دوشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

دستگیری سرشبکه اختلاس ۱۲۰۰ میلیارد تومانی در سقز

دستگیری سرشبکه اختلاس ۱۲۰۰ میلیارد تومانی در سقز
عصر کرد - فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان سقز از دستگیری یکی از اعضای اصلی و سرشبکه یک پرونده بزرگ اختلاس و کلاهبرداری مالی به ارزش تقریبی بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / فرمانده انتظامی شهرستان سقز از دستگیری یکی از اعضای اصلی و سرشبکه یک پرونده بزرگ اختلاس و کلاهبرداری مالی به ارزش تقریبی بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
سرهنگ پیروزی فرمانده انتظامی شهرستان سقز از دستگیری و متلاشی‌شدن باند کلاهبرداری و اختلاس در سقز خبر داد گفت: متهم اصلی این پرونده با راه‌اندازی یک شرکت صرافی به‌صورت سوری و غیرواقعی، اقدام به جلب‌اعتماد شهروندان و جذب سرمایه برای اجرای پروژه‌های مختلف کرده بود که پس از انجام بررسی‌های تخصصی و تکمیل تحقیقات، شناسایی، دستگیر و با دستور مقام قضایی روانه زندان شد.
وی در ادامه عنوان کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد این شرکت توسط دو برادر تأسیس و اداره می‌شد و فعالیت آن صرفاً ظاهری بوده است. متهمان با وعده سرمایه‌گذاری در طرح‌های مختلف، مبالغ قابل‌توجهی از شهروندان دریافت کرده اما پس از مدتی از انجام تعهدات خودداری کرده و پاسخگوی سرمایه‌گذاران نبودند.
این مقام انتظامی با اشاره به روند رسیدگی قضایی این پرونده گفت: تاکنون بیش از ۳۰ نفر به‌عنوان شاکی خصوصی در این پرونده ثبت شکایت کرده‌اند و تحقیقات برای شناسایی سایر ابعاد پرونده و افراد مرتبط همچنان ادامه دارد.
وی از شهروندانی که به هر نحو در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده و متضرر شده‌اند خواست دراسرع‌وقت با دردست‌داشتن مدارک و مستندات لازم به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنند تا روند رسیدگی با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.
فرمانده انتظامی سقز تأکید کرد: پلیس با هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی، شرکت‌های صوری و جرائم کلان مالی با قاطعیت برخورد کرده و اجازه نخواهد داد سودجویان امنیت اقتصادی و اعتماد عمومی شهروندان را خدشه‌دار کنند.


نظرات شما