طرز تهیه شامی کباب اصیل سنندج؛ خوش خوراک و خوشمزه
يکشنبه 17 اسفند 1399 - 05:40:14
|
|
عصر کرد - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، اگه گذرتون به سنندج خورد واحیانا از بعضی خونهها بوی مطبوع و ویژهای از شامی کباب به مشامتون خورد؛ مطمئن باشید خانم خونه داره از این شامی کبابها سرخ میکنه. در این شامی کباب از خمیر نون سنگک استفاده میشه و عطر و طعم ویژهای داره؛ و یک غذای بسیار خوش خوراک برای بچه هاست. مواد لازم گوشت چرخ کرده500 گرم خمیر نان سنگک200 گرم سبزی (جعفری، تره، شوید، پیازچه)130-150 گرم پیاز متوسط1 عدد زردچوبه وفلفل قرمز1-2 قاشق چای خوری نمک2-3 قاشق چای خوری سماق2 قاشق چای خوری بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی؛ از کباب مخصوص خلیج فارس و پتله پلوی سنتی تا سوپ جدید و خوشمزه اتم + تصاویر طرز تهیه پیاز رو با رنده ریز؛ رنده کرده و با گوشت مخلوط میکنیم و در حد یکدست شدن ورز میدیم. مقداری نمک میزنیم و حدود 8 الی 12 ساعت داخل یخچال میگذاریم. خمیر نون سنگک رو به گوشت اضافه میکنیم. ادویهها و مقداری نمک به مواد مزنیم. سبزی هارو خورد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم. همه مواد رو با دست ورز میدیم تا یکدست بشن. با قاشق از مواد برداشته و داخل روغنی که خیلی داغ نباشه با حرارت بسیار ملایم سرخ میکنیم. بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد، برمی گردونیم و روش رو سماق میپاشیم. تا طرف دیگرش سرخ بشه؛ سماق هم به خوردش میره و بسیار لذیذ میشه. عزیزان حتما برای سرخ کردن از حرارت ملایم استفاده کنید که شامی تون مغز پخت بشه. منبع: پاپیون انتهای پیام/
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/191414/طرز-تهیه-شامی-کباب-اصیل-سنندج؛-خوش-خوراک-و-خوشمزه
|