عصر کرد

آخرين مطالب

یک ارتش پنهان از سلول‌های قاتل آنفلوانزا در ریه کشف شد علمي

یک ارتش پنهان از سلول‌های قاتل آنفلوانزا در ریه کشف شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - گروهی از پژوهشگران «دانشگاه کالیفرنیا ریورساید» در پژوهش جدید خود، گروهی از سلول‌های ویروس‌خوار را در ریه کشف کرده‌اند که می‌توانند با آنفلوانزا مبارزه کنند.

دانشمندان مدت‌هاست که کیسه پر از مایع اطراف ریه‌های ما را صرفا به‌ عنوان یک مانع برای آسیب‌های بیرونی تصور کرده‌اند اما یک پژوهش جدید نشان می‌دهد این کیسه، سلول‌های ویروس‌خوار قوی را نیز در خود جای داده است که هنگام بروز عفونت ناشی از آنفلوانزا، به درون ریه‌ها می‌روند.
به نقل از ساینمگ، این سلول‌ها را نباید با فاژهایی که باکتری‌ها را آلوده می‌کنند، اشتباه گرفت. این سلول‌ها که ماکروفاژ نام دارند، سلول‌های ایمنی تولیدشده در بدن هستند.
«ژولیت موریسون»(Juliet Morrison) ویروس‌شناس «دانشگاه کالیفرنیا ریورساید»(UC Riverside) و سرپرست این پژوهش گفت: ماکروفاژها باکتری‌ها، ویروس‌ها، سلول‌های سرطانی و سلول‌های در حال مرگ را می‌بلعند. آنها هر چیزی را که بیگانه به نظر می‌رسد، می‌گیرند و نابود می‌کنند. ما از یافتن آنها در ریه‌ها شگفت‌زده شدیم زیرا هیچ کس پیشتر چنین چیزی را ندیده بود.
در این پژوهش توضیح داده شده است که ماکروفاژها چگونه در طول ابتلا به آنفلوانزا، حفره بیرونی را ترک می‌کنند و به ریه‌ها وارد می‌شوند. آنها در آنجا التهاب را کاهش می‌دهند و سطح بیماری را پایین می‌آورند. موریسون گفت: این پژوهش نشان می‌دهد که فقط آنچه در ریه رخ می‌دهد مهم نیست، بلکه رخدادهای بیرون از ریه نیز مهم هستند. سلول‌هایی که به طور معمول به ریه متصل نیستند، می‌توانند تأثیرات مهمی را بر بیماری و سلامتی ریه داشته باشند.
وی افزود: از آنجا که این ساختار حاوی مایع است، از فروپاشی ریه‌ها جلوگیری می‌کند. با وجود این، پژوهشگران زیاد در مورد این موضوع فکر نکرده‌اند که شاید یک اندام کامل را در خود جای داده باشد. پژوهش ما ممکن است این تصور را تغییر دهد.
پژوهشگران در ابتدا به دنبال پاسخ دادن به یک پرسش کلی‌تر بودند. پرسش این بود که کدام نوع از سلول‌ها هنگام ابتلا به آنفلوانزا، در ریه حاضر هستند. آنها داده‌های موجود در مورد ژن‌های مرتبط با ریه را از پژوهش روی موش‌هایی به دست آوردند که یا بر اثر آنفلوانزا از دنیا رفتند یا زنده ماندند. سپس، آنها داده‌ها را با استفاده از یک الگوریتم استخراج کردند تا به پیش‌بینی انواع سلول‌هایی بپردازند که طی ابتلا به آنفلوانزا در ریه‌ها تغییر می‌کنند. موریسون گفت: ما داده‌ها را تحلیل کردیم تا مشخص کنیم که کدام سلول‌های ایمنی در بافت‌های ریه وجود دارند. آنجا بود که من دریافتم شاید یک منبع بیرونی ناشناخته از سلول‌ها را در ریه داشته باشیم.
سپس پژوهشگران با استفاده از یک روش مبتنی بر لیزر، ماکروفاژهایی را که وارد ریه‌های موش می‌شدند، ردیابی کردند و دریافتند که اگر این سلول‌ها را بیرون بیاورند، چه اتفاقی رخ می‌دهد. موریسون ادامه داد: وقتی آنها را از ریه موش بیرون می‌آورید، پیشروی بیماری و افزایش یافتن التهاب ریه را می‌بینید.
موریسون امیدوار است که این پژوهش، دانشمندان دیگر را به ارزیابی مجدد مجموعه داده‌های حاصل از پژوهش‌های قدیمی‌تر تشویق کند. وی افزود: روش ما این بود که استفاده جدیدی را از اطلاعات موجود داشته باشیم و نهایتا توانستیم چیز جدیدی را ببینیم.
این گروه پژوهشی امیدوارند در پژوهش‌های آینده خود بفهمند که کدام پروتئین به ماکروفاژها می‌گوید به درون ریه‌ها حرکت کنند. هنگامی که سیگنال‌های پروتئینی شناسایی شوند، ممکن است بتوان داروهایی را کشف کرد که تعداد ماکروفاژها یا فعالیت آنها را افزایش می‌ دهند.
راهبرد تقویت سیستم دفاعی انسان در برابر عفونت به جای توسعه یک داروی ضد ‌ویروسی دیگر می‌تواند درمانی را برای آنفلوانزا ارائه دهد که برای مدت طولانی‌تری موثر باشد. موریسون به درمان میزبان علاقه‌مند شده زیرا مقاومت آنتی‌بیوتیکی و ضد ویروسی به داروها، یک مشکل روبه‌رشد است.
این مشکل زمانی رخ می‌دهد که میکروب‌هایی مانند باکتری‌ها و قارچ‌ها، توانایی شکست دادن داروهایی را به دست می‌آورند که برای از بین بردن آنها طراحی شده‌اند. استفاده نادرست و مصرف بیش از اندازه داروها، این مشکل را تسریع می‌کند. براساس گزارش «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا»(CDC)، سالانه بیش از 2.8 میلیون عفونت مقاوم به دارو در این کشور پیش می‌آید و در نتیجه آن، بیش از 35 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.
موریسون گفت: اگر بتوانیم آنچه عفونت را در ما برطرف می‌کند تقویت کنیم، احتمالا نتیجه بهتری را خواهیم داشت و کمتر احتمال مقاومت را در برابر دارو داریم. سیستم ایمنی بسیار پیچیده است اما بهترین کار ما در بلندمدت این است که به جای تعقیب ویروس‌های فراری از درمان، با آنچه داریم کار کنیم.
این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/796377/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تازه‌های کتاب برای بچه‌ها

