يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
سیاسی

جلد عجیب روزنامه ترکیه؛ کارتال در جیب ماست!

جلد عجیب روزنامه ترکیه؛ کارتال در جیب ماست!
عصر کرد - ورزش ۳ /فنرباغچه به دنبال مربی خارجی است و کارتال همیشه در دسترس خواهد بود - این خلاصه اوضاع این روزهای فنرباغچه است. در کادیکوی همه در انتظار تعیین سرمربی جدید ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /فنرباغچه به دنبال مربی خارجی است و کارتال همیشه در دسترس خواهد بود - این خلاصه اوضاع این روزهای فنرباغچه است.
در کادیکوی همه در انتظار تعیین سرمربی جدید فنرباغچه هستند. هواداران خسته از شکست مداوم به گالاتاسارای و مدیران نگران از موقعیت خود، همگی امیدوارند امسال دیگر کابوس به پایان برسد، اما با کدام سرمربی؟
روزنامه چاپی TSPOR تیتر زده: کارتال در جیب فنرباغچه است، پس مذاکره با خارجی‌ها ادامه خواهد داشت. ادامه گزارش را بخوانید:
مدیریت علی کوچ همچنان مصمم است که هدایت تیم را به یک مربی خارجی بسپارد. در این مسیر، نام‌های بزرگی مورد بررسی قرار گرفته‌اند. لوسیانو اسپالتی نخستین گزینه بود اما پاسخ منفی داد. پس از او مذاکراتی با دومنیکو تدسکو و همچنین آنژه پستک‌اوغلو آغاز شده که همچنان ادامه دارد. البته علی کوچ یک گزینه سورپرایز (احتمالا زیدان) هم خواهد داشت.
با این وجود، اگر مذاکرات با مربیان خارجی به نتیجه نرسد، اسماعیل کارتال گزینه‌ای است که «در جیب» باشگاه باقی خواهد ماند. یعنی مدیران فنرباغچه می‌دانند که در صورت بن‌بست در بازار مربیان، می‌توانند به کارتال اعتماد کنند و او حاضر است هدایت تیم را ادامه دهد.

عصر کرد


در ادامه گزارش اشاره شده که هواداران فنرباغچه نیز انتظار دارند پس از این همه سرمایه‌گذاری و خریدهای بزرگ، یک مربی سطح اول اروپایی هدایت تیم را بر عهده بگیرد، اما مدیریت باشگاه سناریوی کارتال را هم در نظر دارد تا تیم بدون مربی نماند.
بازار


نظرات شما