شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴
سیاسی

آغاز نام‌نویسی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تا نیمه بهمن ۸۶

آغاز نام‌نویسی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تا نیمه بهمن ۸۶
عصر کرد - کرمانشاه - مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه از فراهم شدن امکان نام‌نویسی برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا پانزدهم بهمن‌ماه سال ۱۳۸۶ از روز سوم آبان خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - کرمانشاه - مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه از فراهم شدن امکان نام‌نویسی برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا پانزدهم بهمن‌ماه سال 1386 از روز سوم آبان خبر داد.

سعید کریمی خو در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به آغاز فرآیند پیش‌ثبت‌نام برای اولویت‌های مختلف حج تمتع، اظهار کرد: طبق اطلاعیه صادره از سوی سازمان حج و زیارت، ثبت‌نام اولیه از بیستم مهرماه در سراسر کشور آغاز شده و تا زمان تکمیل ظرفیت هر استان ادامه دارد.
وی افزود: در این مدت تا پایان عصر جمعه دوم آبان‌ماه، بیش از 30 هزار نفر از متقاضیان در سامانه پیش‌ثبت‌نام به نشانی my.haj.ir نام‌نویسی کرده‌اند که در این میان استان‌های خراسان رضوی و تهران بیشترین تعداد ثبت‌نام‌کننده را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیرکل حج و زیارت کرمانشاه ادامه داد: از روز شنبه سوم آبان‌ماه نیز پیش‌ثبت‌نام برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ پانزدهم بهمن‌ماه سال 1386 آغاز می‌شود و واجدین شرایط لازم است با مراجعه به سامانه حجِ من به نشانی my.haj.ir اطلاعات فردی خود را تکمیل کنند.
کریمی‌خو تصریح کرد: متقاضیان علاوه بر درج مشخصات لازم، باید نسبت به پرداخت مبلغ علی‌الحساب اولیه اقدام کنند تا فرآیند ثبت‌نام برای اعزام به حج سال 1405 نهایی گردد. وی تأکید کرد: هدف از مرحله پیش‌ثبت‌نام، ساماندهی اولویت‌های اعزام، تعیین ظرفیت استان‌ها و برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای برگزاری منظم حج تمتع سال آینده است.


نظرات شما