این بزرگترین اشتباه تاریخ مربیگری توخل بود

کری دورتموند برای رئال مادرید

وضعیت عجیب استقلال برای تمدید قرارداد بازیکنان

نامزدهای نهایی بهترین مربی فصل لیگ برتر

انتقال شوکه‌کننده و بزرگ در انتظار فوتبال دنیا

سه مسابقه تکلیف سقوط کننده‌ها را روشن می‌کند!

وکیل پرسپولیس: مسئولیت سپاهان در ماجرای پیرمرد تماشاگر چه شد؟

رویا جعفری: توزیع قایق‌های فدراسیون ناعادلانه بود

استوری ویژه عالیشاه و بیرانوند برای یکدیگر

بلینگام در مرز گریه؛ فکر می‌کنید رئال را دفن کرده‌اید

ببینید | تصادف شدید در پی لایی‌کشی خودروی دولتی در اتوبان نیایش تهران؛ فرار از صحنه تصادف!

وجود 615 باشگاه ورزشی در کردستان

مولدسازی اموال دولت فرصت خوبی برای تقویت زیرساخت‌ها است

لزوم ورود بخش خصوصی به حمایت از ورزش کردستان

انقلاب اسلامی ایران مظهر ایمان، هجرت و جهاد است

مراسم صعود به ارتفاعات بازی‌دراز در امنیت کامل برگزار شد

کردستان به‌عنوان مرکز شوافع بین‌المللی معرفی می‌شود

تدارک نمایشگاه کتاب در روز دوم

واکنش جالب زیدان به گل دوم خوسلو

قاتل اشتوتگارتی رئال، نسخه آلمان را پیچید!

پیروزی کشتی‌گیر ایرانی در استانبول

نبرد سوارز با مسی برای کفش طلا جدی می‌شود؟

وقت تلف کردن وینیسیوس در بازی دیشب مقابل بایرن مونیخ

عصبانیت توخل از عملکرد کیمیش در دیدار مقابل رئال مادرید

مهاجم استقلالی در کنار زکی‌پور

بی‌توجهی پیکان به جنگ استقلال و پرسپولیس

واکنش آلفونسو دیویس به احتمال حضورش در رئال مادرید

رونمایی از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس

« این صحنه خانه ماست»

46 کاروان از کردستان به عتبات عالیات اعزام شد

برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان

درگذشت یکی از مدیران و فعالان عرصه فرهنگ و هنر گیلان

کردستان به عنوان مرکز شوافع جهان اسلام معرفی می‌شود

ماموریت بازرسان املاک برای شناسایی خانه‌های خالی در کرمانشاه

1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

تاثیر هوش مصنوعی در روایت یک رستاخیز

فرلان مندی: این کامبک هم خوب بود اما نه در حد بازی سیتی!

سرنوشت بازیکنان دورتموند پس از فینال 2012

چرا گل دلیخت با VAR بازبینی نشد؟

مراسم برترین‌های فوتبال تهران برگزار می‌شود

آغاز بلیت‌ فروشی دیدار تراکتور و گل‌گهر

گل‌های برتر بوندسلیگای آلمان در ماه آوریل

مدیر بایرن: هدف ما فینال مونیخ است!

فوتبال ایران در انتظار سورپرایز بزرگ عنایتی

انتقاد تند حنیف از داماد افشاریان

آماری دردناک برای غول‌های بوندسلیگا

نایب قهرمانی از تراکتور گرفته شد

1145 زائر حج تمتع از کردستان به سرزمین وحی مشرف می‌شوند

615 ورزشگاه ورزشی در کردستان ثبت شد