عصر کرد

آخرين مطالب

یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی اجتماعی

  بزرگنمايي:

عصر کرد - رویداد بین‌المللی اینوتکس هر ساله در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه (در کنار رویدادهایی از این دست) می‌تواند نقش مهمی در شکل‌دهی آینده ایران به ‌عنوان یک قطب علمی جهانی ایفا کند. اهمیت این رویداد از جنبه‌های مختلف قابل بررسی است زیرا فرصتی دست می‌دهد تا محققان، کارآفرینان و نوآوران برای تبادل ایده‌ها گرد هم ‌آیند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اینوتکس به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ فناوری کشور، صرفاً نمایش آخرین پیشرفت‌های فناوری داخلی نیست. این رویداد با مجموعه‌ای از کارگاه‌ها، سمینارها و پانل‌ها، بر انتقال دانش و ارتقای مهارت‌های جامعه علمی ایران اثرگذار است و تعاملات کارشناسان داخلی و بین‌المللی به واسطه آن تسهیل می‌شود. از سوی دیگر این نمایشگاه نه تنها تعهد ایران را به نوآوری علمی به نمایش می‌گذارد، بلکه می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور ایفا کند. ازاین‌رو باید اینوتکس را یک عامل راهبردی برای تحقق جاه‌طلبی‌هایِ به‌حقِ علمی کشور تلقی کرد.
اهمیت علمی اینوتکس برای ایران
اینوتکس در حال با حضور صدها شرکت دانش‌بنیان و برگزاری ده‌ها رویداد جانبی در حال برگزاری است. این نمایشگاه نه تنها آخرین پیشرفت‌های فناوری را به نمایش می‌گذارد، بلکه در ذات خود به عنوان یک کاتالیزور برای رشد جامعه علمی ایران عمل می‌کند و به تقویت پژوهش، همکاری و فرصت‌های آموزشی در قلمرو علم منتهی می‌شود.
اینوتکس می‌تواند در پیشبرد تحقیق و توسعه داخل کشور نقش‌آفرین باشد زیرا با فراهم کردن بستری برای نمایش دستاوردهای علمی و فنی، دانشمندان و محققان داخلی را تشویق می‌کند تا مرزهای آنچه را که از نظر علمی امکان‌پذیر است به جلو سوق دهند. از سوی دیگر پژوهشگران با حضور در این نمایشگاه می‌توانند آخرین دستاوردها در زمینه‌هایی مانند نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و.... را که برای پیشرفت علمی هر کشوری بسیار مهم هستند دنبال کنند و با مدل‌های نظری مرتبط آشنا شوند.

عصر کرد

این رویداد سالانه ضمناً فناوران را قادر می‌سازد تا دستاورد خود را به مخاطبان گسترده‌تری از جمله همکاران بین المللی به نمایش بگذارند. قرار گرفتن در معرض دید جهانیان امکان بازخورد گرفتن (برای بهبود نوآوری‌ها) و تعاملات بین المللی مقدور می‌سازد.
آموزش و توسعه مهارت‌ها
مؤلفه آموزشی اینوتکس به همان اندازه جنبه نمایشگاهی آن قابل توجه است. این رویداد از طریق برنامه جامع کارگاه‌ها و سمینارها، نقش مهمی در آموزش علاقه‌مندان و جامعه علمی ایران ایفا می‌کند. موضوعات نشست‌ها اغلب شامل آخرین یافته‌های تحقیقاتی، فناوری‌های نوظهور و تکنیک‌های جدید در تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی است.
این جلسات آموزشی به پر کردن شکاف بین دانش نظری و کاربردی کمک می‌کند و برای دانشجویان و متخصصان جوانی که به دنبال ورود به حوزه‌های تحقیقاتی هستند سودمند است. کارشناسان تجربیات عملی خود را آموزش می‌دهند. محتوایی که در اینوتکس رد و بدل می‌شود عموماً به راحتی در محیط‌های آموزشی سنتی در دسترس نیست، در نتیجه کیفیت کلی آموزش علمی در ایران نیز افزایش پیدا می‌کند.
افزایش همکاری بین دانشمندان
یکی از کمک‌های اینوتکس به سپهر علمی در ایران، گرد هم آوردنِ مغزهای متفکر رشته‌های مختلف علمی است. در کارگاه‌ها، سمینارها و میزگردهای این رویداد افراد شاخص و کارشناسان داخلی و بین‌المللی حضور دارند که فرصت خوبی را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند تا مستقیماً با همکاران خود در زمینه‌های علمی ارتباط بگیرند.
چنین تعاملاتی برای تبادل ایده‌ها کلیدی است و می‌تواند منجر به پروژه‌های تحقیقاتی پیشگامانه شود. برای مثال سمیناری راجع به فناوری‌های تجدیدپذیر می‌تواند محققان انرژی خورشیدی را با کارشناسان دیگر مرتبط کند و منجر به همکاری‌هایی شود که بهره‌وری این فناوری را متناسب با شرایط آب‌وهوایی کشور افزایش دهد.

