سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

سرمربی ایتالیا تایید کرد: دوناروما با سیتی بست!

سرمربی ایتالیا تایید کرد: دوناروما با سیتی بست!
عصر کرد - ورزش ۳ /جنارو گتوزو در اولین نشست خبری به عنوان سرمربی ایتالیا درباره بازیکنان این تیم صحبت کرد. گتوزو در اولین نشست خبری‌اش به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا پیش ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /جنارو گتوزو در اولین نشست خبری به عنوان سرمربی ایتالیا درباره بازیکنان این تیم صحبت کرد.
 گتوزو در اولین نشست خبری‌اش به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا پیش از وقفه دیدارهای ملی ماه سپتامبر حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
او برای دو بازی دوستانهٔ پیش‌ِرو سه بازیکن را برای نخستین بار به تیم ملی فراخوانده است: فابیان (بولونیا)، پیو اسپوزیتو (اینتر) و لئونی (لیورپول). در مقابل، فدریکو کیه‌زا به اردوی آتزوری نپیوست و در لیورپول ماند، هرچند ماه گذشته در دیدار افتتاحیه لیگ برتر برای این این تیم گل مهمی به ثمر رسانده بود.
گتوزو گفت: «با کیه‌زا صحبت کردم و با هم این تصمیم را گرفتیم. او احساس نمی‌کرد آماده بازگشت باشد چون می‌خواست صددرصد آماده شود. این تصمیم را با آرامش با هم گرفتیم. راسپادوری در بازی‌های اول 10 تا 20 دقیقه بازی کرده اما پیدا کردن بازیکنی با ویژگی‌های مشابه دشوار است و راسپادوری می‌تواند چیزی متفاوت به من بدهد.»
بازار



تو درباره سه بازیکن جدید آتزوری اظهار داشت: «وقتی بازیکنی را می‌بینم، باید از شخصیتش تحت تاثیر قرار بگیرم. فکر می‌کنم این بازیکنان جوان همین حالا هم توانایی بازی مثل بازیکنان باتجربه را دارند. من فصل گذشته دیدم که لئونی در زمین باز مقابل لوکاکو بازی کرد. آنها آماده‌ هستند.
شاید در سن آنها این جسارت را نداشتیم و من می‌خواهم بابت این ویژگی به آنها پاداش بدهم. البته کیفیت همیشه پایهٔ همه چیز است. سخت است بگوییم واقعاً آماده‌ هستند یا نه. آماده بودن از تجربه می‌آید. هر چه بیشتر بازی کنی، بیشتر رشد می‌کنی.»
او در ابتدای نشست خبری‌اش به حضور رایولا در کوورچانو نیز اشاره کرد و گفت: «می‌دانم شما دیدید که مدیر برنامه‌های دوناروما بیرون بود. او تست‌های پزشکی‌اش را انجام داده است و امروز آنها را نهایی خواهد کرد، سپس با منچسترسیتی قرارداد امضا می‌کند. تونالی هم مشکل جزئی دارد که باید مدیریت شود.»


نظرات شما