عصر کرد
از کسب مدال‌های قهرمانی تا گلایه‌هایی از دستگاه ورزش کردستان
شنبه 8 خرداد 1400 - 09:11:20
عصر کرد -

عصر کرد


سرویس ورزشی خبرگزاری فارس کردستان؛ آرین صلواتی قهرمان شنای کشور و جز ورزشکارانی است که از کودکی در زمینه رشته ورزشی شنا فعالیت کرده کرده است. 
این قهرمان کشوری و استانی با وجود سن کمی که دارد افتخارات فراوانی کسب کرده و با وجود مشکلات فراوان اما با تمام توان در تلاش است تا بر موفقیت‌ها و پیشرفت‌هایش بیفزاید.
با توجه به موفقیت‌ها و توانایی‌های این قهرمان ورزشی سرویس ورزشی خبرگزاری فارس برآن شد تا علاوه بر انعکاس موفقیت‌های این قهرمان، مشکلات و دغدغه‌های شنای استان و ورزشکاران فعال در این زمینه را جویا شود. 
فارس: خود را به طور کامل معرفی کنید و در مورد افتخارات و مدال‌هایی که داشته‌اید توضیح دهید.
آرین صلواتی متولد 1381 هستم، از سال 1385 در سن 5 سالگی ورزش شنا را شروع کردم و در این مدت در مسابقات قهرمانی کشور و مسابقات کشوری دانش‌آموزان، منطقه‌ای و همچنین مسابقات نجات غریق کشوری مدال‌های متعددی کسب کرده‌ام.
همچنین چهار دوره در اردو‌های تیم‌ ملی نوجوانان و جوانان حضور داشته‌ام و با تیم کیان شنای گلستان مقام سوم تیمی باشگاه‌های کشوری را در لیگ برتر کسب کرده‌ام. 
فارس: برنامه‌تان برای آینده چیست؟
با شیوع کرونا و تعطیلی استخرها به منظور حفظ آمادگی جسمانی، روزانه دوومیدانی و آمادگی جسمانی، بدنسازی، دوچرخه سواری و کراس‌فیت کار می‌کنم.
فارس: وضعیت استان را از لحاظ قهرمان‌پروری در این ورزش چگونه ارزیابی می‌کنید.
متاسفانه چون ورزش شنا مستلزم وجود وسایل، امکانات و استخر، مربی و هزینه هنگفت مالی است شناگران در این زمینه امکان پیشرفت زیادی ندارند. 
فارس: چه مشکلات و موانعی دارید؟
مشکلات زیادی وجود دارد، اداره ورزش و جوانان تا به حال هیچگونه کمکی نکرده و در این سال‌ها تنها آقایان سعید ملک‌الکلامی(رئیس هیت شنای استان)، سیروس محمدی و حشمت‌الله اجاق (سرمربی سابق تیم ملی شنای ایران) حامی و پشتیبان من بوده‌اند. 
متولی ورزش در استان اداره‌‌کل ورزش و جوانان است و این دستگاه در این چند سال که به صورت حرفه‌ای ورزش شنا می‌کنم علاوه بر اینکه هیچ گونه حمایت مادی و معنوی از من نکرده، متاسفانه همیشه با کارشکنی آنها هم مواجه شده‌ام.
اداره‌کل ورزش و جوانان شنا را در این استان به رسمیت نمی‌شناسد دلیل موجه آن در سایر استان‌ها اختصاص استخر به هیات‌های شنا برای تمرین شناگران است اما در این مدت چندین سال گذشته هیچ استخری جهت تمرین به شناگران کردستان اختصاص داده نشده و تمام هزینه‌ها به دوش خانواده‌ام بوده است. 
فارس: چه توصیه‌ای به سایر ورزشکاران و کسانی که می‌خواهند وارد این ورزش شوند. دارید.
با توجه به تجربه‌ای که بنده در این زمینه طی فعالیت چندین ساله‌ام دارم به والدینی که قصد تشویق و سوق دادن فرزندان خود به این رشته‌ ورزشی مهیج و در کلاس جهانی دارند، این نکته را مد نظر داشته باشند که اولا شنا ورزشی‌ است که بازدهی آن زمان‌بر و نیاز به تحمل و فشار تمرینی بالا و ذهنیتی قوی دارد و ثانیا با توجه به هزینه‌های بالا و عدم همکاری و کمک دستگاه ورزش، تمامی هزینه‌ها به عهده‌ والدین است اما با وجود این نکات، شنا ورزشی سالم و مهیج برای علاقه‌مندان به این ورزش است.
فارس: و کلام آخر ...
در پایان می‌خواهم بصورت ویژه‌ از مربی و حامی دلسوز آقای سعید ملک‌الکلامی تشکر کنم که اگرچه استخر استیجاری در اختیار داشت اما برای تمرین‌کردن از من دریغ نکرده اسک و این بزرگترین کمک برای پیشرفتم در این رشته ورزشی بوده است. 
انتهای پیام 2330/80

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/216281/از-کسب-مدال‌های-قهرمانی-تا-گلایه‌هایی-از-دستگاه-ورزش-کردستان
بستن   چاپ