عصر کرد

نمایش نوآوری‌های داخلی
اینوتکس همچنین به عنوان کانونی برای نمایش استعدادها و نوآوری‌های علمی کشور به جهانیان عمل می‌کند. این رویداد با منعکس کردن فناوری‌ها و تحقیقات داخلی، به بهبود دیدگاه بین‌المللی نسبت توانمندی‌های علمی ایران می‌تواند کمک کند. این امر نه تنها برای جذب علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاری جهانی ضروری است، بلکه به ایجاد غرور ملی و انگیزه در میان دانشمندان جوان کشور کمک می‌کند.
دستاوردهای به نمایش درآمده در اینوتکس می‌تواند به راه‌حل‌های عملی برای رسیدگی به چالش‌های ملی و منطقه‌ای، مانند کمبود آب و بهره‌وری انرژی منجر شود. این راهکارها نه تنها به پاسخ‌دهی علمی به نیازهای بومی می‌انجامد، بلکه سهم ایران را در بحث‌های فناورانه جهانی مسجل می‌کند.
حمایت از فرهنگ علم و نوآوری
اینوتکس می‌تواند فرهنگ علم و نوآوری را در ایران بپروراند و روحیه تحقیق و حل مسئله را در بین محققان و عموم مردم شدت بخشد. رویدادهایی از این دست از چهره خشک علم آشنا‌زدایی می‌کنند و آن را برای جوانان جذاب جلوه می‌دهد. همچنین به پرورش نسل بعدی دانشمندان ایرانی کمک می‌کنند.
در مجموع این رویداد یک کاتالیزور برای پیشرفت علمی در ایران است که تحقیق و توسعه را شتاب می‌دهد، همکاری‌ها را می‌افزاید، آموزش را تقویت می‌کند، مهارت‌ها را بهبود می‌بخشد، نوآوری‌های ایرانی را به نمایش می‌گذارد و در نهایت از فرهنگ پویای علم و نوآوری حمایت می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/828509/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عشق آتش به سینه داشتن است!

اوج تنش در هنگ‌کنگ پیش از دیدار با ایران

ترکیب فجر برای بازگشت به لیگ برتر

ترکیب چادرملو برای گرفتن رتبه دومی فجر

رومانو انتقال بزرگ فوتبال ایران را تایید کرد

رئال با 25 ستاره به لندن پرواز کرد

خط خوردن دوباره قهرمان اروپا از فهرست الجزایر

یک پرسپولیسی در مسیر قهرمانی استقلال!

جزئیات تمدید قرارداد دروازه‌بان ملی‌پوش با تیم الوندی

وضعیت کاپیتان اینتر در هاله‌ای از ابهام

شکست تیم ملی بانوان برابر بلاروس

1200 اصله درخت زیتون در سرپل‌ذهاب خاکستر شد

10 نفر از زندانیان مرکز کردستان از زندان آزاد شدند

آغاز عملیات اجرایی چندین پروژه عمرانی و خدماتی در شهر حسین‌آباد

عملیات وعده صادق سیلی سنگینی به نظام سلطه بود

صیادان غیرقانونی در دام یگان حفاظت محیط زیست افتادند

عرضه تولیدات بومی کرمانشاه در مسیر پیاده‌روی اربعین

تقویت و رونق صادرات در دستورکار استانداری کرمانشاه قرار دارد

همایش ملی پیشران‌های سرکش اجتماعی در کرمانشاه

مادر شهیدان «براتعلی و کتابعلی قاسمی» آسمانی شد

داستانک/قضاوت دیگران

شیشه‌ عمر قعرنشینان در دست شجاعی و هوادار!

سوپرگل زلاتان در 20 سال پیش

گزارش خبرنگار آخرین‌خبر از وضعیت هفته های پایانی لیگ آزادگان

اختصاصی از ورزشگاه شهید نصیری یزد؛ دیدار چادرملو اردکان با فجر سپاسی شیراز

استقبال تماشاگران یزد از دیدار حساس چادرملو و فجرسپاسی

آرتتا: موتا با انتخاب یووه شخصیت‌اش را نشان داد

مربی اسپانیایی دستیار جدید مرتضایی در افغانستان

چشمک سرمربی محبوب والیبال ایران به المپیک

«مجید متولی» تهیه‌کننده سینمای: خانه سینما و وزارت فرهنگ دستورالعملی برای حفظ ایمنی تدوین کنند/ بی‌تجربگی و کاهش زمان تولید عامل حوادث ناگوار است

«مجید متولی» تهیه‌کننده سینما: خانه سینما و وزارت فرهنگ دستورالعملی برای حفظ ایمنی تدوین کنند/ بی‌تجربگی و کاهش زمان تولید عامل حوادث ناگوار است

صدور موافقت اصولی با 3 طرح گردشگری به ارزش ١٢٨ میلیارد تومان در کردستان

استقلال و پرسپولیس واگذار شدند تا دغدغه‌ای 20 ساله تمام شود!

صالحی‌امیری: ورزش در تمامی ابعاد یک جامعه نقش دارد؛ به دیپلماسی نیاز داریم

نماینده مجلس: امسال اقتصاد ایران در وضعیت سخت قرار می‌گیرد

عاشق و بیمار کیستی؟

رودریگو: اولین‌بار که زیدان را دیدم از ترس می‌لرزیدم!

روز سرنوشت ساز ستاره‌های ایرانی در پلی‌اف لالیگا

پرتغال زودتر از تمام اروپا برای یورو استارت زد

دیبالا: از دست دادن کوپا آمه‌ریکا ضربه سختی بود

پیامک ویژه به دست استقلالی‌ها می‌رسد

گرد و غبار مهمان ناخوانده کرمانشاهیان

انتصاب اعضای ستاد انتخابات ریاست جمهوری در کرمانشاه

شاعرانه/شتاب کردم که آفتاب بیاید

نایب رئیس دورتموند؛ به بلینگام گفتم به رئال برو

فولاد برای بقا به درخشش این ستاره نیاز دارد

توصیه اسطوره به وینیسیوس؛ خودت را اصلاح کن!

تیم ملی زنان با یک سوپرایز ویژه مقابل بلاروس

ثابت‌ایمانی: پیکان باید در رتبه تک‌رقمی قرار می‌گرفت

به وینی و جود گفتم در فینال چمپیونزلیگ شما را می‌بینم