عصر کرد - ورزش 3 /تیمهای کره و ژاپن در فیفادی اکتبر نیز دو حریف مشترک خواهند داشت.
فدراسیون فوتبال کرهجنوبی و ژاپن برای فیفادی ماه اکتبر نیز مانند سپتامبر دو دیدار دوستانه مشترک را برنامهریزی کردند که البته این بار با میزبانی این دو کشور به انجام خواهد رسید.
نخستین دیدار کرهجنوبی برابر برزیل روز 10 اکتبر در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار میشود. این مسابقه ساعت 20 به وقت محلی آغاز خواهد شد. دومین بازی دوستانه کرهجنوبی برابر پاراگوئه تعیین شده است. این دیدار روز 14 اکتبر و باز هم در ورزشگاه جام جهانی سئول انجام خواهد شد.
ژاپن برعکس بازی نخست را برابر پاراگوئه برگزار خواهد کرد و سپس به مصاف برزیل میرود. دو ورزشگاه پاناسونیک و اجینوموتو میزبان این دو دیدار خواهند بود.
کرهجنوبی و ژاپن در فیفادی اخیر به مصاف مکزیک و ایالات متحده رفتند و تور امریکا را با همراهی یکدیگر پشت سر گذاشتند.
این دو کشور قصد دارند در فیفادی بعدی به مصاف حریفان اروپایی بروند.