عصر کرد

آخرين مطالب

/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی/

فعالیت در عرصه‌ اشتغال و کارآفرینی نیازمند روحیه جهادی است علمي

فعالیت در عرصه‌ اشتغال و کارآفرینی نیازمند روحیه جهادی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/کردستان نماینده مردم بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه فعالیت در عرصه‌ اشتغال و کارآفرینی، نیازمند روحیه و فرهنگ جهادی است، گفت: جهاددانشگاهی با بهره‌گیری از توان فنی و تخصصی واحدهای فناور و سازمان‌دهی آن‌ها در جهت رفع نیازهای کشور، همواره به امر خدمت‌رسانی از طریق ارایه‌ خدمات و عرضه‌ محصولات و فناوری‌های خود، پرداخته و یاری‌گر مردم بوده است.

بهزاد رحیمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: جهاددانشگاهی نهادی انقلابی با هویت اسلامی، بر خوردار از منابع انسانی متعهد و کارآمد، الهام بخش و موثر در کشور، پیشگام در توسعه علم، فناوری و فرهنگ با تعامل سازنده در عرصه ملی و بین المللی است.
وی افزود: یکی از اهداف جهاددانشگاهی، گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه تتبع و استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی برای رفع نیازهای کشور از جمله بیکاری جوانان تحصیلکرده است، که در این راستا، جهاددانشگاهی برای رفع این نیاز کشور، مشارکت در ایجاد زمینه های مناسب برای اشتغال بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهی و حمایت، تشویق و جذب دانشجویان و پژوهشگران جوان و مستعد، برنامه ریزی و ایجاد شرایط و امکانات لازم به منظور فراهم آوردن زمینه فعالیت های علمی و پژوهشی آنان بر مبنای شناخت مشکلات واقعی و نیازهای تخصصی جامعه اقدامات موثری انجام داده است.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، بیان کرد: در پی فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در سال 1359 مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی، به منظور تحقق بخشیدن به اهداف انقلاب فرهنگی، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و برخاسته از انقلاب فرهنگی تاسیس شد.
وی یکی دیگر از اهداف والای جهاددانشگاهی را توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان ذکر کرد و ادامه داد: وظیفه اساسی جهاددانشگاهی در این برهه زمانی برای تاثیر فرهنگ و مدیریت جهادی برای گذر از موانع، تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی، برنامه ریزی فرهنگی، تربیتی، ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان به ویژه دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویان به منظور مقابله با غرب زدگی و انحرافات در چارچوب سیاست های فرهنگی کشور است.
رحیمی تصریح کرد: اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور در شرایط کنونی فشارهای خباثت آمیز قدرت های جهانی و در شرایط دیگر، قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد که در اینجا سرمایه جهاددانشگاهی می تواند منابع انسانی متعهد و کارآمد باشد که مومن، انقلابی، متخصص، خلاق، پرتلاش، خودباور، مسئولیت‌پذیر، دارای روحیه کار جمعی و ملتزم به فرهنگ جهادی است.
وی بیان کرد: پس از تبدیل ستاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی و تغییر اساسنامه این نهاد با حذف وظیفه مشارکت در مدیریت اداره دانشگاه ها و تاکید بر انجام فعالیت های فرهنگی و تحقیقاتی به منظور اسلامی شدن دانشگاه ها، بار دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنایت به شرایط جدید، جهاددانشگاهی را به عنوان پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی، خدماتی کشور معرفی کرد؛ نقش جهاددانشگاهی در دستیابی به دانش های پیشرفته برگرفته از، الهام بخش در نو اندیشی و پویایی علمی و فرهنگی در جهت نیل به خودباوری، خوداتکائی و تقویت هویت و مؤثر در تشخیص چالش‌ها، مسائل و نیازهای علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور، ارائه راه حل های هوشمندانه و تأثیرگذار در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری کشور است.
به گفته این نماینده مجلس، توسعه اقتصاد دانش بنیان در غیاب یک اکوسیستم نوآوری که بستر رشد و توسعه کسب و کارهای فناورانه و دانشی را مهیا می سازد، غیرممکن به نظر می رسد؛ در طول سال های اخیر تلاش بر این است که، فرهنگسازی و تقویت زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانش بنیان در کشور متمرکز ساخته شود، دانشگاه ها یکی از بازیگران اصلی اکوسیستم نوآوری به شمار می روند که فعالیت آن ها نقش اساسی در عملکرد کلان نظام نوآوری کشور دارد.
وی افزود: از این رو باید با استفاده از همه ابزارهای سیاستی ممکن تلاش کرد تا دانشگاه ها بتوانند نقش بایسته خود در نظام نوآوری و فناوری کشور به خوبی ایفا کنند، از جمله نهادهایی که اخیرا توانسته است گام های ارزنده ای در این راستا بردارد، جهاددانشگاهی است، از این رو ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان به منظور کمک به اشاعه تجارب در زمینه تجاری سازی دستاوردهای دانشی و فناورانه دانشجویان و شکل گیری کسب و کارهای دانش بنیان پایدار و توانمند، اقدام به مستندسازی راهبردها و اقدامات دانشگاه و بررسی آثار و پیامدهای آن ها کرده است.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس خاطرنشان کرد: شاید بتوان گفت جهاددانشگاهی در تاسیس مراکز رشد کشور و پارک‌های علم و فناوری پیشگام بوده است و درنتیجه به‌دلیل قرارگرفتن در چنین موقعیتی توانسته از بسیاری کسب‌وکارهای نوپا، حمایت‌های مادی، معنوی و علمی داشته باشد و بستر شکل‌گیری استارت‌آپ‌های موفقی را فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه فعالیت در عرصه‌ اشتغال و کارآفرینی، نیازمند روحیه و فرهنگ جهادی است، یادآور شد: جهاددانشگاهی در مواقع بحران‌های ملی و منطقه‌ای، هم‌چون سیل، زلزله و کرونا با بهره‌گیری از توان فنی و تخصصی واحدهای فناور و شرکت‌های جهاددانشگاهی و سازمان‌دهی آن‌ها در جهت رفع نیازهای کشور، همواره به امر خدمت‌رسانی از طریق ارایه‌ خدمات و عرضه‌ی محصولات و فناوری‌های خود، پرداخته و یاری‌گر هم‌وطنان بوده است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/230774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان

