد: در تلاشیم تا دانش آموزان را به سمت تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای سمت و سو داده و در این راستا هم تاکنون موفق به افزایش گرایش دانش آموزان به رشته های فنی و مهارتی از 26 درصد به 31 درصد شده ایم.
وی در ادامه اشاره ای هم به موفقیت های آموزش و پرورش استان در حوزه کنکور در سنوات اخیر داشت و گفت: در چند سال اخیر صعود چهار پله ای را در کنکور داشته ایم و وضعیت بهتر شده، اما با همکاری صدا و سیما می توانیم در این حوزه موفق‌تر عمل کنیم.
در ادامه معاونین صدا و سیمای کرمانشاه نیز نقطه نظرات خود را در جهت همکاری بیشتر آموزش و پرورش با صدا و سیما برای تحقق اهداف آموزشی و تربیتی مطرح کردند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/191291/تنها-7-درصد-دانش-آموزان-کرمانشاه-در-شاد-نیستند
بستن   چاپ