عصر کرد
ارتقا جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کردستان بستری برای رشد سلامت جامعه است
پنجشنبه 27 خرداد 1400 - 14:05:52
عصر کرد - سنندج - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ارتقای جایگاه کشوری و جهانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نظام‌های مختلف رده بندی علمی، بستری برای رشد سلامت جامعه است.

افشین ملکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: کسب رتبه‌های برتر علمی و ارتقای جایگاه کشوری و جهانی دانشگاه در نظام های مختلف رده بندی علمی بستری برای رشد سلامت جامعه و حاصل تلاش فرهیختگان و اعضای هیأت علمی در تمام حوزه های دانشگاه است.
وی به مهمترین دستاوردهای دانشگاه در حوزه پژوهشی طی 2 سال گذشته اشاره کرد و افزود: کسب رتبه اول در حوزه پژوهشی در جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی در میان دانشگاه های تیپ سه کشور که نشان از رشد حداکثری دانشگاه در حوزه پژوهش است، از جمله دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنین به کسب رتبه اول کشوری و رتبه 301 تا 350 جهانی در نظام رتبه بندی تایمز در سال 2020 اشاره و اظهار داشت: این دستاورد حاصل تلاش فرهیختگان و اعضای هیأت علمی در تمام حوزه های دانشگاه است.
یادآور شد: کسب رتبه 17 در حوزه پژوهشی توسط دانشگاه علوم پزشکی کردستان در میان کل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دیگر افتخارات و نشانه توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه در حوزه تحقیقات و فناوری است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان، همچنین کسب رتبه اول کشوری و رتبه 45 توسط دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان در میان 551 دانشگاه آسیایی از 30 کشور در رتبه بندی تایمز 2021 را از دیگر دستاوردهای دانشگاه نام‌برد.
ملکی به تصویب قطعی مرکز تحقیقات گوارش و کبد، ارتقای علمی سطح مجلات دانشگاه، عضویت دانشگاه در سامانه تحقیقات و نوآوری اتحادیه اروپا و اخذ مجوز راه اندازی کانون پتنت به عنوان بخش دیگری از دستاوردهای حوزه پژوهشی اشاره کرد و افزود: امید است دستاوردهای دانشگاه در چند سال گذشته در حوزه پژوهشی بتواند بستری برای گسترش فعالیت های تحقیقاتی و آموزشی بین المللی و ارتقای دانشگاه در این حوزه باشد.
وی تاکید کرد: هدف نهایی از هرگونه پژوهش و فناوری در دانشگاه های علوم پزشکی باید ارتقای سلامت جامعه باشد و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این راستا تمام تلاش خود را بکار خواهد بست.
سه هزار و 280 دانشجو در 43 رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
برچسب‌ها
کردستان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه بهداشت و سلامت

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/220785/ارتقا-جایگاه-دانشگاه-علوم-پزشکی-کردستان-بستری-برای-رشد-سلامت-جامعه-است
بستن   چاپ