جمعه ۵ تير ۱۴۰۵
ورزشی

باورنکردنی؛ ۱۰ تغییر نروژ برای تقابل با فرانسه!

باورنکردنی؛ ۱۰ تغییر نروژ برای تقابل با فرانسه!
عصر کرد - ورزش ۳ /رسانه‌های نروژی مدعی شدند تیم ملی این کشور امشب با ۱۰ تغییر نسبت به دو بازی اول به مصاف فرانسه می‌رود. تیم ملی نروژ امشب در آخرین دیدار مرحله گروهی جام ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /رسانه‌های نروژی مدعی شدند تیم ملی این کشور امشب با 10 تغییر نسبت به دو بازی اول به مصاف فرانسه می‌رود.
تیم ملی نروژ امشب در آخرین دیدار مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ با ترکیبی کاملاً متفاوت مقابل فرانسه قرار می‌گیرد. رسانه‌های نروژی زودتر از اعلام ترکیب رسمی از این تصمیم کادر فنی اطلاع دادند. این تصمیم عملاً نشان می‌دهد شاگردان استوله سولباکن اهمیت چندانی برای این مسابقه قائل نیستند و قصد دارند با استراحت دادن به ستاره‌هایشان، خود را برای ادامه رقابت‌ها آماده کنند.
نشانه‌های این تصمیم از چند روز قبل آشکار شده بود؛ زمانی که ارلینگ هالند پس از پیروزی ۳ بر ۲ تیمش مقابل سنگال، با صراحت گفت: "راستش حالا دیگر زیاد به آن بازی اهمیت نمی‌دهم. احتمالاً فرانسه ما را شکست می‌دهد و فکر می‌کنم آنها قهرمان این تورنمنت هم خواهند شد."
سایت نروژی VG خبر داده که استوله سولباکن برای دیدار مقابل فرانسه دست‌کم ۱۰ تغییر در ترکیب اصلی تیمش ایجاد خواهد کرد؛ تغییری گسترده که تقریباً تمام مهره‌های کلیدی نروژ را از ترکیب خارج می‌کند.

عصر کرد

بر اساس این گزارش، ارلینگ هالند روی نیمکت خواهد نشست و مارتین اودگارد و الکساندر سورلوث هم از ابتدا به میدان نخواهند رفت. حتی اوریان نیلاند، دروازه‌بان اصلی نروژ، جای خود را به اگیل سلویک خواهد داد.
تنها بازیکنی که احتمالاً برای سومین بازی متوالی در ترکیب اصلی باقی می‌ماند، فردریک آورسنس است؛ هافبکی که در دو مسابقه اول هم از ابتدا برای نروژ به میدان رفته بود.
این تصمیم نروژ می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای فرانسه باشد تا مرحله گروهی را با سه پیروزی از سه مسابقه به پایان برساند و هر 9 امتیاز را به دست بیاورد. فرانسه به این ترتیب می‌تواند از نظر روحی-روانی رقبای گردن‌کلفت خود در ادامه رقابت‌ها را بترساند. اگر آبی‌ها موفق به شکست نروژ شوند، برای نخستین بار در دوران هدایت دیدیه دشان، مرحله گروهی جام جهانی را با عملکردی کاملاً بی‌نقص یعنی با دشت کردن همه امتیازهای ممکن پشت سر خواهند گذاشت.
البته دشان در این مسابقه کنار زمین حضور نخواهد داشت. سرمربی تیم ملی فرانسه در روزهای گذشته به کشورش بازگشت تا در مراسم خاکسپاری مادرش که به‌تازگی درگذشته است، شرکت کند. 


نظرات شما