عصر کرد -
بهمن خدادادیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، از اجرای طرح ویژه نظارت بر نانواییهای شهرستان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: در بررسیهای انجام شده نانواییها به عنوان یکی از کانونهای انتشار ویروس کرونا شناسایی شدهاند به همین منظور در تلاش هستیم با انجام بازدیدها و ارائه آموزشهای لازم، جهت رعایت بیشتر دستورالعملهای بهداشتی در این مکانها فرهنگسازی کنیم.
وی ادامه داد: در این طرح ویژه که با محوریت فرمانداری از روز گذشته در حال انجام است از نانواییها به صورت سرزده در دو نوبت صبح و عصر بازدید میشود.
مسؤول بهداشت محیط کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح رعایت شیوهنامههای بهداشتی در خارج و داخل نانوایی، وزن نان، آرد مصرفی، کیفیت نان و میزان نمک با حضور نمایندگانی از فرمانداری، ادارههای استاندارد، بهداشت، غله، اصناف و نیروی انتظامی بررسی میشود.
وی یادآور شد: پنج تیم کارشناسی ویژه برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده و کار خوبی که در طرح مذکور انجام میشود این است که در همان محل، تخلف تعیین تکلیف و در مورد آن تصمیمگیری میشود.
خدادایان رعایت شیوهنامههای بهداشتی در بیرون از نانواییها زیر 40 درصد و در داخل نانواییها را حدود 65 تا 70 درصد اعلام کرد و گفت: در هر ماه 40 تا 50 نمونه از نانواییهای شهر کرمانشاه از نظر میکروبی و شیمیایی گرفته میشود و برای متخلفانی که از جوششیرین یا بلانکیت (جوهر قند) استفاده میکنند مجازاتهای سنگینی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/پ
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/242491/هشدار-به-استفاده-از-جوهر-قند-و-جوش-شیرین-در-تولید-نان--خاطیان-مجازات-میشوند