عشق زندگی می بخشد

نمایش درخشان دو دروازه‌بان پیکان مقابل مس

ادامه حیات، دغدغه دولت برای واگذاری سرخابی‌ها

مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کدام منبع برای دو تیم خرج می‌کنند؟

عملکرد پرسپولیس در مرحله 1/8 نهایی جام حذفی

آمار جالب سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی

خط و نشان بازیکن سرشناس ملاثانی برای سپاهان

خیز آنچلوتی برای تاریخ‌سازی در باشگاه رئال

پایان کار طراح افسانه‌ای فرمول یک در ردبول

بازگشت روماریو ستاره سابق برزیل پس از 16سال

قهرمان روس جهان و المپیک پیگیر وضعیت گرایی

خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت

سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز

گازرسانی به 100 واحد صنعتی در کردستان

اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال

رقابت بیش از 500 داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری در کیش

پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان ایلام در سطح ملی

شهدا سرمایه اصلی نظام هستند

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

داستانک/ انسان های بازنده

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش

دردسر توخل؛ غیبت دوباره دو ستاره بایرن مونیخ

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»

صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان

طلای ووشوکاران مازندرانی در پیکار‌های انتخابی جام جهانی

تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان

اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد

امسال هم صعود بازی دراز از راه رسید/ آمادگی دستگاه های اجرایی برای این صعود باشکوه

آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز

استفاده 78 درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه

1 مصدوم به علت سقوط از ارتفاع در روستای شبانکاره منطقه روانسر

برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه

اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن

طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود

دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»

اعزام 2 کاروان 85 نفره از کرمانشاه به حج عمره

پنج هزار و 780 خانوار تحت پوشش بهزیستی