عصر کرد
ایجاد 22هزار شغل توسط صندوق کارآفرینی امید در کرمانشاه طی هشت سال اخیر
سه شنبه 18 خرداد 1400 - 10:36:47
عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه»، نرخ بیکاری استان در سال 98 باید سه درصد، در سال 99، 2.5 درصد و در سال 1400 هم 2.5 درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد. در سال 98 با تحقق سند جامع اشتغال، سه درصد از بیکاری کرمانشاه کاسته شد و نرخ بیکاری آن پس از پنج سال دوباره به 15.
7 کاهش یافت.
سال 99 اما این هدفگذاری محقق نشد و نرخ بیکاری استان کرمانشاه در سال 99 از سوی مرکز آمار ایران، 14.9درصد اعلام شد.
البته به گفته بهزاد باباخانی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه " این استان در سال 99 به دلیل محدودیت‌های کرونایی 27 هزار شغل از دست داد که اگر این شرایط تحمیلی نبود، نرخ بیکاری سال گذشته 2.5 تا سه درصد کاهش پیدا می‌کرد."
با این حال روند حرکتی نمودار بیکاری کرمانشاه طی چهار سال اخیر کاهشی بوده است؛ نرخ بیکاری استان در سال 1395 تا 22.2 درصد هم بالا رفت و 9.6 درصد از میانگین کشوری بیشتر شد در ادامه اما روند کاهشی آغاز شد و در سال 96 به 21.7، 97 به 18.7، 98 به 15.7 و سال 99 هم به 14.9 درصد کاهش یافت.
بخشی از این کاهش نتیجه تسهیلاتی بود که در اختیار کارآفرینان و جوانان بیکاری شهری و روستایی قرار گرفت که قسمتی از آن توسط صندوق کارآفرینی امید پرداخت شد.
پرداخت 524 میلیارد تومان تسهیلات به افراد جویای کار
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه در این باره گفت: صندوق کارآفرینی امید استان در طول هشت سال دولت تدبیر و امید توانسته با حمایت از کسب و کارهای خُرد و کوچک و استفاده از ظرفیت های موجود، زمینه ایجاد اشتغال برای 22 هزار و 410 نفر را در سطح استان فراهم کند که در نوع خود کم سابقه بوده و رضایتمندی حداکثری را در تکریم ارباب رجوع و حوزه اشتغال به دنبال داشته است.
«طاهر عظیمی‌فشی» روز سه‌‍شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این صندوق طی هشت سال در مجموع بیش از 524 میلیارد تومان در بخش های مختلف اقتصادی (صنعت، خدمات، کشاورزی و رفاهی) پرداخت کرده که با توجه به پتانسیل ویژه استان در حوزه کشاورزی، بیشترین میزان پرداخت در بخش های روستایی و کشاورزی صورت گرفته است.

عصر کرد

او توضیح داد که «به دلیل وقوع زلزله سال 96 بخش عمده ای از تسهیلات پرداخت شده در سال 97 از محل اعتبار مختص مناطق زلزله زده برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده، تأمین گردیده است.»
به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه، بیشترین میزان پرداخت تسهیلات با توجه به زلزله، مربوط به سال 1397 است که رضایتمندی بالایی را در سطح استان بوجود آورد.

عصر کرد

عظیمی فشی گفت: صندوق کارآفرینی امید به منظور بهره برداری حداکثری از ظرفیت های مغفول و مزیت های نسبی استان و با حداقل سرمایه گذاری اقدام به تعریف استراتژی های خاص خود کرده که در استان کرمانشاه با احیاء پتانسیل ها و ظرفیت های موجود مبلغ 9 میلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
او افزود: در نتیجه این تسهیلات پرداختی، تعداد 155 نفر اشتغال در طرح های روستای فاقد بیکار و هر روستا یک محصول، ایجاد و تعداد 147 فقره تسهیلات صندوق خرد محلی با چهار هزار و 200 نفر عضو پرداخت شده است.

عصر کرد

استان 2 میلیون نفری کرمانشاه پر از ظرفیت های بزرگ و متعدد اقتصادی و درآمدزایی است؛ از وجود 600 هزار جوان 15 تا 29 ساله و بیش از 900 هزار هکتار زمین آماده کشت با منابع آبی مناسب گرفته تا وجود معادن متعدد و ظرفیت های پرشمار گردشگری و داشتن چهار بازارچه و 2 گمرک رسمی در ‌مرز عراق.
استان کرمانشاه با وسعت حدود 25 هزار کیلومتر مربع، 1.5 درصد از مساحت کل کشور (هفدهمین استان) را به خود اختصاص داده و شامل 14 شهرستان، 35 شهر و 86 دهستان است.
برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها اشتغال زایی رونق تولید جهش تولید کار آفرینی اشتغال زایی کارآفرینی کرمانشاه نرخ بیکاری پروندهٔ خبری 1400؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/218615/ایجاد-22هزار-شغل-توسط-صندوق-کارآفرینی-امید-در-کرمانشاه-طی-هشت-سال-اخیر
بستن   چاپ